pajerinho έγραψε:Ρε εσύ stakyr να σε ρωτήσω κάτι? Αντί να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι κ να διαβάζουμε κάθε τόσο τα διάφορα που γράφεις για τον tetrakinisimag, μήπως, λέω μήπως, θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί του να το ξεκαθαρίσετε....!!!!????
Μπορεί να έχει πάψει να ενδιαφέρεται ο άνθρωπος κ εμείς να τον αναφέρουμε τζάμπα τόσο καιρό στους χορηγούς.....
Επίσης, όπως λέει κ η Μαρία, μας ζήτησε να του στείλουμε υλικό για να δημοσιεύσει στο περιοδικό. Του έστειλες κάτι κ δεν το έβαλε!!!!??? Πως τον κρίνεις όταν εσύ δεν έχεις κάνει αυτό που σου ζήτησε!!!??
Ως προς το σκελος να επικοινωνησω ΕΓΩ μαζι του ........ξεχασε το !!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ..........ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ !!!
Αλλα να εχει παψει να ενδιαφερεται ...λιγο δυσκολο !! Αυτος μονος του εβαλε την συμμετοχη του !! ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ !!
Ως προς το σκελος του υλικου .........
Με καλυπτει και η πιο πανω τοποθετηση ..........οποιος τον εβαλε , επρεπε να του στειλει και το υλικο ......
Περα απ΄αυτο ....
Ο κυριος αυτος , μας παρακολουθει σχεδον καθημερινα απ΄εδω μεσα !!
Αυτο σημαινει οτι μπορει να παρει οποιαδηποτε ωρα θελει υλικο και να το προβαλει !! Οπως κανει εξαλλου και το 4Χ4MAGAZINE !!
Aν χρειαζεται αδεια ??? Εδω θα γελασω !! Απλα θα σου πω ,οτι ολο το 4φυλλο αφιερωμα που μας εκανε για την εκδρομη μας στην Ν.Ευβοια , ολα τα κειμενα τα ειχε φτιαξει ο ιδιος μεσα απο τις περιγραφες μας στο forum και ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες ηταν ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ,
ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ !!!!
Εκει μπορουσε να παρει κειμενα και φωτογραφιες ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !!! Τωρα πρεπει να του τα στειλουμε εμεις !!!
Και με δηλωμενη την συμμετοχη του στην εκδρομη μας !!
Διονυση ......δυστυχως δεν ξερετε ολες τις παραμετρους ,εσεις οι απ΄εξω , για να κρινετε με σωστα δεδομενα ολα οσα συμβαινουν !!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ .......ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ !! ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !!
Ετσι , θα ηθελα απλα να μου πεις πως λεγεται αυτο που εγινε με τις φωτογραφιες μου (χωρις την αδεια μου)????
ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ......ΙΣΩΣ ???????