γυρισα κι εγω!!!!!!!!!!
απο που να ξεκινησω....?????!!!!!!!!!!
ξεκινημα απο Αθηνα, κατα τις 11:00 μαζι με τον Γιαννη, Κατερινα και Μαρακι!!!!!!
αν και τελικα η πρωτη επαφη, εγινε στο σημειο ''ραντεβου'' των Α. Θεοδωρων!!!!!!
εκει με περιμεναν μαζι με τον Βασιλη ravakia, την Ρανια και τον φιλο τους Κωστα, που ειχαν ερθει με μηχανες για βολτουλα!!!!!!!
μικρη σταση στο εξοχικο μου, για να παρω τη σκηνη!!!!!!
αφιξη στο χωρο της freeland, κατασκηνωση του Αλεξανδρου, που μας φιλοξενησε με ολη του την καρδια!!!!!!!
υπεροχος χωρος, με καταπρασινο δασος, μεσα κι εξω, πισινες, γηπεδα, κουνιες κι ολα τα καλα, για τους μικρους επισκεπτες της, αλλα και για εμας, που εντυπωσιαστηκαμε απο την πρωτη στιγμη!!!!!!!!
μας γεμισαν τις μπαταριες, αλλα θα μπορουσα να κατσω κι ενα μηνα!!!!!!!!!!!!
μαλιστα, μας προσφερε και κοιτωνα, μια και ημασταν 6 ατομα, αλλα προτιμησαμε τη σκηνη.......για το τζερτζελε!!!!!!!!
υποδοχη απο τους φιλους του fun4x4, με ανοιχτες αγκαλιες, σα να ειμαστε μια οικογενεια!!!!!!!!!!!!!
πολλα συγχαρητηρια στον Αλεξανδρο, τη Τζενη και ολο το team της κατασκηνωσης, για τον υπεροχο χωρο και την οργανωση, την καταπληκτικη φιλοξενια και την εξυπηρετηση!!!!
χαρηκα πολυ, που ξαναβρεθηκα με τους funταστικους φιλους μου, που αν κι εχουμε συναντηθει ελαχιστες φορες, νιωθω σαν να γνωριζομαστε χρονια!!!!!!!!!!!!
Διονυση, φοβερες οι φωτογραφιες σου!!!!!!!!!!
θα τις παρω να τις βαλω και στην ενοτητα που ανοιξαμε στο ΚΙΑ κλαμπ, γιατι εγω δυστυχως, δεν εβγαλα πολλες!!!!!!