ΦΙΛΙΚΟ TRIAL

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΦΙΛΙΚΟ TRIAL

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τετ Απρ 21, 2010 12:08 pm

vitara έγραψε:<<Φίλοι>> FUNΑΚΕΣ του 4χ4,

Όπως λογικά έχετε καταλάβει είμαι ένας SKARTOS από την αντίπαλη ΛΕΣΧΗ.
Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.
Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ).

vitara έγραψε:

σκαρτος εισαι.....και φαινεται απο τον τροπο που ''μιλας''..........
εισαι σιγουρος πως αντιπροσωπευεις την αντιπαλη λεσχη????????? (αν και δε βλεπω αντπαλοτητα......δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.....η φυση ανηκει σε ολους!!!)
δηλαδη συμφωνουν ολοι???????????

vitara έγραψε:Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.

οταν λες, να διακοψουμε....εννοεις, πως θα σας κανουμε ρομπα και θα τα μαζεψετε να φυγετε?????? (για να μην πω...θα παρετε τον π...λο)

vitara έγραψε:Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.

εκδρομες οργανωνουμε σιγουρα..και πολυ καλες μαλιστα!!!!
οσο για αγωνες......τουλαχιστον σ' αυτους που εχουν παρει μερος τα ενδιαφερομενα μελη, συνηθως γ@μ@νε...διακρινονται!!!!!!!!!!!

vitara έγραψε:Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.

μπραβο ειστε φοβεροι!!!!!!!
αν δεν εισασταν εσεις, δεν θα υπηρχε η 4κινηση!!!!!!!!
ουτε καν θα ξεραμε, ποια ειναι τα καταληλα τετρακινητα........(στην υπολοιπη Ελλαδα, εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται??????)

vitara έγραψε:Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

φροντιστε να ειναι καλα οργανωμενος.......να μην ειναι και ο τελευταιος......... :lol:

vitara έγραψε:Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.

και ουτε θελαμε να ασχοληθουμε μαζι σου......
και ποιος σου ειπε.....πως εχουμε προβληματα?????!!!!!!!!!

vitara έγραψε:Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ)

δε θα θελαμε να μας πεις κι αλλα...........
ευχομαι να βρεθεις κολλημενος μονος σου.....και να περναει το NIVA club......
και να ξερει ποιος εισαι και τι εχεις πει
:lol: :lol: :lol: :lol:

ευχομαι να κανεις πλακα........γιατι εξαγριωθηκα :evil:

το ποστ μου, εκφραζει τη δικη μου και μονο γνωμη και καμια σχεση δεν εχει με τις πεποιθησεις του φορουμ 4x4fun!!!!!

αν η διαχειρηση το βρισκει προκλητικο, ας ενεργησει οπως νομιζει!!!!!!!
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Τετ Απρ 21, 2010 12:32 pm

Παιδιά,συγνώμη που παίρνω θέση (μιας και είμαι από τα λιγότερο ενεργά μέλη της παρέας μας) αλλά η αγάπη μου για την τετρακίνηση είναι μεγάλη... :bow:
Είναι πολύ λυπηρό να υπάρχουν τέτοια θέματα συζήτησης μέσα στο όμορφο forum μας...Κρίνω σωστό από την μεριά μου να σταματήσει αυτή συζήτηση μέχρι να υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση από κάποιον...
Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε (και δεν καταλαβαίνω τον λόγο) γιατί είμαι μέλος εδώ και όχι εκεί κάθε φορά που συναντάω έναν νέο τετρακίνητο ''φίλο''...Μα τι πράγματα είναι αυτά???
Ποιος ο λόγος να μην είμαι μέλος ρε παιδιά??? :stupid: Στις λίγες συναντήσεις που έχω παρεβρεθεί έχω περάσει τέλεια...Η αντιμετώπιση των παιδιών είναι αν όχι αδελφική τουλάχιστον φιλική... :drunk:
Γιατί παντού πρέπει να ψάχνουμε για σκοπιμότητες???Έλεος πια... :angry:
Σκοπός μας είναι να παιρνάμε καλά,να ξεφεύγουμε από την μιζέρια της καθημερινότητας κοντά στη φύση με την πρώτη ευκαιρία και να εκμεταλλευόμαστε τα οχήματά μας με σεβασμό...Τίποτε άλλο... :u-:
Ζητώ συγνώμη και πάλι αλλά μου δόθηκε η αφορμή να εκφράσω το παράπονό μου για αυτή την αχαρακτήριστη κατάσταση που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω... :cuss: :cuss: :cuss:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Απρ 21, 2010 1:03 pm

αγαπητέ Λουκα....συμφωνώ σε ολα όσα λες....άλλο ή πόλωση και άλλο η πώρωση.. κάποιοι προσπαθούν να αναβιώσουν τους βροντακηδες και τους φουρτουνακιδες, διοτι το κακο κλίμα τους εξυπηρετεί και τους εξυψώνει.
Εμείς εδώ δεν ασπαζόμαστε αυτή την τακτική και προπαντός δεν μας αντιπροσωπεύει.
Στο παρελθόν πέσαμε στο τρυπάκι αυτο, που όμως μόνο κακό έκανε σε όλους.
Γιαυτό και δεν ακολουθούμε πλέον την τεχνική και άσκοπη πόλωση. Το παρήγορο είναι ότι η πλειοψηφία και των "δύο πλευρών" έτσι σκέφτεται οπότε ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα περιθωριοποιηθούν όλοι όσοι φταίξανε για το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε, και αμφότεροι θα φροντίσουμε για την τήρηση ενός καλού κλίματος με σεβασμό στις επιλογές του καθενός, αλλά και επιβράβευση των όποιων προσπαθειών έχουν σκοπό την ανύψωση του 4χ4 και του τόπου μας γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 21, 2010 1:29 pm

Βρε παιδια γιατι καταναλωνεστε σε χαζομαρες.
Ασχοληθειτε με κατι σοβαρο.
Kατι σαν αυτο ....

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε στην Ελλαδα

:bow: :bow: :bow: :bow:
η αυτο...
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ 4Χ4FUN
Aυτο που πραγματικα ειναι το 4χ4fun
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Απρ 21, 2010 2:33 pm

maria έγραψε:Βρε παιδια γιατι καταναλωνεστε σε χαζομαρες.
Ασχοληθειτε με κατι σοβαρο.
Kατι σαν αυτο ....

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε στην Ελλαδα

:bow: :bow: :bow: :bow:
η αυτο...
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ 4Χ4FUN
Aυτο που πραγματικα ειναι το 4χ4fun
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

παρασύρθηκα :heart: :heart: :heart:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τετ Απρ 21, 2010 6:36 pm

Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.

παμε λοιπον ενα-ενα.στο funακες,θα μπορουσα να γραφω 32 μερες αλλα δεν θα πεσω στo επιπεδο σου.

για το αντιπαλη λεσχη, απλα θα σου πω, πως ΜΟΝΟ εσεις ειστε λεσχη. εμεις ημαστε μια καλη παρεα.

για το αν θα προσπαθησουμε να διακοψουμε το trail,απλα θα σου πω πως εχουμε πολυ καλητερα πραγματα να ασχολειθουμε.

οσο αναφορα για τα καταλληλα τετρακινητα, αν κρινω απο το δικο σου, η μονη βελτιωση ειναι τα πλαινα αυτοκολλητα.( ασε να μηλησει κανενας αλλος απο τη λεσχη σας που πραγματικα εχει καταλληλο αμαξι )

οσο αναφορα τις διασυνδεσεις, καλα κανετε και τις εχετε γιατι σας χρειαζονται. σε αντιθεση με εμας που το μονο που χρειαζεται ειναι καλη διαθεση.

και τελος να σας ευχηθω καλη επιτυχια στον αγωνα σας.

αυτο που θα σε παρακαλουσα ειναι να μην εκθετεις αξιολογους ανθρωπους που υπαρχουν στη λεσχη 4χ4 πατρας με την ανωριμοτητα σου και τι εντυπωσεις που θες να περασεις.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Απρ 21, 2010 7:30 pm

TAKISP έγραψε:

παμε λοιπον ενα-ενα.στο funακες,θα μπορουσα να γραφω 32 μερες αλλα δεν θα πεσω στo επιπεδο σου.

για το αντιπαλη λεσχη, απλα θα σου πω, πως ΜΟΝΟ εσεις ειστε λεσχη. εμεις ημαστε μια καλη παρεα.

για το αν θα προσπαθησουμε να διακοψουμε το trail,απλα θα σου πω πως εχουμε πολυ καλητερα πραγματα να ασχολειθουμε.

οσο αναφορα για τα καταλληλα τετρακινητα, αν κρινω απο το δικο σου, η μονη βελτιωση ειναι τα πλαινα αυτοκολλητα.( ασε να μηλησει κανενας αλλος απο τη λεσχη σας που πραγματικα εχει καταλληλο αμαξι )

οσο αναφορα τις διασυνδεσεις, καλα κανετε και τις εχετε γιατι σας χρειαζονται. σε αντιθεση με εμας που το μονο που χρειαζεται ειναι καλη διαθεση.

και τελος να σας ευχηθω καλη επιτυχια στον αγωνα σας.

αυτο που θα σε παρακαλουσα ειναι να μην εκθετεις αξιολογους ανθρωπους που υπαρχουν στη λεσχη 4χ4 πατρας με την ανωριμοτητα σου και τι εντυπωσεις που θες να περασεις.

+10000000000000000.........

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

θα έλεγα ότι πολύ ασχοληθήκαμε με τον κύριο...άντε έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε..... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRIS ISTIEA » Τετ Απρ 21, 2010 11:13 pm

gmak έγραψε:αγαπητέ Λουκα....συμφωνώ σε ολα όσα λες....άλλο ή πόλωση και άλλο η πώρωση.. κάποιοι προσπαθούν να αναβιώσουν τους βροντακηδες και τους φουρτουνακιδες, διοτι το κακο κλίμα τους εξυπηρετεί και τους εξυψώνει.
Εμείς εδώ δεν ασπαζόμαστε αυτή την τακτική και προπαντός δεν μας αντιπροσωπεύει.
Στο παρελθόν πέσαμε στο τρυπάκι αυτο, που όμως μόνο κακό έκανε σε όλους.
Γιαυτό και δεν ακολουθούμε πλέον την τεχνική και άσκοπη πόλωση. Το παρήγορο είναι ότι η πλειοψηφία και των "δύο πλευρών" έτσι σκέφτεται οπότε ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα περιθωριοποιηθούν όλοι όσοι φταίξανε για το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε, και αμφότεροι θα φροντίσουμε για την τήρηση ενός καλού κλίματος με σεβασμό στις επιλογές του καθενός, αλλά και επιβράβευση των όποιων προσπαθειών έχουν σκοπό την ανύψωση του 4χ4 και του τόπου μας γενικότερα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον gmak, και θα έλεγα κατά την ταπεινή μου γνώμη εάν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς το "ΣΚΑΡΤΑ ΕΚΑΤΟ" γι'αυτό το κείμενο και εάν υπάρχει επίσημη απάντηση ως προς τα λεγόμενα του ...ΣΚΑΡΤΟΥ VITARA.Aν και πιστεύω προσωπικά ότι είναι κείμενο κάποιου κακοήθη και ανεγκέφαλου που θέλει μόνο να διαβάλει τις σχέσεις των 2 Λεσχών.

Δημήτρης Καραγιώργος-Βόρεια Εύβοια
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS ISTIEA

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Απρ 22, 2010 9:34 am

DIMITRIS ISTIEA έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα με τον gmak, και θα έλεγα κατά την ταπεινή μου γνώμη εάν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς το "ΣΚΑΡΤΑ ΕΚΑΤΟ" γι'αυτό το κείμενο και εάν υπάρχει επίσημη απάντηση ως προς τα λεγόμενα του ...ΣΚΑΡΤΟΥ VITARA.Aν και πιστεύω προσωπικά ότι είναι κείμενο κάποιου κακοήθη και ανεγκέφαλου που θέλει μόνο να διαβάλει τις σχέσεις των 2 Λεσχών.

Δημήτρης Καραγιώργος-Βόρεια Εύβοια

Αγαπητε Δημητρη εμεις ειμαστε στο θεμα και γνωριζουμε τι εχει γινει.
ΕΝΑΣ μονο τα κανει αυτα.
Και τωρα χρησιμοποιησε καποιον καινουργιο που δεν εχει αποψη και που για να μην φανει
εγραψε απο αλλη συνδεση (Αγαπητή p...Λεω να σε παρω ενα τηλ.αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν
ξερεις τιποτα.....θα δουμε...)

Και ειναι ακομα σιγουρο πως τα γραφωμενα αντιπροσωπευουν μονον ΕΝΑΝ που ζει απο τις ιντριγγες
και που αν τον ρωτησουν θα κλαιει,θα οδυρεται και ασφαλως (κατα παγια τακτικη...)θα ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ
οτι δεν ξερει τιποτα και ειναι απλως θυμα.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Απρ 22, 2010 11:05 am

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟYME........!!!!!!! FUN !!!!!!!!

:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης