Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιαν 16, 2010 12:36 am

grek έγραψε:Stakyr δυνατα :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Θελω την τρελλα σου γιατι η δικη μου δεν μου φτανει :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΟΥΠΣ.......... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Τι ειναι αυτα που διαβαζουν τ΄αυτακια μου ?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Τρελα εχω αστειρευτη ..........σου δινω και λιγακι.........μου φτανει η υπολοιπη !!! :shock: :shock:
απο σενα θελω μονο να οδηγησεις 50 ωρες συνεχεια !!!! (48+1+1)Μετα ,οταν τελειωσουμε .........μην μου πεις οτι ΔΕΝ κουραστηκες ..............γιατι ετοιμο εχω και τον 72ωρο !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιαν 16, 2010 12:49 am

iosif kia kabrio έγραψε:οποσ βλεπο χτιπιτικα αδικα γαι να ειμαι =και εγο μεσα ..χαρικα πολι

Ιωσηφ .........με συγχωρεις για την απορριψη σου αν και ξερω οτι εισαι ιδιαιτερα μαχητικος και με ωραια φτιαγμενο αυτοκινητο ......αλλα εδω μιλαμε για κατι αλλο ,διαφορετικο απ΄αυτα που εχεις κανει μεχρι τωρα !!!
Χρειαζεται μια καποια πειρα σε αγωνες αντοχης !! (βλεπεις οτι εχουν δηλωθει πρωταθλητες !!! )
Εσυ , τι πειρα εχεις απο αγωνες αντοχης ??
Γιατι, αυτο που παμε να κανουμε ,ειναι μεν εκδρομη ,αλλα συνδυαζει την ταχυτητα με την αντοχη ......
και αυτα σε συνδυασμο με τον χρονο......μας κανουν απαγορευτικη την συμμετοχη σου για πρωτη φορα !!! :flowers: :flowers: :flowers:
Ευελπιστω στο μελλον ,να μπορεσουμε να κανουμε μαζι κατι αναλογο !!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιαν 16, 2010 1:11 am

Και συμπληρωνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ πριν απο την εκκινηση της εκδρομης ,ας ανακοινωσουμε τον τιτλο της περιπετειας μας !!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ετσι ωστε να ονειρευομαστε απο τωρα τις διαδρομες μας !!!! :P :P :P :P :P
Και ο τιτλος αυτης :

" Ο γυρος της Πελοποννησου off-road σε 48 ωρες "

Πως σας φαινετε ???? :roll: :roll: :roll:

Δειχνει εκταση ..."γυρος"
Δειχνει μερος ...."Πελοποννησος"
Δειχνει ειδος εκδρομης...."off-road"
Δειχνει χρονικο οριζοντα....."48 ωρες"

Εχετε κατι καλυτερο ?? :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

Δημοσίευσηαπό mythos » Σάβ Ιαν 16, 2010 1:57 am

stakyr έγραψε:Εχετε κατι καλυτερο ??

Εχω και μια ιδεα ακομα που θα την συζητησουμε την κυριακη.
Ενα σου λεω θα παθεις πλακα 8-)
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Ιαν 16, 2010 9:28 pm

stakyr έγραψε:
grek έγραψε:Stakyr δυνατα :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Θελω την τρελλα σου γιατι η δικη μου δεν μου φτανει :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΟΥΠΣ.......... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Τι ειναι αυτα που διαβαζουν τ΄αυτακια μου ?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Τρελα εχω αστειρευτη ..........σου δινω και λιγακι.........μου φτανει η υπολοιπη !!! :shock: :shock:
απο σενα θελω μονο να οδηγησεις 50 ωρες συνεχεια !!!! (48+1+1)Μετα ,οταν τελειωσουμε .........μην μου πεις οτι ΔΕΝ κουραστηκες ..............γιατι ετοιμο εχω και τον 72ωρο !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λιγη .........μονο..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ενα σου λεω μονο,ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ :flowers: :flowers: :flowers:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 17, 2010 2:05 am

Θα ηθελα να ανακοινωσω και τους κανονες που θα διεπουν την εκδρομη ,ετσι ωστε ΟΛΟΙ οι συμμετεχοντες να εχουν μια ιδεα του τι θα γινει!! (οποιος θελει να προσθεσει και κατι αλλο ή να το εμπλουτισουμε... ας ριξει ιδεες ....:roll: :roll: :roll: )

ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ .....
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 1.000+ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΧΛΜ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ .....

Μ΄αυτο το σκεπτικο οι κανονες ειναι :

1) ΟΛΟΙ οι συμμετεχοντες (οδηγοι +συνοδηγοι+αλλα μελη αυτοκινητων) θα υπογραψουν ενα χαρτι (πριν την εκκινηση) που θα αναφερει οτι λαμβανουν μερος στην εκδρομη με αποκλειστικα δικη τους ευθυνη και η οργανωση ΔΕΝ εχει καμμια ευθυνη για τυχων υλικες ζημιες ή σωματικες βλαβες που μπορουν να προκυψουν καθ΄ολη την διαρκεια της εκδρομης σε αυτοκινητο ή μελος πληρωματος !! (κατι αντιστοιχο που υπογραφουμε πριν τους αγωνες )
Γι΄αυτο το αυτοκινητο πρεπει να ειναι ασφαλισμενο πριν την συμμετοχη του !!

2) οι οργανωτες δεν αναλαμβανουν καμμια υποχρεωση προς τους συμμετεχοντες ,παρα μονο τα περι οργανωσης της εκδρομης ( χαρτογραφηση διαδρομης και πλοηγηση,επιτοπου βοηθεια οπου χρειαστει και εφοσον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο τα συμμετεχοντα αυτοκινητα )

3) Λογοι εγκαταληψης ενος αυτοκινητου ειναι οι εξης : (εδω πρεπει να προσεξουν οι οδηγοι την συνθεση του πληρωματος και την αριστη κατασταση του οχηματος τους )
α) Αδυναμια οδηγου ή μελος του πληρωματος να συνεχισει την εκδρομη !!
β) Βλαβη του αυτοκινητου που ΔΕΝ μπορει να αποκατασταθει στην πρωτη μιση ωρα (αλλαγη ελαστικου, μικροβλαβες επισκευασιμες απο το ιδιο το πληρωμα ή με την συνδρομη αλλων κ.τ.λ)
γ)Πιθανη εξοδος αυτοκινητου και μη επαναφορας του με την συνδρομη των υπολοιπων αυτοκινητων (εδω θα γινει επιτοπου εξεταση της περιπτωσης και θα κινηθουμε αναλογα )

Σ΄ολες τις περιπτωσεις εγκαταληψης (εκτος της γ) ,η οργανωση εχει την διαθεση και εφοσον υπαρχουν οι δυνατοτητες , να συνοδευσει το αυτοκινητο σε καποιο κεντρικο σημειο ή χωριο και απο εκει και περα την αποκλειστικη ευθυνη επαναπατρισμου του αυτοκινητου και του πληρωματος ,στον τοπο της αρχικης του εκκινησης, εχει ο ιδιοκτητης του !!

Το κομβοϊ ( και εφοσον εχει εξασφαλιστει η ασφαλεια του πληρωματος και του οχηματος που εγκαταλειπει) θα συνεχιζει την πορεια του προς την ολοκληρωση του σκοπου του .....
stakyr

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Ιαν 18, 2010 11:09 am

Γιαννη πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις για την εκδρομη.
Σε προηγουμενο ποστ μου ειχα πει οτι αυτη η εκδρομη ειναι μια μαζωξη μιας παρεας-φιλων 10-20 ατομων που θελουν να κανουν τη τρελα τους, να δουν τα ορια τους.
Εαν η εκδρομη γινει σε αυτα πλαισια δεν χρειαζονται κατα τη γνωμη μου ολα αυτα τα χαρτια γιατι η υπογραφη και μονον τετοιων χαρτιων αυτοματα μεταμορφωνουν την εκδρομη σε κατι αλλο.
Εαν ειναι με μορφη αγωνα ή οργανωσης event, τοτε ειναι απαραιτητα ολα αυτα τα χαρτια που αναφερεις αλλα πρεπει να φαινεται ποιος ειναι ο νομικα υπευθυνος ολης αυτης τη οργανωσης.
Λαβε υπ' οψη σου οτι, απ' οτι ξερω το site, δεν ειναι νομικο προσωπο
Επιλεγεις ενα παο τα δυο σκεπτικα και αποφασιζεις την μορφη και τα χαρια που χρειαζονται.
palidim

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Δευτ Ιαν 18, 2010 11:47 am

Δημητρη, ετσι οπως το λες δεν εχεις αδικο!!!!!!

αλλα καπου συμφωνω με τον Γιαννη!!!!!!
δε θα ηταν κακο μεταξυ φιλων παντα, να γινοταν ενα ''φιλικο'' προσυμφωνο, ωστε σε περιπτωση που Θεος φυλαξει βρε αδερφε, αν γινει κατι, να μην υπαρξουν παρεξηγησεις!!!!!!!

φανταζομαι πως οσοι συμμετασχουν θα εχουν την ιδια τρελα και γνωση της καταστασης, αλλα ποτε δεν ξερεις πως αντιδρα καποιος οταν ''στραβωσει''!!!!!!!

θυμηθειτε καποιες ερωτησεις που ειχε θεσει ο Θανος!!!!!!!! (χωρις να θελω να το προσβαλω το παιδι)

νομιζω πως ο Γιαννης (και ο καθε Γιαννης) ξακαθαριζει καποια πραγματα παντα σε φιλικο επιπεδο, για αποφυγη ''παρατραγουδων''!!!!
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Δευτ Ιαν 18, 2010 11:52 am

vlachotzipas έγραψε:Δημητρη, ετσι οπως το λες δεν εχεις αδικο!!!!!!

αλλα καπου συμφωνω με τον Γιαννη!!!!!!
δε θα ηταν κακο μεταξυ φιλων παντα, να γινοταν ενα ''φιλικο'' προσυμφωνο, ωστε σε περιπτωση που Θεος φυλαξει βρε αδερφε, αν γινει κατι, να μην υπαρξουν παρεξηγησεις!!!!!!!

φανταζομαι πως οσοι συμμετασχουν θα εχουν την ιδια τρελα και γνωση της καταστασης, αλλα ποτε δεν ξερεις πως αντιδρα καποιος οταν ''στραβωσει''!!!!!!!

θυμηθειτε καποιες ερωτησεις που ειχε θεσει ο Θανος!!!!!!!! (χωρις να θελω να το προσβαλω το παιδι)

νομιζω πως ο Γιαννης (και ο καθε Γιαννης) ξακαθαριζει καποια πραγματα παντα σε φιλικο επιπεδο, για αποφυγη ''παρατραγουδων''!!!!

επισης να συμπληρωσω, πως το βρισκω λογικο, για την συγκεκριμενη περιπτωση, που ξεπερναει καποια ορια!!!!
σε μια ημερησια ή μια 2ημερη, που θα περιλαμβανε και υπνο και ξεκουραση και φαγητο σε μαγαζι και καφε, δεν θα ηταν απαραιτητο κατι τετοιο!!!!

εδω ομως το πραμα αλλαζει!!!!!!

η κουραση θα ειναι μεγαλη και δεν θα ειναι μια απλη βολτα! ;)
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 19, 2010 1:59 am

Δημητρη, για να μην ξαναποσταρω ολα τα γραφωμενα τα δικα σου και του Πανου ,να απαντησω οτι δεν ξερω τι χρειαζεται νομικα , αλλα το σκεπτικο μου ειναι αυτο που αναφερει ο Πανος !! Ειναι κατι που γινετε για πρωτη φορα και δεν ξερουμε (ιδιως μετα τις 24 ωρες ) πως θα συμπεριφερθουμε ολοι μας !! Τετοιο χαρτι μας δινουν για υπογραφη πριν τους αγωνες και μου περασε η ιδεα οτι μπορει να ειναι χρησιμο και εδω !!

Ο Αργυρης του Περιστεριου , την Τεταρτη εχουν εκλογες !! Πιστευω να ειμαι εκει και θα τον ρωτησω !! Κατι μου ελεγε και αυτος για ενα τυποποιημενο κειμενο που υπογραφουν ολοι αυτοι που πανε εκδρομη !!
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης