ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Τετ Δεκ 09, 2009 10:14 pm

γεια μαθε stakyr εχω παρει τα ιδια :shock: :shock: :shock: :shock:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Πέμ Δεκ 10, 2009 12:04 am

Yποψιάζομαι κακές συνθήκες αποθήκευσης πριν τα βάλει ο Γιάννης...Στις αποθήκες εννοώ...Σήμερα ο λαστιχάς μου μου είπε τα χειρότερα για τις αναγομώσεις στο θέμα αντοχής...Μόνο για αγώνες μου είπε θα τα συνιστούσε...Σεβαστή η διαφορά τιμής από ένα πρωτογενές αλλά πιστεύω ότι οι διαφορές είναι αρκετές κια σίγουρα υπάρχει θέμα απόσβεσης τιμής... :?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό vagelis » Πέμ Δεκ 10, 2009 9:58 am

Εγω γιαυτο ειμαι εναντια στην αναγομωση,δεν ξερεις ποτε θα στην κανει,ειδικα σε βαρια αυτοκινητα ειναι οτι χειροτερο,στο δικο μου 2360 αδειο σε 5000 χλμ ειχαν γινει σλικ,στο χρεπι δε τα αλαξα με πολυ λιγα χλμ γιατι τα πλαινα ειχαν κανει ρωγμες λες και ηταν λαστιχα 10ετιας.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Δεκ 10, 2009 3:52 pm

tzivi_tzon έγραψε:
stakyr έγραψε:Μ΄αυτο το λαστιχο (κοπηκε στην εθνικη πριν το Ξυλοκαστρο, την Παρασκευη το βραδυ ) εκανα 150 χωματινα και 350 συνολικα χλμ !!!!

Γιάννη θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις εκεί στο Ξυλόκαστρο με πόσο πήγαινες περίπου (αν θυμάσαι) και πότε έβαλες τα ελαστικά... Και φυσικά μόλις μάθεις νεότερα από την αντιπροσωπεία τους να μας τα μεταφέρεις!! ;)

Στην εθνικη το παω με 100-110 ....οχι απο αποψη θορυβου (μετα τα 80 ειναι σχεδον αθορυβα) , αλλα απο θεμα ασφαλειας .....την ωρα που το ακουσα πρεπει να πηγαινα με 110....
τα ελαστικα μπηκαν τον Οκτωμβριο και απο τοτε δεν ξαναβγηκαν ........(το αυτοκινητο το χρησιμοποιω μονο για τις εκδρομες και μεγαλες αποστασεις )
Η αντιπροσωπεια χτες το αλλαξε χωρις δευτερη κουβεντα(δωρεαν) και ο επικεφαλης της ,μου εδωσε τις εξης απαντησεις :
1) πολυ σκληρη χρηση !!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
2)Υπουλο χτυπημα απο πετρα στο εσωτερικο μερος !!!!(δεν νομιζω να ηταν αυτο , γιατι το λαστιχο ειχε ξεκολλησει εσωτερικα σε πολλες μεριες !!
3)Αστοχια υλικου !!!

οι δικες μου ερωτησεις ειναι :
1) Να εμπιστευτω τα αλλα 3 ??? εχουν καποια σχισιματακια βεβαια, στα πλαϊνα κυριως, αλλα φαινονται οτι προκληθηκαν απο πετρες !!
2) Να τα αλλαξω ??? Τα εχω μονο 3 μηνες και δεν εχω πολλα χλμ μαζι τους !!
3) Μηπως ο διαγωνισμος τραβηγματος στο φεστιβαλ (τα φορεσαν 2 αυτοκινητα !!) ,τελικα τα πληγωσε ανεπανορθωτα ???
4) οι υψηλες θερμοκρασιες που επικρατουσαν ολη αυτη την περιοδο , μηπως επαιξαν ρολο ???

οι πιεσεις που βαζω ειναι 32 (οσες και στο 50/50) και τα ελαστικα τα πηρα μεσα απο την αντιπροσωπεια (το γραφω για την αποθηκευση !!)

Υ.Γ ΑΑΑ!! Ξεχασα να σας πω οτι ρωτησα τον υπαλληλο που μου το αλλαζε , αν εχουν ερθει και αλλοι με παρομοιο προβλημα , και δεν μου απαντησε .....(και τον ρωτησα 2-3 φορες !!!!)
:? :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Δεκ 10, 2009 4:50 pm

Γιαννη ,αλλη μαρκα πολυ πιο δουλεμενα,σε ενα αγωνα και μετα στον χιλιαρη(και τι χιλιαρη), σε αντιστοιχα βαρυ αυτοκινητο,με μεγαλυτερη δυναμη,τετοια ζημια δεν βγαλανε.
Τουλαχιστον εφοσον το αλλαξαν δωρεαν,κατι ειναι και αυτο.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Δεκ 10, 2009 8:51 pm

stakyr έγραψε:οι δικες μου ερωτησεις ειναι :
2) Να τα αλλαξω ??? Τα εχω μονο 3 μηνες και δεν εχω πολλα χλμ μαζι τους !!

Γνώμη μου είναι να κάνεις τέτοια συνεννόηση με την αντ/πεία και να τους ρωτήσεις τι εγγύηση δίνουν σε περίπτωση ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΥΛΙΚΟΥ, μιας και στο αναφέρανε και οι ίδιοι. Εννοώ ότι αν θεωρήσουμε ότι κάνεις ορθολογική κι όχι extreme χρήση και η υπαιτιότητα είναι αποδεδειγμένα στην αστοχία υλικού κι όχι στη χρήση τη δική σου, τότε θα στο αλλάξουνε τσάμπα και μετά από 1 χρόνο π.χ.; :roll:

3) Μηπως ο διαγωνισμος τραβηγματος στο φεστιβαλ (τα φορεσαν 2 αυτοκινητα !!) ,τελικα τα πληγωσε ανεπανορθωτα ??? Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά μου ακούγεται σκληρό!! :? Μπορεί...

4) οι υψηλες θερμοκρασιες που επικρατουσαν ολη αυτη την περιοδο , μηπως επαιξαν ρολο ??? Δε νομίζω... δηλ. αν το είχες τον Ιούλιο φορεμένο τι θα έλεγες;;;

Υ.Γ ΑΑΑ!! Ξεχασα να σας πω οτι ρωτησα τον υπαλληλο που μου το αλλαζε , αν εχουν ερθει και αλλοι με παρομοιο προβλημα , και δεν μου απαντησε .....(και τον ρωτησα 2-3 φορες !!!!)
:? :? :? :? ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ........... :roll: :| 8-)
Grand Vitara 1.6 3D (2002) --- GFi LPG equipped
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή προς αυτόν!!
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Πέμ Δεκ 10, 2009 8:56 pm

μηπως το 32 πιεση ειναι πολυ λεω εγω τωρα :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Δεκ 10, 2009 9:14 pm

Αυτή η πίεση κοντά στα 30, σε αναγόμωση είναι καλή για οδήγηση στην άσφαλτο,
στο βουνό θέλει 25 και κάτω για να κάνει δουλειά το λάστιχο !
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Δεκ 10, 2009 9:18 pm

Πάντως και εμένα το 32 μου φαίνεται πολύ!! Εγώ βάζω 26 το πολύ 28. Βέβαια εξαρτάται τί λέει και ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Δεκ 10, 2009 9:21 pm

Διονύση σε μας λέει 26 αλλά είναι λίγο για λάστιχο αναγόμωση στην άσφαλτο.
Άβαταρ μέλους
pajino

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης