ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Μπορείς...? Φτιάχτο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Δεκ 09, 2009 1:00 am

Η εκδρομη ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ για μενα και τον Κυριακο.... :clap2: :clap2: ..... για την γυναικα μου και τον Σταματη...........καλυτερα να μην ρωτησετε !!! :evil: :evil: :evil: ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ............ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!! :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Συγχαρητηρια και παλι στον Διονυση για την ΑΨΟΓΗ δουλεια του,πανω στις φωτογραφιες και στα βιντεο !!!
Το γιατι δεν μπηκα στην μεγαλη ανηφορα και στο δυσκολο βαρελακι ,θα σας το δειξω στην πιο κατω φωτογραφια :
Εικόνα

Μ΄αυτο το λαστιχο (κοπηκε στην εθνικη πριν το Ξυλοκαστρο, την Παρασκευη το βραδυ ) εκανα 150 χωματινα και 350 συνολικα χλμ !!!! Καθε τοσο εχανα και απο ενα τακουνι !!!(τωρα νομιζω ,μου λειπουν 6-7 !!)
Ειχα ΤΡΟΜΕΡΟ θορυβο μεσα στην καμπινα απο τα χτυπηματα των ξεκολλημενων τακουνιων !!!
Παρολα αυτα .....στο δυσκολο βαρελακι ημουν ετοιμος να μπω ..(θυμαστε που ειχα τοποθετησει μπροστα και τον ιμαντα ,για να τον εχω ετοιμο !!!)
ΑΛΛΑ ...........ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ............... :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Και ηξερα οτι ειχα να αποφασισω αναμεσα σε βαρελακι και το διαζυγιο .........
Τελικα αποφασισα την ηρεμη υποχωρηση .........
Αν και τελικα ...το αυτοκινητο ..με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο μεχρι τωρα ....μετα και τις αλλαγες !!!
Σιγουρα θα μας δωθουν και στο μελλον ευκαιριες για να δουμε τα ορια του !!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09:ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΩΤ/ΡΑΦΙΕΣ VIDEO ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Δεκ 09, 2009 1:02 am

στακυρ τι μαρκα αναγομωσης ειχες βαλει?
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Δεκ 09, 2009 1:13 am

Πω πω, κορδέλες έγινε το λάστιχο!!! :shock: :shock: :shock:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Δεκ 09, 2009 1:15 am

gmak έγραψε:στακυρ τι μαρκα αναγομωσης ειχες βαλει?

LERMA GOMME !! Ιταλικα .....
Αυριο παω το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια τους ,για να μου πουν τι φταιει και να τσεκαρουν και τα αλλα 3 !! Θα γραψω αυριο ,για την συμπεριφορα της αντιπροσωπειας (στο τηλεφωνο μου απαντησαν οτι πρεπει πρωτα να τα δουν για να μου πουν τι φταει .....ευγενικοτατα θα ελεγα !!)......
Το κακο ειναι οτι τα εχει παρει και ο ni-jo και φοβαμαι μην τον εχω παρει στον λαιμο μου !!!! :( :( :(
Τα ειδα και σε αυτοκινητα του club Ευριπου........πουλαει το λαστιχο, θα ελεγα .....
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Δεκ 09, 2009 1:34 am

εγω προσωπικα την μαρκα αυτη δεν την εχω ξανακουσει...

προσωπικα πιστευω οτι το βαρος του αυτοκινητου σου σε συνδυασμο με την αγνωστη μαρκα κανανε την ζημια..

δεν δικαιολογειαι τετοια φθορα ...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Δεκ 09, 2009 1:53 am

gmak έγραψε:εγω προσωπικα την μαρκα αυτη δεν την εχω ξανακουσει...

προσωπικα πιστευω οτι το βαρος του αυτοκινητου σου σε συνδυασμο με την αγνωστη μαρκα κανανε την ζημια..

Ας μας απαντησουν αυριο στην αντιπροσωπεια .......και θα γραψω τι φταιει.......... :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Δεκ 09, 2009 1:58 am

Τέτοια να λέτε να τ'ακούσει και o dpol.... :? :|
Grand Vitara 1.6 3D (2002) --- GFi LPG equipped
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή προς αυτόν!!
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Τετ Δεκ 09, 2009 11:32 am

Είναι γνωστή στο χώρο της αναγόμωσης Γιώργο...Αλλά αν δεν κάνω λάθος το ίδιο πέλμα βγάζουν και άλλες εταιρείες...Ας περιμένουμε νέα του stakyr και καλό θα ήταν να ανοίξουμε καινούργια ενότητα για το θέμα...Μην ξεφεύγουμε από την εκδρομή!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Δεκ 09, 2009 9:06 pm

stakyr έγραψε:Μ΄αυτο το λαστιχο (κοπηκε στην εθνικη πριν το Ξυλοκαστρο, την Παρασκευη το βραδυ ) εκανα 150 χωματινα και 350 συνολικα χλμ !!!!

Γιάννη θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις εκεί στο Ξυλόκαστρο με πόσο πήγαινες περίπου (αν θυμάσαι) και πότε έβαλες τα ελαστικά... Και φυσικά μόλις μάθεις νεότερα από την αντιπροσωπεία τους να μας τα μεταφέρεις!! ;)
Grand Vitara 1.6 3D (2002) --- GFi LPG equipped
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή προς αυτόν!!
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Δεκ 09, 2009 9:47 pm

Πολυ ενδιαφέρον το θεμα :!: εχω βαλει και εγω Lerma Gomme το πελμα Wild Power (κλασικό), εχω περιπου 1500 χλμ και εθνικη και πολυ σκληρό τερεν δεν ειδα προς το παρων ουτε γρατζουνια πανω.

Φιλε stakyr κρατα μας ενημερους σε παρακαλώ, αληθεια τι αερα εχεις βαλει??? είσαι στην πιεση του κατασκευαστή ???
Την 3η ημέρα εποίησεν ο Θεός την τετρακίνηση....
Την 4η ημέρα εποίησεν ο Θεός τα βοηθητικά κιβώτια, τα μπλοκέ και τους μειωτήρες....

Από τότε έχουμε να τον δούμε
Άβαταρ μέλους
dpol

Επόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης