vlachotzipas έγραψε:μηπως θα σου κοστισει πιο πολυ απο το να αγορασεις ετοιμες, βαρεου τυπου??????????
εκτος αν θες να το κανεις για την εμπειρια!!!!!!!!!
Φωτης ranger έγραψε:οι αλυσιδες πρεπει να ειναι σε ολουσ τους τροχουσ???η μονο στους μπροστινους??
Alexandros έγραψε:η ταπεινή μου γνώμη και η εμπειρία λέει οτι όταν είμαστε τετρακινητοι να μπαίνουν μπροστά για να έχουμε τιμόνι.....φυσικά όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και έχουμε την δυνατότητα και στους τέσσερις τροχούς κάνουν θαύματα..το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ κάλο...και αν δείτε αφιερώματα σε συνθήκες δύσκολες πάντα βάζουν σε όλους τους τροχούς.
φωτη τώρα όσο αναφορά να φτιάξεις μόνο σου νομίζω ότι το κόστος θα ξεπεράσει τα 75 ευρώ που έχουν έτοιμες άλλα για την εμπειρία καντο και βλέπουμε...
Φωτης ranger έγραψε:Alexandros έγραψε:η ταπεινή μου γνώμη και η εμπειρία λέει οτι όταν είμαστε τετρακινητοι να μπαίνουν μπροστά για να έχουμε τιμόνι.....φυσικά όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και έχουμε την δυνατότητα και στους τέσσερις τροχούς κάνουν θαύματα..το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ κάλο...και αν δείτε αφιερώματα σε συνθήκες δύσκολες πάντα βάζουν σε όλους τους τροχούς.
φωτη τώρα όσο αναφορά να φτιάξεις μόνο σου νομίζω ότι το κόστος θα ξεπεράσει τα 75 ευρώ που έχουν έτοιμες άλλα για την εμπειρία καντο και βλέπουμε...
75 η 4??η η 2??
Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης