MITROS έγραψε:Γιάννη αν πήγενες μέ τού'' εκλεκτούς'' έχασες ενώ μέ τούς ''πληβίους'' όπως εγώ δέν έχασες τίποτε.Εγώ εφαγα 450χλμ άσφαλτο γιά κανένα από τούς λόγους πού συμμετείχα στήν εκδρομή Είχες δίκιο 'οταν'' κατακεραύνωνες'' γιά υπευθυνότητα. Ποίος θά μού πεί γιατί μάς ''διώξατε από τούς υπόλοιπους? Πιστέψτε με αν ήθελα μονο χιόνια από τό σπίτι σέ 10χλμ [χώμα] εύρισκα πιό πολλά από αυτά πού πάτησαν οί ''εκλεκτοί''. Οταν ξανακατεύω στήν Σπάρτη[ιντερνέτ καφε] ισως βρώ κάποια απάντηση. Ni-go?
φίλε αν και δεν έχω καταλάβει το συλλογισμό σου ...και μιας και εγώ είχα αναλάβει τα της οργάνωσης ..ποιος σε έδιωξε από που ...??? δεν υπήρχαν οι εκλεκτοί και οι πληβείοι άπλα προσπαθήσαμε κάποιοι να περάσουμε άλλα είχε τόσο χιόνι που κανένας δεν μπορούσε να περάσει....!!!
μέχρι να βγάλουμε τα αυτοκίνητα που είχαν μπει και μιας και κλείναμε τον δρόμο προς το χιονοδρομικό ....και με συνεννόηση με τον βαγγελη που με τα παιδιά που είχε έρθει μου πρότεινε να πάνε από ποιο χαμηλά ......και εγώ του είπα να πει σε οποίους θέλουν να τον ακολουθήσουν για να μην περιμένουν......!!!
τώρα όσο αναφορά περί υπευθυνότητας νομίζω ότι υπερβάλλεις μιας και εξαρχής είχαμε αναφέρει ότι η εκδρομή ήταν έκτακτη και δεν ξέραμε εκ το πρότερων πόσο χιόνι θα βρίσκαμε ......αν κάτι δεν έγινε σωστά εδώ είμαστε να το δούμε..... άλλα καλοπροαίρετα....

δεν έχουμε δείξει μέχρι τώρα τέτοια δήγματα γραφής στα περί οργάνωσης και υλοποίησης και σίγουρα επαναλαμβάνω αν έγινε κάτι δεν έγινε εσκεμμένα.....
το χόμπι μας κάνουμε και νομίζω ότι το κάνουμε και αρκετά καλά...!!!!