trelameniii23 έγραψε: ..θα κολησω σιγουρα με το χρεπι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ni-jo έγραψε:Μαρια και εγω θελω ενα σε μαυρο το οβαλ παρακαλω![]()
HLIAS-G.P. έγραψε:ni-jo έγραψε:Μαρια και εγω θελω ενα σε μαυρο το οβαλ παρακαλω![]()
Εσύ γιατί το θες μαύρο ???? Για να μη φαίνεται ???![]()
![]()
![]()
Θα γίνει χαμός.... ρώτησα το Νίκο αν μπορώ να έρθω με το G.V. μου σαν G.P. και μου είπε ούτε να το σκέφτομαι αν θέλω να έχω αυτοκίνητο!!! Παρόλο που έχει γκατζωτά λάστιχα![]()
![]()
και μου είπε ακόμα ότι θα το πάρω ανταλλακτικά στα χέρια !!!
Βρε παιδιά γιατί ????????????? Τι είναι αυτή η βόλτα ??? ΕΦΙΑΛΤΗΣ ???[/
........ nikos33 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΛΟΙΠΟΝ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΡΙΟ.ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ.ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 33 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.Η ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ OFF ROAD ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΚΑΝΤΖΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΑΞΙ.ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ Η 50-50 ΚΤΛ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΟΝ 32 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες