stakyr έγραψε:Αν ομως υπαρχει και αυτη η προκληση-προσκληση ...........θα ηταν ενας ενδιαφερον συνδυασμος !!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΥΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ)!!!!![]()
meletis έγραψε:stakyr έγραψε:Αν ομως υπαρχει και αυτη η προκληση-προσκληση ...........θα ηταν ενας ενδιαφερον συνδυασμος !!!!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΥΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ)!!!!![]()
Είπαμε πάμε εκδρομή,
μιλάμε μόνο για ATV 4x4 που φέρουν εργάτες και όλα τα τσιμπλικόνια αποκλειστικά, ε αν χρειαστεί εκτός απο βενζίνες και κανα ισοτονικούλι, μπορείτε, δεν μπορείτε??
grek έγραψε:Τον Επικουρο δεν βλεπω...και εγω χωρις Επικουρο παθαινω κατι....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενας διανοουμενος δεν πρεπει να λειπει απο ενα τετοιο τολμημα!!!!!

stakyr έγραψε:
Υ.Γ Θα προσθεσω "Και ο δημιουργος ολων των τετρακινητων ονειρων μας !!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stakyr έγραψε:meletis έγραψε:stakyr έγραψε:Αν ομως υπαρχει και αυτη η προκληση-προσκληση ...........θα ηταν ενας ενδιαφερον συνδυασμος !!!!
Είπαμε πάμε εκδρομή,
μιλάμε μόνο για ATV 4x4 που φέρουν εργάτες και όλα τα τσιμπλικόνια αποκλειστικά, ε αν χρειαστεί εκτός απο βενζίνες και κανα ισοτονικούλι, μπορείτε, δεν μπορείτε??
O.k.....
Αν καποιος αισθανεται οτι μπορει να τα καταφερει .............γιατι οχι ????![]()
![]()
![]()
Την ευθυνη της μαζωξης σας ,την αναλαμβανεις εσυ να υποθεσω , γιατι εγω δεν εχω καμμια επαφη μ΄ αυτο το ειδος των τετρακινητων !!ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ .....γιατι πρεπει να ειμαστε ευελικτοι !!2-3 νομιζω θα ειναι καλα !!![]()
![]()
![]()
Η μονη υποχρεωση ολων μας ,θα ειναι να φερουμε πανω στα αυτοκινητα και τα ATV ,τα αυτοκολλητα των μη κερδοσκοπικων και κοινωφελων ιδρυματων που θα βρουμε !! Γιατι η εκδρομη θα εχει και κοινωνικο χαρακτηρα !!
Υ.Γ οσο για τα ισοτονικα .........θα μας βαρυνουν ........αλλα καπου θα τα βολεψουμε !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Αφού θα έχουμε τουτού, ATV,να έχουμε και μοτό.Με κάμερα στο κράνος για να δούν και οι υπόλοιποι ότι το FUN ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.Αναμένω απάντηση για να αρχίσω την προετοιμασία της μοτό το ψηστήρι του ζευγαριού
και της φυσικοτραγικής μου κατάστασης μέσα από αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης κοιτάζοντας τρελλά βίντεο και φωτό από εκδρομές του FUNΜέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες