vagelis έγραψε:Για Καλλιδρομο μετα τις γιορτες ειμαι μεσα.
δεν εχω παει μακαρι να μπει στο προγραμα Για σου ρε συνονοματεAlexandros έγραψε:μερικές ιδέες για να της επεξεργαζόμαστε :
Παρνωνας
καρατερε - παρθένο δάσος φραγκτου..(πασχα)
Σχεδιασμος-πληροφοριες και οτι αλλο ζητησετε εδω

Για Καλλιδρομο μετα τις γιορτες ειμαι μεσα.
Για σου ρε συνονοματε![]()
Παρνωνας ειναι το μοναδικο βουνο στη Πελοποννησο που φερνη με βουνο της Πινδου.Λιγο το εχω γυριση και θα ηθελα περισοτερο
.Καραντερε ημουν το καλοκαιρι.Γνωριζω πληροφοριες για το που και το πως θα κοιμηθουμε-κινηθουμε.Εχω και τα road-book απο τον αγωνα της Ροδοπης του 2004
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ
![]()
Και μια Φολοη παρακαλω, μας την εταξε ο Φωτης με την Γιαννα
Καλημερα ...![]()
![]()
Γυρω στον Μαρτη , θελουν να ερθουν απο το 4Χ4 Ευριπου ,για κανενα διημερο στην Πελοποννησο ,αλλα σε δυσκολη διαδρομη !!Τα παιδια ειναι μαχιμα ,με πολυ καλα φτιαγμενα αυτοκινητα .......
Μπορουμε να το συνδιασουμε και με την λεσχη του Αρακυνθου ???![]()
![]()
![]()
Σαν μερος ,ο Πανος απο την Χαλκιδα , μου προτεινε Ζηρεια , αλλα και σε καποιο αλλο (αλλα οχι και πολυ μακρινο ) μερος ....δεν πιστευω να εχουν προβλημα !!
Αν μπορειτε να κανετε κατι..........![]()
![]()
![]()
![]()
grek έγραψε:Οποτε θελουν τα παιδια ειναι ευπροσδεκτα.
Και ασφαλως διαδρομες υπαρχουν πολλες και οπουδηποτε αλλου
χρειαστει βοηθεια...εδω ειμαστε (και απο φιλοξενια,απο μαγαζια,απο μερη,
απο ξενοδοχεια, κλπ,κλπ)![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gmak έγραψε:Για Καλλιδρομο μετα τις γιορτες ειμαι μεσα.Για σου ρε συνονοματε![]()
Παρνωνας ειναι το μοναδικο βουνο στη Πελοποννησο που φερνη με βουνο της Πινδου.Λιγο το εχω γυριση και θα ηθελα περισοτερο
.Καραντερε ημουν το καλοκαιρι.Γνωριζω πληροφοριες για το που και το πως θα κοιμηθουμε-κινηθουμε.Εχω και τα road-book απο τον αγωνα της Ροδοπης του 2004
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ
Και μια Φολοη παρακαλω, μας την εταξε ο Φωτης με την ΓιανναΚαλημερα ...![]()
![]()
Γυρω στον Μαρτη , θελουν να ερθουν απο το 4Χ4 Ευριπου ,για κανενα διημερο στην Πελοποννησο ,αλλα σε δυσκολη διαδρομη !!Τα παιδια ειναι μαχιμα ,με πολυ καλα φτιαγμενα αυτοκινητα .......
Μπορουμε να το συνδιασουμε και με την λεσχη του Αρακυνθου ???![]()
![]()
![]()
Σαν μερος ,ο Πανος απο την Χαλκιδα , μου προτεινε Ζηρεια , αλλα και σε καποιο αλλο (αλλα οχι και πολυ μακρινο ) μερος ....δεν πιστευω να εχουν προβλημα !!
Αν μπορειτε να κανετε κατι..........![]()
![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες