Πάνω από ένα μήνα κλειστά τα Τέμπη

Ενδιαφέρουσες σελίδες, ενδιαφέροντα νέα
Ενημέρωση απο περιοδικά, site, εφημερίδες.

Πάνω από ένα μήνα κλειστά τα Τέμπη

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Δεκ 18, 2009 12:21 pm

Εικόνα

Πάνω από ένα μήνα θα διαρκέσει το πρόβλημα με το κλείσιμο της εθνικής οδού στο ύψος των Τεμπών μετά από τις κατολισθήσεις, όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας...

Υποδομών Γιάννης Οικονομίδης.

Με βάση τα δεδομένα αυτά, πρόσθεσε ο κ. Οικονομίδης, γίνεται ο προγραμματισμός των υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του κοινού μέσω των παρακαμπτηρίων.

Ο κ. Οικονομίδης διευκρίνισε ότι το πρόβλημα με την κατολίσθηση δεν προήλθε από τα εκτελούμενα έργα για την κατασκευή σηράγγων στο σημείο των Τεμπών.

Ήδη στα Τέμπη έχουν έρθει ειδικοί από την Ελβετία.

troktiko.blogspot
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: Πάνω από ένα μήνα κλειστά τα Τέμπη

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Δεκ 18, 2009 12:36 pm

Πακέτο!!!!!
Αν δεν κάνω λάθος σκοτώθηκε και ένας εργοταξιάρχης μηχανικός (Ιταλός??) απ' τις κατολισθήσεις.

PS. Αν ξέρει κανένας καλά την περιοχή ας προτείνει την καλύτερη εναλλακτική (από χώμα ίσως?). Την ερχόμενη Τετάρτη θα περνάω από εκεί με κατεύθυνση βόρεια και χρειάζομαι τις συμβουλές σας.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Δεκ 18, 2009 12:46 pm

Εικόνα

Εικόνα

δυο διαδρομές που προτείνουν αναγνώστες του τρωκτικού!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό palidim » Παρ Δεκ 18, 2009 12:55 pm

Παντως εγω θα παω απο Γιαννενα Εγναντια να δω και την περιοχη. Ισως ειναι και πιο συντομα με την παρκαμψη αγρινιου. Εαν θελεις και χωμα μπορεις να κανεις τη διαδρομη Αρτα-Θεοδωριαννα-Μελισουργοι-Καλαρυτες- Χαλικι κλπ
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Δεκ 18, 2009 1:04 pm

palidim έγραψε:Παντως εγω θα παω απο Γιαννενα Εγναντια να δω και την περιοχη. Ισως ειναι και πιο συντομα με την παρκαμψη αγρινιου.

Ναι δεν το συζητάμε, και πριν την κατολίσθηση μπορεί να συνέφερε από Εγνατία. Εγώ όμως θα πάω πρώτα Λάρισσα και μετά Λάρισσα-Μπάνσκο.

palidim έγραψε:Εαν θελεις και χωμα μπορεις να κανεις τη διαδρομη Αρτα-Θεοδωριαννα-Μελισουργοι-Καλαρυτες- Χαλικι κλπ

Τα Χριστούγεννα θέλω να είμαι Μπάνσκο, όχι το Πάσχα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτήν την 1η που έβαλες gmak είχα και εγώ στα υπόψιν αλλά λέω μήπως έχει καμία πιο σύντομη με λίγο χωματάκι. Αν ξέρει κανένας ας μας πει
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Επιστροφή στο ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης