vitara έγραψε:<<Φίλοι>> FUNΑΚΕΣ του 4χ4,
Όπως λογικά έχετε καταλάβει είμαι ένας SKARTOS από την αντίπαλη ΛΕΣΧΗ.
Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.
Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.
Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ).
vitara έγραψε:
Όπως λογικά έχετε καταλάβει είμαι ένας SKARTOS από την αντίπαλη ΛΕΣΧΗ.
σκαρτος εισαι.....και φαινεται απο τον τροπο που ''μιλας''..........
εισαι σιγουρος πως αντιπροσωπευεις την αντιπαλη λεσχη????????? (αν και δε βλεπω αντπαλοτητα......δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.....η φυση ανηκει σε ολους!!!)
δηλαδη συμφωνουν ολοι???????????
vitara έγραψε:Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
οταν λες, να διακοψουμε....εννοεις, πως θα σας κανουμε ρομπα και θα τα μαζεψετε να φυγετε?????? (για να μην πω...θα παρετε τον π...λο)
vitara έγραψε:Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
εκδρομες οργανωνουμε σιγουρα..και πολυ καλες μαλιστα!!!!
οσο για αγωνες......τουλαχιστον σ' αυτους που εχουν παρει μερος τα ενδιαφερομενα μελη, συνηθως γ@μ@νε...διακρινονται!!!!!!!!!!!
vitara έγραψε:Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
μπραβο ειστε φοβεροι!!!!!!!
αν δεν εισασταν εσεις, δεν θα υπηρχε η 4κινηση!!!!!!!!
ουτε καν θα ξεραμε, ποια ειναι τα καταληλα τετρακινητα........(στην υπολοιπη Ελλαδα, εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται??????)
vitara έγραψε:Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.
φροντιστε να ειναι καλα οργανωμενος.......να μην ειναι και ο τελευταιος.........
vitara έγραψε:Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.
και ουτε θελαμε να ασχοληθουμε μαζι σου......
και ποιος σου ειπε.....πως εχουμε προβληματα?????!!!!!!!!!
vitara έγραψε:Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ)
δε θα θελαμε να μας πεις κι αλλα...........
ευχομαι να βρεθεις κολλημενος μονος σου.....και να περναει το NIVA club......
και να ξερει ποιος εισαι και τι εχεις πει
ευχομαι να κανεις πλακα........γιατι εξαγριωθηκα
το ποστ μου, εκφραζει τη δικη μου και μονο γνωμη και καμια σχεση δεν εχει με τις πεποιθησεις του φορουμ 4x4fun!!!!!
αν η διαχειρηση το βρισκει προκλητικο, ας ενεργησει οπως νομιζει!!!!!!!

Στις λίγες συναντήσεις που έχω παρεβρεθεί έχω περάσει τέλεια...Η αντιμετώπιση των παιδιών είναι αν όχι αδελφική τουλάχιστον φιλική...