Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Φεβ 17, 2010 1:32 am

2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ !!!
Να ξεκαθαρισω μια και καλη τα σεναρια περι χορηγιας !!
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ " ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ , ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΞ΄ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ " ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ " ΚΑΙ ΜΟΝΟ !! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ 4Χ4 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!

Το 3ημερο κατεβηκα στον Πυργο και συναντησα απο κοντα τον υπευθυνο Πελοποννησου για το "Χαμογελο " και καναμε το πλανο δρασης της εκδρομης ....
Του εξηγησα τι θα κανουμε και πως μπορουμε να βοηθησουμε για να γινει μια οσο το δυνατον πιο πετυχημενη εκδηλωση !!
Μου εξηγησε οτι το κομματι της προβολης και των ενεργειων για τυχων ενισχυσεις (χρηματικες ή οχι) το αναλαμβανει εξ΄ολοκληρου το ¨Χαμογελο¨ και τις επομενες μερες θα παει να βρει και να δει απο κοντα τους Δημαρχους και των τριων Δημων που θα μας φιλοξενησουν στην ωριαια σταση μας .....ετσι ωστε να ειναι ολα τελεια οταν φτασουμε εκει ...(κεντρικη προβολη,διαφημηση τις προηγουμενες ημερες και εκδηλωσεις τοπικου χαρακτηρα στην 1 ωρα που θα ειμαστε εκει ...κ.τ.λ )
Τα χρηματικα ποσα μπορουν να μπαινουν κατευθειαν σε τραπεζικους λογαριασμους εδω :
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=44&la=1
Για προσφορες που ΔΕΝ ειναι χρηματικες ,τηλεφωνο απ΄ευθειας στο "Χαμογελο" στο τηλέφωνο 210 3306140 ή με φαξ στο 210 3843038 ή με αποστολή email: info@hamogelo.gr, προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ " :u-: :u-: :u-: :u-:

ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ !!

Πρωτα-πρωτα ,για να αρχισω να σας κανω να ονειρευεστε λιγο ,θα σας αναφερω μερικα "θεματακια" για την εκδρομη μας !! ;) ;) ;) ;)

Ας δουμε ....τι θα δουμε !! (δεν θα γραψω ακριβως την πορεια μας ....αυτο θα γινει μελλοντικα !! ;) ;) )

ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ :

ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ - ΚΤΕΝΙΑΣ - ΠΑΡΘΕΝΙΟ - ΑΝΑΤ.ΠΑΡΝΩΝΑΣ - ΔΥΤ.ΠΑΡΝΩΝΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤ. ΤΑΫΓΕΤΟΣ - ΒΟΡΕΙΟΔΥΤ. ΤΑΫΓΕΤΟΣ - ΛΥΚΟΔΗΜΟΣ - ΤΕΤΡΑΖΙΟ - ΛΥΚΕΟ - ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ - ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ - ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ - ΚΡΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ - ΚΛΩΚΟΣ - ΧΕΛΜΟΣ - ΖΗΡΕΙΑ !!

ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ : ( αυτα ειναι τα μεγαλα ...γιατι θα περασουμε και αρκετους παραποταμους που θα τους περασουμε ειτε πανω απο γεφυρα....... ειτε χωρις γεφυρα !!)
:o :o :shock: :shock: :roll: :roll:

ΙΝΑΧΟΣ - ΒΡΑΣΙΩΤΗΣ - ΤΑΝΟΣ - ΔΑΦΝΩΝ - ΕΥΡΩΤΑΣ - ΝΕΔΩΝΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΛΦΕΙΟΣ - ΛΟΥΣΙΟΣ - ΛΑΔΩΝΑΣ - ΣΕΙΡΑΙΟΣ - ΑΡΟΑΝΙΟΣ - ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ - ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ - ΓΛΑΥΚΟΣ - ΒΟΥΡΑΪΚΟΣ - ΚΡΑΘΗΣ - ΑΣΩΠΟΣ !!

ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ......
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !! ΥΨΟΜΕΤΡΟ 1.365 ΜΕΤΡΑ !! :o :o :shock: :shock:
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ" !!
Στην πλατεια του χωριου ,υπαρχει γεροπλατανος που του εχουν αφιερωσει ενα ποιημα,οι κατοικοι, που ξεκιναει ετσι :
" Ποσα εχουν δει τα ματια σου..."

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΑΣ ???? :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Φεβ 20, 2010 1:20 am

Tακη ........καλησπερα !!
Μηπως μπορεις να γραψεις εσυ ο ιδιος την προταση που μου εκανες το πρωϊ στο τηλεφωνο ???
Για να μην νομιζουν οι φιλοι που μας παρακολουθουν , οτι μονο εγω οργανωνω και φαινομαι μεσα απ΄ αυτο το εγχειρημα ??? :u-: :u-: :u-: :u-:
Και οτι υπαρχουν και αλλοι ,που ενδιαφερονται για να γινει το καλυτερο δυνατο σ΄αυτη την εκδρομη ??? :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Σ' ευχαριστω εκ των προτερων για την προταση σου και το ενδιαφερον που εχεις δειξει προσωπικα ....... :heart: :heart: :heart: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Σάβ Φεβ 20, 2010 3:25 am

stakyr έγραψε:Tακη ........καλησπερα !!
Μηπως μπορεις να γραψεις εσυ ο ιδιος την προταση που μου εκανες το πρωϊ στο τηλεφωνο ???
Για να μην νομιζουν οι φιλοι που μας παρακολουθουν , οτι μονο εγω οργανωνω και φαινομαι μεσα απ΄ αυτο το εγχειρημα ??? :u-: :u-: :u-: :u-:
Και οτι υπαρχουν και αλλοι ,που ενδιαφερονται για να γινει το καλυτερο δυνατο σ΄αυτη την εκδρομη ??? :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Σ' ευχαριστω εκ των προτερων για την προταση σου και το ενδιαφερον που εχεις δειξει προσωπικα ....... :heart: :heart: :heart: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

με οποιο τροπο μπορει ο καθενας βοηθαει γιαννη.
προτεινα και θα αναλαβω το φαγητο για ΟΛΟΥΣ που παρουν μερος σε αυτη την εκδρομη.
συγκεκριμενα το καταστημα μου, ( καφε- ΛΙΧΟΥΔΙΑ ) θα μας προμηθευσει μπαγκετες και νερα για ΟΛΟΥΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Σάβ Φεβ 20, 2010 9:14 am

Γιάννη καλημέρα ..... να σου πω ότι η αφίσα θα αλλάξει σίγουρα από τοποθεσίες αλλά και από ....... τέλος πάντων τα λέμε on the phone...............
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Φεβ 20, 2010 11:34 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:Γιάννη καλημέρα ..... να σου πω ότι η αφίσα θα αλλάξει σίγουρα από τοποθεσίες αλλά και από ....... τέλος πάντων τα λέμε on the phone...............

Η εκδρομη μας, παει απο το καλο ......στο καλυτερο !! :blob: :blob: :blob: :blob: :u-: :u-: :u-:

Μετα απ΄ολη αυτη την οργανωση που εχει γινει .......

Αλλο ενα μελος του 4Χ4fun.gr μας δινει χορηγια !!!! :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers:

Ετσι, μετα το μελος μας Δακη Ιωαννιδη που συμμετεχει στην εκδρομη και μεσω της εταιριας του "Επιγραφον" , μας προσφερει τα αυτοκολλητα της εκδρομης !!! :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers:

Αλλο ενα διακεκριμενο μελος μας και συμμετεχων στην εκδρομη ,ο Παναγιωτης Πανταζοπουλος , μεσω του καταστηματος του CAFE - ΛΙΧΟΥΔΙΑ , μας προσφερει για ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκδρομης την διατροφη μας που θα περιλαμβανει απο 4 μπαγκετες για καθε ατομο και 24 νερα των 500 ml για καθε αυτοκινητο !!! :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers:

Ετσι ,φαινεται και εμπραχτα η υποστηριξη που υπαρχει απο πολλα μελη του 4Χ4fun.gr ,για την μεγαλυτερη επιτυχια της εκδρομης μας !!

Μην ξεχναμε και την "Maria" (που εφτιαξε το σχεδιο της αφισας μας !! :bow: :bow: ) αλλα
και τον "Grek" με τον-την "HLIAS-G.P" που προσπαθουν (και μαλλον θα εχουμε θετικα νεα την Δευτερα !! ;)) να καταφερουν να κανουμε πολυ μεγαλυτερη προβολη του "Χαμογελου του παιδιου" !!! :bow: :bow: :bow: :u-: :u-: :u-: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ............
Η ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠ΄ΑΥΤΕΣ !!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Φεβ 21, 2010 12:08 am

Μολις εριξα μια ματια στα ατομα που εχουν γραφτει μελη στην σελιδα μας στο facebook !!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 424&ref=mf

Ηδη εχουμε φτασει τα 142 ατομα και δυο ειναι οι διαπιστωσεις μου !!!

Εχουν μπει μεσα τα μεγαλυτερα ονοματα της τετρακινησης της Ελλαδος !! :bow: :bow: :bow: :u-: :u-:

Το επιθετο "Πανταζοπουλος" ειναι το πιο συχνο απ΄ολα τα ονοματα εκει μεσα !!!! :u-: :u-: :u-: :flowers: :flowers:

Βαζουμε και ενα στοιχηματακι .......ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ????? :roll: :roll: :roll: :blob: :blob:
stakyr

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Κυρ Φεβ 21, 2010 12:11 pm

155 σημερα!!!!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Φεβ 21, 2010 8:12 pm

stakyr έγραψε:Μολις εριξα μια ματια στα ατομα που εχουν γραφτει μελη στην σελιδα μας στο facebook !!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 424&ref=mf

Ηδη εχουμε φτασει τα 142 ατομα και δυο ειναι οι διαπιστωσεις μου !!!

Εχουν μπει μεσα τα μεγαλυτερα ονοματα της τετρακινησης της Ελλαδος !! :bow: :bow: :bow: :u-: :u-:

Το επιθετο "Πανταζοπουλος" ειναι το πιο συχνο απ΄ολα τα ονοματα εκει μεσα !!!! :u-: :u-: :u-: :flowers: :flowers:

Βαζουμε και ενα στοιχηματακι .......ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ????? :roll: :roll: :roll: :blob: :blob:

φιλε γιαννη εγω εστειλα προσκλησεις να γινουν μελοι στην ομαδα σε μερικους απο αυτους που λες γιατι τους εχω φιλους,
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Φεβ 22, 2010 10:25 pm

Χτες πηγα στο "Χαμογελο του παιδιου" στην Αρχαια Κορινθο ,για να ρυθμισω τις τελευταιες λεπτομερειες και να συζητησουμε τα διαδικαστικα !! Τα παιδια εχουν ξετρελαθει και μας περιμενουν ανυπομονα !! Με ρωταγαν λεπτομερειες για την εκδρομη και εγω τους εδειξα τον χαρτη με την διαδρομη μας !!! Ο χαρτης ειναι ποοοολυ μεγαλος και η σχεδιαση πανω του .....εντυπωσιακη !!! Τα παιδια .....θελουν να ερθουν μαζι μας !!! :o :o :o
Να μας βοηθησουν σ΄αυτη την προσπαθεια μας !! Τους εξηγησα οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατον ...και μου υποσχεθηκαν οτι θα μας βοηθησουν εστω και νοητα .......βλεπωντας απο το I-TRACK την θεση μας !!
Οι ανθρωποι του "Χαμογελου" δεν ξερουν τι να πρωτοκανουν για να μας ευχαριστησουν !! Δεν θα σας αποκαλυψω τις εκπληξεις τους ..........γιατι τι εκπληξεις θα ειναι μετα ??????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Μετα (το βραδυ....),ξεκινησα να κανω τα πρωτα 10-15 χλμ της διαδρομης μας .....περισσοτερο για να δω την εξοδο μας ....κατω απο την εθνικη Αθηνων-Τριπολεως ....γιατι γινονται εργα εκει ......και δεν θα ηθελα με τιποτα να πεσουμε σ΄αδιεξοδο στα πρωτα χλμ μας !!!! :P :P

Αυτο που θα σας πω ΔΕΝ ειναι υπερβολη !!!
Το χωματινο μερος ξεκιναει απο τα 100 μετρα απο το "Χαμογελο".......περναει απο ποοοολα στενα μερη με κοφτες στροφες ,που δεν θα βολεψουν τα μακρια αυτοκινητα (αν και εγω τα εκανα με το musso !! 8-) 8-) ) !!! και σιγουρα ΔΕΝ ειναι ο δρομος που περιμενετε ισως να δειτε , σε μια διαδρομη 1.280 χλμ !!
Επειδη πηγα μονος μου και ειχα και τον μικρο γιο μαζι μου που ηταν ταλαιπωρημενος απο μια ημερησια εκδρομη για 4Χ4 που πηγαμε πιο νωρις ,ηταν και νυχτα .....δεν συνεχισα αλλο !! Αλλα ....το πως κρατηθηκα και εκανα αναστροφη ........μονο εγω το ξερω !!! :P :P :P :P

Γι΄αυτο ...σας προειδοποιω.....ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !! :u-: :u-: :u-:
Και εγω να κανω προσευχες ......για να μην βρεξει ........κανα 2 εβδομαδες πριν την εκδρομη μας !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 22, 2010 10:34 pm

Kαι... :roll: θα βγουν σε 48 ωρες?
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες