ΤΡΙΤΗ 16/02/10

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: ΤΡΙΤΗ 16/02/10

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Φεβ 16, 2010 5:15 pm

Φωτης ranger έγραψε:φιλε γιαννη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!! :heart: :heart: :flowers: :flowers: σωπα καλε που σε ξεκολησα!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Φώτη άσε τις ευγένειες κ βάλε βίντεο να τραβάς τον stakyr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Φεβ 16, 2010 5:24 pm

pajerinho έγραψε:
Φωτης ranger έγραψε:φιλε γιαννη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!! :heart: :heart: :flowers: :flowers: σωπα καλε που σε ξεκολησα!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Φώτη άσε τις ευγένειες κ βάλε βίντεο να τραβάς τον stakyr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν εχω ρε γαμωτο!!!!!!!! :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
κοιταγα να φυγουμε οπως οπως μην μας παρουν χαμπαρι γιατι στο χωραφι που μπηκε ο γιαννης ηταν φραγμενο :shock: :shock: !ασε που εβρεχε ο θεος με τον θεο που ωρα για βιντεο!!!!
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό skippybi » Τρί Φεβ 16, 2010 5:33 pm

kκαλησπέρες σε όλους και χρόνια πολλά στον φίλο μας!!! ;)
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Φεβ 16, 2010 7:28 pm

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Τρί Φεβ 16, 2010 8:25 pm

DIMITRISS32 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=hzD1lHgCUKE

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Φεβ 16, 2010 8:31 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: αυτα μου ειπε και η αμαλια την κυριακη που βρεθηκαμε :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 16, 2010 11:27 pm

Φωτης ranger έγραψε:
pajerinho έγραψε:

δεν εχω ρε γαμωτο!!!!!!!! :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
κοιταγα να φυγουμε οπως οπως μην μας παρουν χαμπαρι γιατι στο χωραφι που μπηκε ο γιαννης ηταν φραγμενο :shock: :shock: !ασε που εβρεχε ο θεος με τον θεο που ωρα για βιντεο!!!!

Ρε Φωτη......τι φταιω και εγω ο κακομοιρης που με αφησατε πλοηγο στο αγνωστο ???
Για να μην αφηνουμε και λαθος εντυπωσεις σ΄αυτους που μας διαβαζουν..... εγω δεν ειδα περιφραξη πουθενα .......τελειωσε ο δρομος και ξαφνικα βρεθηκα μεσα σε χωραφι !! :o
Μολις το καταλαβα ...εκανα αναστροφη και.........κολλησα !!! :P :P :P :P :P
Παντως ....αν εκανα καποια ζημια ζηταω ταπεινα συγνωμη ......και σιγουρα ηταν αθελα μου !! :( :(
Τωρα ,ως προς τον προγραμματισμο.......να σου πω μονο ,οτι οταν σε πηρα τηλεφωνο , κατα τις 15:15 και δωσαμε ραντεβου για τις 16:00 .......τρωγαμε παϊδακια και σκεφτομασταν τι θα κανουμε μετα .......μιας και εβρεχε !!! :roll: :roll: :roll:
Και μου περασε η ιδεα του Amaliada by Fotis 4x4 !!!
Kαι εσυ ρε θηριο .....οχι μονο ηρθες (παρα τα προβληματα που διαβασα παρα πανω !!) ,αλλα εφερες και παρεα !! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εισαι απο τους ανθρωπους ,που πραγματικα αγαπας αυτο που κανεις !! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Φεβ 17, 2010 7:24 pm

οσον αφορα το χωραφι που πηγαμε Γιαννη δεν ειπα οτι το ηξερες ετυχε και πηγες μεσα.....δεν πειραζει συμβαινει αυτο!!!παντως ειμαι απο αυτους που δεν θελω να χαλαω ξενα χωραφια ειναι λαλακια, καποιος εχει κανει αγωνα για το φτιαξει να σπειρει κτλ..γιατι εχω συναντησει τζιπαδες που μπαινουν παντου και τα κανουν ολα λιμπα :( :( :( :( ας πουμε αν δω εγω σε δικο μου χωραφι να ειναι καποιος και να κανει 4χ4 μεσα μπορει και να βγαλω την καραμπινα που λενε............... :D
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης