pajino έγραψε:Διονύση σε μας λέει 26 αλλά είναι λίγο για λάστιχο αναγόμωση στην άσφαλτο.
Γιατί είναι λίγο? Για την κατανάλωση το λες? Πάντως το αμάξι είναι πιο άνετο.
Μου είχε βάλει 30 ο λαστιχάς και χοροπήδαγα σαν μπάλα του μπασκετ στις λακούβες
pajino έγραψε:Διονύση σε μας λέει 26 αλλά είναι λίγο για λάστιχο αναγόμωση στην άσφαλτο.
gmak έγραψε:κατ εμε οσο και αν σας φαινετε παραδοξο κυριο λόγο στην αξιοπιστια της αναγομωσης,ειναι και η προελευση της...
βλεπεις παστελι τυπου σιμεξ να κοστιζει στην μια μαρκα 300 και στην αλλη 400...η διαφορα τιμης ειναι απο 100 150 ευρω...με σαφως πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα το ακριβοτερο
vagelis έγραψε:gmak έγραψε:κατ εμε οσο και αν σας φαινετε παραδοξο κυριο λόγο στην αξιοπιστια της αναγομωσης,ειναι και η προελευση της...
βλεπεις παστελι τυπου σιμεξ να κοστιζει στην μια μαρκα 300 και στην αλλη 400...η διαφορα τιμης ειναι απο 100 150 ευρω...με σαφως πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα το ακριβοτερο
Γιωργο οχι,εχω δει δυο κλαταρισμενα απο τα πλεον ακριβα και μαλιστα στο ιδιο αμαξι σε διαφορετικες εκδρομες,το αμαξι ηταν ΝΙΒΑ δηλαδη ελαφρυ.
Γνωστος που δουλευε σε αναγομωσεις μου ειχε εξηγησει οτι το αναγομωμενο δεν ειναι ενα σωμα,ξυνεται το λαστιχο μεχρι περιπου τα λινα και μπαινει το καινουργιο μειγμα σε μικροτερη θερμοκρασια απο του πρωτογενους για να μην λιωσει το λαστιχο που συγκρατει τα λινα,τωρα αν εγκλωβισθει φυσαλιδα αερα μεσα αυτη διωγκουται λογω θερμανσης του ελαστικου με αποτελεσμα την αποκολληση,επισης οτι ο σκελετος πρεπει να περναει απο ακτινες για τυχον φθορες και χιλια δυο αλλα τα οποια δυστυχως δεν εφαρμοζονται.

vagelis έγραψε:gmak έγραψε:κατ εμε οσο και αν σας φαινετε παραδοξο κυριο λόγο στην αξιοπιστια της αναγομωσης,ειναι και η προελευση της...
Γιωργο οχι,εχω δει δυο κλαταρισμενα απο τα πλεον ακριβα και μαλιστα στο ιδιο αμαξι σε διαφορετικες εκδρομες,το αμαξι ηταν ΝΙΒΑ δηλαδη ελαφρυ.
Γνωστος που δουλευε σε αναγομωσεις μου ειχε εξηγησει οτι το αναγομωμενο δεν ειναι ενα σωμα,ξυνεται το λαστιχο μεχρι περιπου τα λινα και μπαινει το καινουργιο μειγμα σε μικροτερη θερμοκρασια απο του πρωτογενους για να μην λιωσει το λαστιχο που συγκρατει τα λινα,τωρα αν εγκλωβισθει φυσαλιδα αερα μεσα αυτη διωγκουται λογω θερμανσης του ελαστικου με αποτελεσμα την αποκολληση,επισης οτι ο σκελετος πρεπει να περναει απο ακτινες για τυχον φθορες και χιλια δυο αλλα τα οποια δυστυχως δεν εφαρμοζονται.
stakyr έγραψε:vagelis έγραψε:gmak έγραψε:κατ εμε οσο και αν σας φαινετε παραδοξο κυριο λόγο στην αξιοπιστια της αναγομωσης,ειναι και η προελευση της...
Βαγγελη , πρεπει να εχεις δικιο στην αποψη σου !!![]()
![]()
![]()
![]()
Τα κομματια που μου εφευγαν ,ηταν λεια εσωτερικα και τελειως λειο το μερος του λινου που ξεκολλουσαν !!
Σαν να ειχα παρει δυο διαφορετικα λαστιχα και να τα ειχα κολλησει με Logo !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
και βγαζοντας το λαστιχο ,ειδα στο εσωτερικο του μερος ,οτι ειχε ξεκολλησει συμμετρικα γυρω- γυρω στο υψος 3-4 ποντων απο το τελειωμα !!! Αυτο δειχνει , κατα την δικη μου γνωμη, λαθος κολληση των δυο μερων !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης