από grek » Παρ Οκτ 17, 2008 10:58 am
Για παμε λοιπον να εξετασουμε λιγο το ζητημα γιατι τουλαχιστον εμενα μου αρεσουν αυτα που γραφεις.
Εσυ γιατι δεν εχεις υπογραφη ? Μηπως γιατι δεν χρειαζεται ? μηπως γιατι δεν εχεις νοιωσει αυτη την αναγκη
ακομα?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ????????????
Σιγα σιγα λοιπον θα καταλαβεις και θα γευτεις και εσυ καποια πραγματα που δεν ξερεις ακομα λογω μικρου
διαστηματος.
Και οσο δεχεσαι καποια πραγματα και οσο προσφερεις καποια αλλα πραγματα και οσο κανεις και καποια αλλα ακομα θα εισαι ο καλυτερος του χωριου.Μην διανοηθεις ομως να εκφρασεις καποιες αντιρρησεις η να μην σκεφτεις να εχεις καποια αλλη αποψη (απο του Ενος τις αποψεις) γιατι τοτε .............θα καταλαβεις.
Και θα πεις τοσο καιρο προσφερα (χρημα.κοπο,χρονο,υγιεια,μεσα,ορεξη,δουλεια και ενα σωρο αλλα)
εδωσα,ξενυχτησα,πονεσα,χαρηκα,στενοχωρηθηκα και το αποτελεσμα?????? Αντιμετωπιση κουρδου λαθρομεταναστη στο κελλι απο χωροφυλακα με αρβυλα.
Τοτε λοιπον αγαπητε θα καταλαβεις οτι καμμια υπογραφη δεν φτανει για την αποτυπωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Και για του λογου το αληθες ρωτα οποιονδηποτε αλλον προσωπικα για μενα (εκτος του Ενος).
Και ακομα μην φανταστεις οτι καποιος τσακωθηκε με καποιον,φαντασου οτι καποιος τσακωθηκε με
οσους μιλαγαν ελληνικα εκεινη τη στιγμη.(ο Ενας)
Και αν θελεις ακομα εαμισυ εκατομμυριο αποψεις το τηλ.μου ειναι διπλα απο το post μου.
οπως λοιπον γραφει μια υπογραφη: εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θαρθεις.
Εκτος ομως απο ολα αυτα που μπορει να μην σε αφορουν και αγγιζουν εαν θελεις να τρεξεις στο
enduro που θα παμε αυριο ευχαριστως να σε δεχτουμε και να σε φιλοξενησουμε στην παρεα μας.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.