tzivi_tzon έγραψε:stakyr έγραψε:Μ΄αυτο το λαστιχο (κοπηκε στην εθνικη πριν το Ξυλοκαστρο, την Παρασκευη το βραδυ ) εκανα 150 χωματινα και 350 συνολικα χλμ !!!!
Γιάννη θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις εκεί στο Ξυλόκαστρο με πόσο πήγαινες περίπου (αν θυμάσαι) και πότε έβαλες τα ελαστικά... Και φυσικά μόλις μάθεις νεότερα από την αντιπροσωπεία τους να μας τα μεταφέρεις!!
stakyr έγραψε:οι δικες μου ερωτησεις ειναι :
2) Να τα αλλαξω ??? Τα εχω μονο 3 μηνες και δεν εχω πολλα χλμ μαζι τους !!
Γνώμη μου είναι να κάνεις τέτοια συνεννόηση με την αντ/πεία και να τους ρωτήσεις τι εγγύηση δίνουν σε περίπτωση ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΥΛΙΚΟΥ, μιας και στο αναφέρανε και οι ίδιοι. Εννοώ ότι αν θεωρήσουμε ότι κάνεις ορθολογική κι όχι extreme χρήση και η υπαιτιότητα είναι αποδεδειγμένα στην αστοχία υλικού κι όχι στη χρήση τη δική σου, τότε θα στο αλλάξουνε τσάμπα και μετά από 1 χρόνο π.χ.;![]()
3) Μηπως ο διαγωνισμος τραβηγματος στο φεστιβαλ (τα φορεσαν 2 αυτοκινητα !!) ,τελικα τα πληγωσε ανεπανορθωτα ??? Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά μου ακούγεται σκληρό!!Μπορεί...
4) οι υψηλες θερμοκρασιες που επικρατουσαν ολη αυτη την περιοδο , μηπως επαιξαν ρολο ??? Δε νομίζω... δηλ. αν το είχες τον Ιούλιο φορεμένο τι θα έλεγες;;;
Υ.Γ ΑΑΑ!! Ξεχασα να σας πω οτι ρωτησα τον υπαλληλο που μου το αλλαζε , αν εχουν ερθει και αλλοι με παρομοιο προβλημα , και δεν μου απαντησε .....(και τον ρωτησα 2-3 φορες !!!!)
![]()
![]()
![]()
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...........
![]()
![]()
![]()

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης