Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Ιαν 19, 2010 12:53 pm

μια και απ' ο,τι βλεπω, υπαρχει δηλημα για το ''εντυπο αποδοχης ορων συμμετοχης'', ας δωσω μια ιδεα!!!! :lol:

.........................................''εντυπο αποδοχης ορων συμμετοχης''.........................................

Λοιπον μ@^@κες........
αμα σας συμβει κατι στον 48ωρο.....εμενα στ' @#χ!δι@ μου!!!!!!!
φροντιστε να τον ολοκληρωσετε ολοι, μη σας παρω με τις κλωτσιες!!!!!!

.........ονομα συμμετεχοντος........................................υπογραφη.................................

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τρί Ιαν 19, 2010 1:43 pm

vlachotzipas έγραψε:Λοιπον μ@^@κες........

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ....

ΑΝ δεν τον ολοκληρωσουμε, θα χασουμε τα λεφτα απο τους χορηγους???????
ΑΝ κουραστουμε και κοιμηθουμε θα χασουμε βαθμους στο πρωταθλημα??????
ΑΝ νιωσει καποιος οτι δεν αντεχει αλλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δηλωσει εγκαταλειψη????????
ΑΝ καποιος θελει να το παιξει carlos sainz και νομιζει πως θα παει να κερδισει το dakar ( και ρισκαρει τοσο πολυ) ειναι προβλημα του.

αρα για τον κ@λο της οργανωσης που θελει να ειναι καλημενος, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
συμφωνω με τους ορους.
τους υπογραφω με 5 στυλο.

φανταζομαι φιλε vlachotzipa πως εχεις διαβασει ορους αγωνα που υπογραφουμε ΟΛΟΙ. αν οχι, διαβασε......

Δηλώνω ότι γνωρίζω τον Γενικό Κανονισμό. τον Ειδικό κανονισμό του αγώνα, και τις διατάξεις του ΕΑΚ. Σε καμιά περίπτωση δεν θα στραφώ η θα προβάλω απαίτηση εναντίον των οργανωτών Off Road Team ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της Εποπτεύουσας Αθλητικής Αρχής ΕΛΠΑ, αν πάθω υλική, σωματική ή ηθική ζημιά εγώ, οι οδηγοί μου, οι επιβάτες μου, οι μηχανικοί μου και γενικά όλο το προσωπικό μου από την εγγραφή μου ή τη συμμετοχή μου στον αγώνα αυτό. Γνωρίζω ότι ο αγώνας στον οποίο επιθυμώ να λάβω μέρος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και αποδέχομαι τις συνέπειες, ενώ φέρω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, οδηγώ φορώντας ζώνες ασφαλείας, διαθέτω πυροσβεστήρα 2kg και προδιαγραφών, φορώ κράνος αν το αυτοκίνητό μου διαθέτει Rool Bar. Δηλώνω ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθή.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Re: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ! Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 19, 2010 3:56 pm

ΩΠΑ-ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! :o :o :o
Λιγο ειπα να λειψω ......... :roll: :roll:
Για να μην συνεχιζετε μια κατασταση που μαλλον εχει παρεξηγηθει μια και το συγκεκριμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΚΔΡΟΜΗ .........Ας το λυσουμε πιο απλα !!!
Εγω θεωρησα οτι βαζοντας λιγους κανονισμους ,θα ηταν ευκολοτερα κατανοητο απ΄ολους οτι ναι μεν εχουμε ενα σκοπο , αλλα ειναι και μια εκδρομη ...που ΔΕΝ εχει βαθμολογια και ανταγωνισμο....
ισα-ισα που θεωρω οτι για να στεφτει με επιτυχια πρεπει να συνεργαστουμε .....οπως κανουμε σε καθε ΕΚΔΡΟΜΗ !!
ο βασικος κανονας που υπαρχει στις εκδρομες ειναι ενας ........
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ !!!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ
ΦΕΥΓΕΙ ....ΑΝ ΘΕΛΕΙ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ....ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !!!
Εγω και ο grek θα παμε ..........ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ......ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ Σ΄ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ !!!!!!!

Γι΄αυτο ΔΕΝ θα ζητηθει απο ΚΑΝΕΝΑΝ να υπογραψει !!! Γιατι ειναι εκδρομη , και οι κανονες ασφαλειας θα τους κρινει ο καθενας μονος του τι θελει να κανει και τι οχι !!!

Υ.Γ Για καλυτερη καλυψη των ειδικων συνθηκων ,καλεσα τους 2 γιατρους-διασωστες !!!
Για να αισθανομαστε ΟΛΟΙ λιγο πιο ασφαλεις !!!Αυτο δεν σημαινει οτι εχουμε υποχρεωση σε κανεναν συμμετεχων !!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ !!!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Ιαν 19, 2010 4:41 pm

TAKISP έγραψε:φανταζομαι φιλε vlachotzipa πως εχεις διαβασει ορους αγωνα που υπογραφουμε ΟΛΟΙ. αν οχι, διαβασε......

για αποφυγη τυχων παρεξηγησεων παιδια!!!!!!!!

δεν φανταστηκα πως με τοσα γελακια που εχω βαλει............καποιος θα το επαιρνε τοσο σοβαρα.................

ζηταω συγνωμη απο τον Τακη και απο τον Γιαννη stakyr αν περιεπλεξα την κατασταση.........

ηθελα σε πολυ απλο φιλικο επιπεδο να κανω ενα πειραγμα, πανω στο θεμα των κανονισμων!!!!!!!!!!!!

κι επισης να διευκρινησω, πως δεν εχω δηλωσει συμμετοχη αν και πολυ θα ηθελα......ακομα κι αν οι οροι συμμετοχης ''ηταν αυτο που εγραψα πιο πανω''!!!!!!!!!!!!

οσο για το τι υπογραφει καποιος που θα τρεξει σε επισημο αγωνα.........
οχι δεν το εχω διαβασει ποτε.... και δεν εχω σκοπο να τρεξω ποτέ σε αγωνα.........

Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Ιαν 19, 2010 4:57 pm

vlachotzipas έγραψε:

TAKISP έγραψε:φανταζομαι φιλε vlachotzipa πως εχεις διαβασει ορους αγωνα που υπογραφουμε ΟΛΟΙ. αν οχι, διαβασε......

για αποφυγη τυχων παρεξηγησεων παιδια!!!!!!!!

δεν φανταστηκα πως με τοσα γελακια που εχω βαλει............καποιος θα το επαιρνε τοσο σοβαρα.................

ζηταω συγνωμη απο τον Τακη και απο τον Γιαννη stakyr αν περιεπλεξα την κατασταση.........

ηθελα σε πολυ απλο φιλικο επιπεδο να κανω ενα πειραγμα, πανω στο θεμα των κανονισμων!!!!!!!!!!!!

κι επισης να διευκρινησω, πως δεν εχω δηλωσει συμμετοχη αν και πολυ θα ηθελα......ακομα κι αν οι οροι συμμετοχης ''ηταν αυτο που εγραψα πιο πανω''!!!!!!!!!!!!

οσο για το τι υπογραφει καποιος που θα τρεξει σε επισημο αγωνα.........
οχι δεν το εχω διαβασει ποτε.... και δεν εχω σκοπο να τρεξω ποτέ σε αγωνα.........

κι αν κοιταξεις Τακη, στην προηγουμενη σελιδα, θα δεις μια πιο σοβαροφανη αποψη μου!!!!!!! ;)

Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τρί Ιαν 19, 2010 8:13 pm

vlachotzipas έγραψε:κι αν κοιταξεις Τακη, στην προηγουμενη σελιδα, θα δεις μια πιο σοβαροφανη αποψη μου!!!!!!! ;)

για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
δεν το πηρα στραβα ουτε σε παρεξηγησα.
μπορει ο τροπος που γραφω να μην ειναι ο καλητερος αλλα δεν ειχα κανενα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση.
δεν εχω κανενα προβλημα στα γραφομενα σου ουτε ειμαι εγω αυτος που θα τα κρινει.
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

απλα το εγραψα για να τονισω πως ειναι ΒΟΛΤΑ και οχι αγωνας.

απο την αλλη πλευρα η οργανωση εχει μια ( ηθικη ) ευθηνη για αυτο που τολμα και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ξεκαθαρη σε οσα μπορει περιοσσοτερα.

παντα φιλικα και sorry αν καταλαβαμε λαθος.
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τρί Ιαν 19, 2010 8:15 pm

stakyr έγραψε:Εγω και ο grek θα παμε ..........ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ Σ΄ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ !!!!!!

δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Ιαν 19, 2010 8:18 pm

παντως το αστειο μου.........δεν αρεσε σε κανενα......... :sorry: :?

Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τρί Ιαν 19, 2010 10:47 pm

vlachotzipas έγραψε:παντως το αστειο μου.........δεν αρεσε σε κανενα......... :sorry: :?

το ότι κάποιος δεν σου άπαντα πανο δεν σημαίνει ότι δεν μας άρεσε... ;) ;) ίσα ίσα ήταν πετυχημένο άπλα όπως και άλλη φορά άλλο θέλουμε να πούμε και άλλο καταλαβαίνουμε ...και εκεί αρχίζουν τα περίεργα....
παντός εγώ κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα και ήταν πολύ κάλο.... ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άσχετα ότι λες με το δικό σου τρόπο την αλήθεια..... :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 19, 2010 11:36 pm

Αφου λυσαμε τους κανονισμους ............. ;) ;)

Και εφοσον ακολουθουν οσοι και οποιοι απο τους ΗΔΗ δηλωθεντες θελουν ........ :u-: :u-: :u-:

Γιατι γινονται και τηλεφωνα ,για να μπουν στην λιστα και αλλοι υποψηφιοι ..... :bow: :bow: :bow:
Κατι που δειχνει , οτι το μονο προβλημα που δεν υπαρχει ,ειναι η συμμετοχη !!! :flowers: :flowers:

Και βεβαια δεν ψαχνουμε για μ@λ@κες που θα τους γραψουμε στα @ρχ#δ#ι@ μας και θα τους πλακωσουμε στις κλωτσιες αν δεν ολοκληρωσουν (ποιοι ειναι ?? η Πετρουλα ειναι ??) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Και οποσδηποτε Πανο ,ο Αλεξανδρος αναφερετε στο ποστ σου :
από vlachotzipas » 18 Ιαν 2010, 10:52

εδω ομως το πραμα αλλαζει!!!!!!

η κουραση θα ειναι μεγαλη και δεν θα ειναι μια απλη βολτα!

Να λυσω και ενα αλλο προβλημα.......... ;) ;)
Αυτο της αναγνωρισιμοτητας σ΄αυτο που θα κανουμε !!!! :clap2: :clap2: :clap2:

ΕΤΣΙ.......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 4Χ4 MAGAZINE.........ΚΑΙ TO TETRAKINISIMAG (λογω της συμμετοχης του Αθανασιου ??? ) ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !!!! (μπορει τον 48ωρο να μην τον ολοκληρωσω ........αλλα απο συμφωνιες ...ολοκληρωνω πληρως !!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΗΣ ΝΕΤ !!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης