maria έγραψε:Eπειδη ο Γιαννης σκεφτεται να το πει ,γιατι δεν θελει να επιβαρυνει κανεναν χρηματικα(και μιλαμε για 5-8 ευρω) το γραφω εγω.
Μιλωντας εχτες με το χαμογελο του παιδιου για την μικροφωνικη,τον ρωτησαν αν θελουμε να ριξουν και πυροτεχνηματα,τα οποια θα τους κοστισουν 200 ευρω.
Επειδη ομως δεν θελει να επιβαρυνει το χαμογελο του παιδιου,ειπε οχι, εκτος και αν τα εξοδα αυτα τα αναλλαβουμε εμεις.
Ειμαστε κοντα 40 ατομα,αντε να συμμετεχουν οι 15.
Η επιβαρυνση ειναι ελαχιστη.
Τι λετε?
Και επειδη συνηθως δεν απαντατε,

θα θεωρηθει οκ απο οσους δεν απαντουν ειτε εδω ειτε με πμ.
Αν καποιος αλλος απο τους μη συμμετεχοντες στην εκδρομη ,θελει να συμμετεχει σαν fun για να μειωθει το ποσο ,μπορει να το πει.
Μαρια μου ............δεν θα μπορουσα να το γραψω καλυτερα !!!
Οι ανθρωποι του "Χαμογελου " στην Κορινθο , ηθελαν να το κανουν οι ιδιοι !! Αλλα ηθελαν εγκριση απο τα κεντρικα στην Αθηνα για τα 200 Ε !! Και μου φαινοτανε λιγο "ξεφτιλα" να μας κανουν "χορηγια" τα βεγγαλικα οι ανθρωποι που εμεις παμε να βοηθησουμε ! Και ειπα αρχικα οχι .......αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν καταπληκτικο θεαμα για τα παιδια του "χαμογελου" ! Και για μας βεβαια......
Απ΄οτι μου ειπε η υπευθυνη εκει .......αυτος που θα βαλει την μικροφωνικη εκει .....τους προτεινε αυτη την ιδεα ,για τα παιδια .....και το κοστολογιο αυτο ειναι για το "χαμογελο" !! Ειναι ΜΟΝΟ το κοστος των βεγγαλικων ,γιατι το ολο σοου, θα κρατησει 2-3 λεπτα,κατα τα λεγομενα του !! ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!
Υ.Γ Η απαντηση καλο θα ειναι , να δωθει σημερα το βραδυ , για να προλαβουμε τις ημερομηνιες !!
υ.γ 2 Θα το ελεγα και στα αλλα club , αλλα επειδη ειναι λιγο ασχημο να τους παιρνω ολους τηλ για 5-10 Ε , σκεφτηκα να το κανουμε μονο οι funαιοι , που ειμαστε και οι πολυπληθεστεροι και θα πεσει περιπου 15-18 Ε στον καθενα μας !! Το λεω ,για οσους συμμετεχουν ......αν θελει να βαλει και καποιος αλλος χρηματα....κανενα προβλημα !! Και θα ανακοινωθει η ολη ενεργεια ......ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4Χ4FUN.GR !!!