από palidim » Τετ Ιαν 13, 2010 11:47 am
Παιδια τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. Ισως οι λεξεις να μας τρομαζουν (π.χ οι λεξεις οργανωση, απολυτη περιπετεια, 48 συνεχης ωρες, οι υπευθυνοι κλπ.)
Πως νομιζω οτι πρεπει να το δουμε.
Ο Γιαννης εχει μια.... ιδεα, ....ενα ονειρο που θελει να γινει πραγμτικοτητα ......ή οπως αλλοιως θελετε πεστε το . Nα κανει την εκδρομη της απολυτης περιπετειας.
Θελει να δοκιμασει τον εαυτο του, τις αντοχες του, το αυτοκινητο του.
Κατι τετοιο ομως δεν γινεται να το κανε μοναχος του, ψαχνει για παρεα ανθρωπους που εχουν την ιδια επιθυμια, τις ιδιες αναζητησεις την ιδια τρελα στο κατω κατω της γραφης,
Την παρεα για αυτο που θελει να κανει που θα τη βρει?
Σε ενα φορουμ.
Μην ξεχναμε οτι οι πιο πολυ στο φορουμ μπηκαμε ψαχνοντας για ατομα που θελουν τα ιδια πραγματα με εμας, βουνο, φυση, 4χ4, περιπετεια, να φυγουμε γενικα απο την καθημερινοτητα μας.
Ο γιαννης λοιπον που το σκεφτηκε ,το σκεφτηκε σοβαρα και εβαλε καποιες απαιτησεις για αυτους που θα συμμετεχουν που νομιζει οτι ειναι αρκετες.
Οι υπολοιποι και στη συζητηση που γινεται ο καθε ενας μας καλοπροαιρετα λει λαβε υπ' οψη και αυτο και εκεινο ακι εκεινος και αυτη που συμμετεχουν τα λαμβανουν υπ οψη τους ή τα απορριπτουν.
Εγω επειδη δεν τα ξερω τα αυτοκινητα που συμμετεχουν μεχρι τωρα, θα ελεγα εσυμμετεχει καποιο αυτοκινητο δυνατο, εχου δυο αυτοκινητα εργατες, ενα αλυσπριονο κ.α οχι για κανενα αλλο λογο αλλα μηπως καπου χρειαστουν για να προχωρησει η εκδρομη κα να μη σταματησει αδοξα σε μια μικρη δυσκολια.
Οσον αφορα την οργανωση ειναι μια λεξη περιεργη. Ειναι το fun λεσχη? Οχι. Εχει μελη με τη γωνωστη εννοια της λεξης συνδρομες ,δικαιωματα, υποχρεωσεις? Οχι
Ο καθε ενας μιλα για τον εαυτο του και εαν καποιοι συμφωνουν μαζι κανουν κατι μαζι. Μια εκδρομη με περιηγηση στο δασος για να ακουσουν τα πουλακια να κελαηδουν ή μια εκδρομη αντοχης για να βρουμε τα ορια μας.
Με το παραπανω σκεπτικο και ο Γιαννης εχει δικιο, ισως καποια πραμγατα λογω του ενθουσισμου να φιανονται πιο μεγαλα, αλλα και ο Αλεξανδρος που θελει να βοηθησει αλλα και ολοι οι αλλοι που ζηλευουν γιατι δεν μπορουν να συμμετάσχουν αλλα τουλαχιστον θελουν να βοηθησουν
Γιαννη εγω δεν μπορω να συμμετασχω γιατι
1. τις πρωτες 24 ωρες τις αντεχω για τις επομενες πολυ αμφιβαλλω
2.Δεν εχω το καταλληλο αυτοκινητο ουτε λαστιχα ουτε εργατη
3.Το κυριοτερο, ελλειψη χρονου