24 Ώρες 4Χ4 2010

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Φεβ 19, 2010 7:14 pm

To ξέρω και το εκτιμώ ιδιαίτερα που το fun4X4 στηρίζει τόσο πολύ τον 24ωρο αγώνα μας.

Αν και αυτός ο Δάκης με έχει εκνευρίσει με το πόσο εύκολα κερδίζει!!! :lol: :lol: :lol:
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Φεβ 19, 2010 7:17 pm

tetrakinisimag έγραψε:To ξέρω και το εκτιμώ ιδιαίτερα που το fun4X4 στηρίζει τόσο πολύ τον 24ωρο αγώνα μας.

Αν και αυτός ο Δάκης με έχει εκνευρίσει με το πόσο εύκολα κερδίζει!!! :lol: :lol: :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Φεβ 19, 2010 7:24 pm

δεν θα ειθελα να κανω σχολειο αλλα αμα το παρει και φετος να του κανετε εναν αντριαντα ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Φεβ 19, 2010 7:55 pm

Θα βρω τρόπο να του βάλω ποινή!

Π.χ. μία ώρα αν σε λένε Δάκη, οδηγάς Mitsubishi και έχεις γυναίκα συνοδηγό!!! :lol: :lol: :lol:
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Παρ Φεβ 19, 2010 8:48 pm

tetrakinisimag έγραψε:Θα βρω τρόπο να του βάλω ποινή!

Π.χ. μία ώρα αν σε λένε Δάκη, οδηγάς Mitsubishi και έχεις γυναίκα συνοδηγό!!! :lol: :lol: :lol:

εγω θα ελεγα........να τον βαλεις να τραγουδησει το ........''τσάι με λεμονι στο μπαλκονι''!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

οπως ξεκιναει στο ρεμιξ ομως!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό mythos » Σάβ Φεβ 20, 2010 12:52 am

tetrakinisimag έγραψε:Θα βρω τρόπο να του βάλω ποινή!

. Κύριε Αθανασιου επειδή σκεφτώμαι να του αλαξω χρώματα παίζει και αυτό ρόλο η θα παραμένει η μια ώρα ποινής; Γιατί αυτή την καλυπτουμε
:lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Φεβ 20, 2010 2:04 am

Μπα εγω του χρονου σκεφτομαι να αφησουμε τον stakyr να παρει την πρωτη θεση.
Θα τον δεσουμε πισω απο το pajero και στα σεχ θα τον αφηνουμε να περναει.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Φεβ 20, 2010 2:47 am

maria έγραψε:Μπα εγω του χρονου σκεφτομαι να αφησουμε τον stakyr να παρει την πρωτη θεση.
Θα τον δεσουμε πισω απο το pajero και στα σεχ θα τον αφηνουμε να περναει.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Μαρια μου.....δεν ξανα ανακατευομαι μεσα εδω στους αγωνες .......γιατι οταν λες το σωστο .....εισαι λαθος και οταν κανεις λαθη ...εισαι ο σωστος !!! Και μαλλον σ΄αυτον τον κοσμο ,εχουμε μαθει να κανουμε τους αλλους να σιωπουν οταν λενε την αληθεια και αυτη η αληθεια μας πειραζει !!
Οποτε καλυτερα σιωπηλος παρατηρητης των πεπραγμενων .......παρα να φαινομαι εγω ο κακος λυκος του παραμυθιου !!!

Υ.Γ Αγαπητε Διονυση !!
Με την νοημοσυνη σου δεν παιζω εγω.........αλλα καποιοι αλλοι , που ενω ειναι επισημοι χορηγοι επικοινωνιας μιας εκδρομης και που φαινονται παντου μεχρι τωρα (απο αφισες μεχρι και επισημες ανακοινωσεις )........και που οι ιδιοι καπως πιεστικα ζητησαν την συμμετοχη τους ........θα σε παρακαλεσω να δεις το τελευταιο τευχος του περιοδικου τους ,που οχι μονο ΔΕΝ αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ η εκδρομη .........αλλα δες και τι γραφει και στην τελευταια σελιδα γι΄αυτην !!!
Αν νομιζεις οτι εγω εκτιθωμαι ........τοτε τι να πω ???? Εχουμε χασει την κοινη λογικη που ΟΛΟΙ πρεπει να εχουμε για να βλεπουμε τα πραγματα απο μια οπτικη γωνια ......και οχι οπως βολευει τον καθενα !!!
υ.γ Ας περιμενουμε και αυτο το τευχος του περιοδικου (Μαρτιου).......για να πουμε περισσοτερα !!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Δευτ Φεβ 22, 2010 1:43 pm

Στείλατε υλικό και δεν το βάλαμε;

Ξέρετε αλήθεια πώς λειτουργούν οι χορηγίες επικοινωνίας;
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Σάβ Μαρ 27, 2010 3:41 am

Για δεύτερη φορά μέσα στην 7χρονη πετυχημένη ιστορία του, ο 24ωρος αγώνας του Ιχνηλάτη δε θα διοργανωθεί. Ακριβώς για τους ίδιους λογούς που δε διοργανώθηκε την προηγούμενη φορά. Επειδή οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τορπίλισαν κάθε προσπάθεια συνεννόησης και ανάγκασαν την ΕΘΕΑ να προχωρήσει σε ανακοινώσεις που έχουν σα μόνο στόχο τον μεγαλύτερο αγώνα 4Χ4 στην Ελλάδα.

Σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη.
tetrakinisimag

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες