Καταρχην οφειλω να ομολογησω οτι την ιδεα μου την εδωσε ο φιλος και οδηγος μου grek ,που ειναι ακουραστος και ασταματητος ,οταν πιανει τιμονι στα χερια του !!!
Επειδη πριν τρεξουμε τον 24ωρο ,μου ειπε οτι ενας "αγωνας" αντοχης δεν πρεπει να εχει καθολου στασεις !!
Επειδη οταν τερματισαμε , μου ειπε οτι δεν κουραστηκε καθολου !!
Επειδη το 2ο σκελος του αγωνα το καναμε σχεδον "εκδρομικο" και το ευχαριστηθηκαμε και οι ΔΥΟ ,βλεποντας τις ομορφιες της φυσης μεσα απο τους χαλαρους ρυθμους μας ........
Επειδη γι΄αυτον τον "εκδρομικο" ρυθμο πληρωσαμε 200 Ε παραβολο και συμμετοχη.....
Επειδη πολλοι διοργανωτες αγωνων μας υποσχεθηκαν 1000 χλμ χωμα, αλλα κανενας τελικα δεν μας τα εδωσε.....
Επειδη εντελει ΔΕΝ εχουμε δει τα ορια μας .........
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ 4Χ4 FUN ,ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ !!!!!!
(και ισως λιγοτεροι να ειναι αυτοι που θα δοκιμασουν τα ορια τους !!)
48 ΩΡΕΣ NON-STOP ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ 1000+ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ (+ΑΓΝΩΣΤΑ) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!!!
Παμε να δουμε λιγο ,καποιες λεπτομερειες :
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ και στην χαραξη θα μπει υψομετρικο οριο ( 1200 μετρα για αποφυγη τυχον δυσκολιων απο χιονια !!)
Θα υπαρχουν 3 σημεια στασης(της 1 ωρας, για καφε και ανεφοδιασμο καθε μορφης) μετα απο 250 χλμ περιπου διαδρομης και η αφετηρια θα ειναι και τερματισμος !!
Απ΄οτι καταλαβατε ,θα κυκλωσουμε μια ποοοολυ μεγαλη εκταση !!!
Η εναρξη θα δωθει στις 23:00 της Παρασκευης(για να προλαβουμε να παμε ολοι) και ο τερματισμος στο ιδιο σημειο στις 23:00 της Κυριακης(για να κοιμηθουμε και λιγο , πριν την δουλεια της Δευτερας ) !!
θα υπαρχουν δηλαδη 3 νυχτερινα κομματια και 2 ημερησια !!!
Επειδη θα μενουν 45 ωρες καθαρης οδηγησης, το κομβοϊ θα πρεπει να πιασει Μ.Ω.Τ περιπου 25 χλμ για να πετυχει τον σκοπο του και γι΄αυτο πρεπει να αποτελειται απο αξιοπιστα και σωστα οργανωμενα αυτοκινητα ,που θα μπορουν να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε δυσκολια παρουσιαστει με καποια σχετικη ευκολια !!! Επαναλαμβανω οτι η διαδρομη θα ειναι αγνωστη (δεν μπορει να γινει αναγνωριστικη σ΄ολη αυτη την εκταση) και ΔΕΝ ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε !!!
Νομιζω ,οτι μεσες ακρες ,σας ενημερωσα γιατι την ονομαζω απολυτη περιπετεια και για τις σκεψεις μου!!!
Για οποιαδηποτε απορια σας ,ειμαι ανοιχτος να απαντησω........
Για οποιαδηποτε προταση σας ,ριχτε την για να την συζητησουμε .....
Υ.Γ Επειδη ,μαλλον , δεν θα εχουμε καποιον για χορηγο και επειδη θα την κανουμε που θα την κανουμε την διαδρομη και τα εξοδα ........προτεινω να βρουμε ενα μη κερδοσκοπικο και κοινωφελες ιδρυμα και να του προτεινουμε να το προβαλουμε με αυτοκολλητα πανω στα αυτοκινητα μας !!! Να δειξουμε και το κοινωνικο μας προσωπο ,περα απο το περιπετειωδη και ανησυχο πνευμα μας !!!
Κατι σαν το "χαμογελο του παιδιου", "παιδικα χωρια S.O.S", Κ.Τ.Λ .......
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο υποψη μου και αν υπαρχει στην Πατρα κατι αντιστοιχο ,γιατι να μην το προβαλλουμε αφιλοκερδως ?????