Alexandros έγραψε:του το χρωστάμε του παιδιού...να κάνει βουτιά και να πέσει σε νερό....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!
Alexandros έγραψε:του το χρωστάμε του παιδιού...να κάνει βουτιά και να πέσει σε νερό....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MΠΡABO
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ

Alexandros έγραψε:Το 4χ4fun.gr σας προσκαλεί σε διήμερο πρωτομαγιάτικο ξεφάντωμα 1-2 Μαΐου που θα λάβει χώρα στη Freeland adventure camp στο Χιλιομοδι Κορινθίας.
Το διήμερο πρόγραμμα μας θα περιλαμβάνει δραστηριότητες διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους και φυσικά πολύ διασκέδαση και φαγητό.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για εσάς και την παρέα σας, με 4κίνητο όχημα ή χωρίς. Μπορείτε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του Σαββάτου (1 Μαΐου) ή της Κυριακής (2 Μαΐου) ή και των δύο ημερών. Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν το Σαββάτο, το camp θα μπορέσει να φιλοξενήσει οργανωμένες ομάδες από λέσχες-συλλόγους-forum κατόπιν συνεννόησης (1 κοιτώνας χωρητικότητας 12 ατόμων για κάθε λέσχη).
Για όποιον προτιμά την κατασκήνωση θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για αντίσκηνα.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
• Χωμάτινη πίστα για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ή να παίξουν με το όχημά τους.
• Διαγωνισμός Τραβήγματος "power pulling".
• Διαγωνισμός τυφλής οδήγησης με ανοικτομάτη συνοδηγό "Δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα!"
• Ειδικός χώρος για την παρουσίαση λεσχών, συλλόγων, φόρουμ που θα συμμετάσχουν.
• Έκθεση αυτοκινήτων με test drive.
• Μουσικό γλέντι το Σάββατο το βράδυ με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα και όχι μόνο.
• Μπάρμπεκιου με σουβλάκια – μπύρες – κτλ.
• Ειδικούς χώρους για παιχνίδι ειδικά για τα μικρά παιδιά.
• Αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 μεταξύ συλλογών – φόρουμ – λεσχών (Κυριακή). Δηλώστε την ομάδα σας.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Μείνετε συντονισμένοι!
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟ\ΔΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ;ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠ;Φωτης ranger έγραψε:alexandreμεχρι ποσο χρονων παιδακια μπορουν να ερθουν στην κατασκηνωση????
γιατι ειδα την ιστιοσελιδα σου και μου αρεσει πολυ ο χορος!!!
για εμενα που ειμαι μικουλι..........λεω,θα με παρεις????/![]()
![]()
![]()
![]()
θα περασω καλοκαιρι ζωη κΑΙ ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης