Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Μαρ 04, 2010 1:51 am

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ !!
ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ !!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!

ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΕΛΑΧ ΥΨΟΜ 80 ΜΕΤ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΜ 1.400 ΜΕΤ

Εικόνα

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ -ΜΕΘΩΝΗ
ΕΛΑΧ ΥΨΟΜ 2 ΜΕΤ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΜ 1.410 ΜΕΤ

Εικόνα

ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΤΡΑ
ΕΛΑΧ ΥΨΟΜ 2 ΜΕΤ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΜ 1.575 ΜΕΤ

Εικόνα

ΠΑΤΡΑ- ΟΒΡΥΟΚΑΜΠΟΣ
ΕΛΑΧ ΥΨΟΜ 15 ΜΕΤ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΜ 1.800 ΜΕΤ

Εικόνα

ΟΒΡΥΟΚΑΜΠΟΣ- ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΕΛΑΧ ΥΨΟΜ 80 ΜΕΤ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΜ 1.770 ΜΕΤ

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Μαρ 04, 2010 8:29 pm

Γιάννη καλησπέρα....
Μόλις ξεφύλιζα το 4ΚΙΝΗΣΗmag Μαρτίου και δεν είδα κάτι να αφορά την εκδρομή μας αυτή.

Τέλος πάντων εμείς όλοι είμαστε έτοιμοι για την απόλυτη περιπέτεια.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Μαρ 04, 2010 11:51 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:Γιάννη καλησπέρα....
Μόλις ξεφύλιζα το 4ΚΙΝΗΣΗmag Μαρτίου και δεν είδα κάτι να αφορά την εκδρομή μας αυτή.

Τέλος πάντων εμείς όλοι είμαστε έτοιμοι για την απόλυτη περιπέτεια.

Μην με τσιγκλας ρε Ηλια !!
Γιατι και αλλοι συμμετεχοντες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν ακριβως αυτο το πραγμα !! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ???? ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ???? :? :?

Ειναι δυνατον καποιος να εχει δηλωσει απο τις 13 / 01 /10 (μονος του) την συμμετοχη του σε μια εκδηλωση , να την παρακολουθει μεσα απο το forum μας , εμεις να δειχνουμε την καλη μας θεληση και να τον αναφερουμε σαν χορηγο επικοινωνιας ,στην αφισα μας και στις επισημες ανακοινωσεις 1,5 μηνα τωρα και αυτος να μην αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ????? ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???Και να σκεφτεις , οτι η εκδηλωση αυτη γινετε για μια μη κερδοσκοπικη οργανωση που αφορα ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...........το πιο ιερο πραγμα σ΄αυτον τον κοσμο που ζουμε !! :? :? :? :? :? :? :? :?

Υ.Γ ..Ελπιζω και τωρα , να καταλαβαν μερικοι ....ποιοι παιζουν με την νοημοσυνη τους !!! ;) ;) ;) ;)

Θα κανω και μια φωτογραφια δωρο ,στον κυριο Αθανασιου , σαν μια πραξη ανταποδοσης για ΟΛΑ αυτα που κανει για να μας προβαλει !! Και βεβαια τον θεωρω persona non grata (μια που του αρεσουν και τα γιαπωνεζικα :mrgreen: :mrgreen: ) στην εκδρομη !! Απο την αρχη τον θεωρουσα σαν "Δουρειο Ιππο" στο κομβοϊ ,που θα εκανε τα αδυνατα δυνατα για να αποτυχει η προσπαθεια μας ..το αντιθετο δεν τον συμφερει απο καμμια αποψη ....(ισως να βλεπω και ανεμομυλους μπροστα μου ..........αλλα συνηθως το ενστικτο μου με δικαιωνει !!)

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό epicurus » Παρ Μαρ 05, 2010 2:27 am

Φίλε stakyr,
ας αφήσουμε τις φιλονικίες και ας επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να γίνει.

Όλοι μπορούν να πράξουν ελεύθερα αυτό που επιθυμούν, και φαντάζομαι ότι ο tetrakinisimag θα έχει κάποιο λόγο που δεν θα ήθελε να συμμετάσχει ή που δεν το έχει πράξει μέχρι αυτήν την στιγμή.

Νομίζω ότι έχεις γίνεις κατανοητός από προηγούμενες απαντήσεις σου και δεν χρειάζεται συνεχή αναμόχλευση του θέματος.

Είμαστε εδώ οι υπόλοιποι και στηρίζουμε την έμπνευσή σου. :u-:
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Μαρ 05, 2010 2:47 am

Γιαννη συγνωμη κιολας,αλλα κατα την αποψη μου, εισαι υπερβολικος στο συγκεκριμενο ποστ. :cry:
Εαν πραγματικα εχεις στειλει υλικο μεχρι τις 20 του περασμενου μηνα που κλεινει το τευχος,εχεις δικιο.
Και αυτο γιατι ο ιδιος ο Αθανασιου σου ζητησε να του στειλεις υλικο.
Εαν ομως δεν εχεις στειλει ,μηπως εισαι αδικος?
Εμενα προσωπικα οοοοοοοσες φορες εστειλα το παραμικρο,το εβαλε κατευθειαν στο επομενο τευχος.
Και οσες φορες χρειαστηκε κατι επερνε την αδεια μας για να το δημοσιευσει.
Μηπως υπαρχει κακη συνενοηση?
Μηπως αμελησαμε και εμεις κατι?
Μηπως θα επρεπε εδω να ασχοληθουμε με την εκδρομη και με τιποτα παραπανω?
:heart: :heart: :heart:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 05, 2010 9:10 am

Για να μην παρεξηγηθω ως προς τα παιδια του 4Χ4fun , θα ηθελα να δηλωσω οτι αυτες ειναι προσωπικες μου σκεψεις, που εχουν δημιουργηθει ομως απο την συζητηση μου και με τους αλλους συμμετεχοντες στην εκδρομη μας (ανθρωπους περα απο τον χωρο του fun ) !!Και που εχουν τους ιδιους προβληματισμους .....
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 4Χ4FUN !!
ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ , ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ 4Χ4FUN ΤΟΥΣ ΘΙΓΩ Ή ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΩ, TOTE ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .............
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ........ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ???

Υ.Γ Ας επικεντρωθουμε στην εκδρομη και ας δουμε πως αυτο το εγχειρημα μπορουμε να το φερουμε εις περας , με την μεγαλυτερη δυνατη επιτυχια !!
Με τον συγκεκριμενο κυριο ......ειλικρινα δεν θα ξανασχοληθω !!!
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Μαρ 05, 2010 11:18 am

Ρε εσύ stakyr να σε ρωτήσω κάτι? Αντί να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι κ να διαβάζουμε κάθε τόσο τα διάφορα που γράφεις για τον tetrakinisimag, μήπως, λέω μήπως, θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί του να το ξεκαθαρίσετε....!!!!????
Μπορεί να έχει πάψει να ενδιαφέρεται ο άνθρωπος κ εμείς να τον αναφέρουμε τζάμπα τόσο καιρό στους χορηγούς.....
Επίσης, όπως λέει κ η Μαρία, μας ζήτησε να του στείλουμε υλικό για να δημοσιεύσει στο περιοδικό. Του έστειλες κάτι κ δεν το έβαλε!!!!??? Πως τον κρίνεις όταν εσύ δεν έχεις κάνει αυτό που σου ζήτησε!!!??
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 05, 2010 11:47 am

pajerinho έγραψε:Ρε εσύ stakyr να σε ρωτήσω κάτι? Αντί να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι κ να διαβάζουμε κάθε τόσο τα διάφορα που γράφεις για τον tetrakinisimag, μήπως, λέω μήπως, θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί του να το ξεκαθαρίσετε....!!!!????
Μπορεί να έχει πάψει να ενδιαφέρεται ο άνθρωπος κ εμείς να τον αναφέρουμε τζάμπα τόσο καιρό στους χορηγούς.....
Επίσης, όπως λέει κ η Μαρία, μας ζήτησε να του στείλουμε υλικό για να δημοσιεύσει στο περιοδικό. Του έστειλες κάτι κ δεν το έβαλε!!!!??? Πως τον κρίνεις όταν εσύ δεν έχεις κάνει αυτό που σου ζήτησε!!!??

Ως προς το σκελος να επικοινωνησω ΕΓΩ μαζι του ........ξεχασε το !!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ..........ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ !!!
Αλλα να εχει παψει να ενδιαφερεται ...λιγο δυσκολο !! Αυτος μονος του εβαλε την συμμετοχη του !! ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ !!

Ως προς το σκελος του υλικου .........
Με καλυπτει και η πιο πανω τοποθετηση ..........οποιος τον εβαλε , επρεπε να του στειλει και το υλικο ......
Περα απ΄αυτο ....
Ο κυριος αυτος , μας παρακολουθει σχεδον καθημερινα απ΄εδω μεσα !!
Αυτο σημαινει οτι μπορει να παρει οποιαδηποτε ωρα θελει υλικο και να το προβαλει !! Οπως κανει εξαλλου και το 4Χ4MAGAZINE !!
Aν χρειαζεται αδεια ??? Εδω θα γελασω !! Απλα θα σου πω ,οτι ολο το 4φυλλο αφιερωμα που μας εκανε για την εκδρομη μας στην Ν.Ευβοια , ολα τα κειμενα τα ειχε φτιαξει ο ιδιος μεσα απο τις περιγραφες μας στο forum και ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες ηταν ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ !!!!
Εκει μπορουσε να παρει κειμενα και φωτογραφιες ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !!! Τωρα πρεπει να του τα στειλουμε εμεις !!!
Και με δηλωμενη την συμμετοχη του στην εκδρομη μας !!
Διονυση ......δυστυχως δεν ξερετε ολες τις παραμετρους ,εσεις οι απ΄εξω , για να κρινετε με σωστα δεδομενα ολα οσα συμβαινουν !!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ .......ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ !! ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !!
Ετσι , θα ηθελα απλα να μου πεις πως λεγεται αυτο που εγινε με τις φωτογραφιες μου (χωρις την αδεια μου)????
ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ......ΙΣΩΣ ??????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Μαρ 05, 2010 12:29 pm

Γιαννηηηηη.
Το τετρακινηση εχει την απολυτη ελευθερια να χρησιμοποιει οτι χρειαζεται για το περιοδικο του απο εμας.
Εχουμε ερωτηθει και εχει παρει την αδεια μας. :u-:
Μην υπερβαλουμε.
Θα μου πεις γιατι δεν εκανε το ιδιο και με το 48ωρο....μμμμ....μηπως τον εχεις στην μπριζα συνεχως,λεω εγω τωρα?
Και παρολα αυτα ειπε στειλε μου υλικο,οπως εκανες και στα υπολοιπα περιοδικα.
Για να χαλαρωσουμε λιγο.
Συνεννοηση χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 05, 2010 1:38 pm

maria έγραψε:Γιαννηηηηη.
Το τετρακινηση εχει την απολυτη ελευθερια να χρησιμοποιει οτι χρειαζεται για το περιοδικο του απο εμας.
Εχουμε ερωτηθει και εχει παρει την αδεια μας. :u-:
Μην υπερβαλουμε.
Θα μου πεις γιατι δεν εκανε το ιδιο και με το 48ωρο....μμμμ....μηπως τον εχεις στην μπριζα συνεχως,λεω εγω τωρα?Και παρολα αυτα ειπε στειλε μου υλικο,οπως εκανες και στα υπολοιπα περιοδικα.
Για να χαλαρωσουμε λιγο.
Συνεννοηση χρειαζεται.

Εγω ομως δειχνω σεβασμο και στον ιδιο , αλλα και στο περιοδικο του !!!!
Η συννενοηση με ποιον θα γινει ?? και απο ποιον ?? εσυ που τον ξερεις , γιατι δεν του εστειλες ?? Πως υποθετεις οτι εστειλα κατι ??? Ειδες κατι που δεν ειχα βαλει πριν στο forum ?? Ολοι περνουν στοιχεια μεσα απο τα ηδη δημοσιευμενα !! Μεχρι και το σημα μας ,το 4Χ4MAGAZINE το πηρε απο το φορουμ !! Οποτε , γιατι θελει ιδιαιτερη μεταχειρηση ??? :evil: :evil: :evil:

ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!!
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :heart: :heart: :heart: :heart:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες