ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Δεκ 08, 2009 6:02 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:Όσο για τα αγοράκια του Fun να διευκρινήσω ότι αυτά σαμποτάρανε μονίμως την εκδρομή μας με πολλούς και διάφορους τρόπους. (ΦΟΒΟΣ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όσο γι' αυτό σίγουρα!!
Ειδικά για όσους είναι να δανείσουν το αγαπημένο τους αμάξι στη γυναίκα τους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Δεκ 08, 2009 6:04 pm

Γαλατια....μηπως πρεπει να ορισουμε μια ημερομηνια....πολυ γλωσσα βγαλανε παλι. :evil:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Τρί Δεκ 08, 2009 6:07 pm

:D :D :D :D μια χαρα ειστε ολοι..αλιμονο απο εμενα..που σπουδαζω μαθηματικος :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: αλλα κατι θα κανουμε..κανεισ δε χαθηκε :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Τρί Δεκ 08, 2009 6:10 pm

pajerinho έγραψε:
trelameniii23 έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: :blob: τι ειστε ολοι εσεις στο πανεπιστημιο?γιατι και εγω στο πανεπ.ειμαι...η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι φοιτητρια :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Μας βρήκες?? :lol: :lol: :lol:
To Vitara σπουδάζει (μηχανολόγος), το Pinin έχει πάρει διδακτορικό και κάνει έρευνα (πολ/κος μηχ/κος), το Terios δουλεύει (Η/Υ με διδακτορικό) και το Freelander (ή pathfinder ή Lada)..... άστο καλύτερα! Είναι παλια καραβάνα και έχει "χτίσει" το Παν/μιο (γεωλόγος, στο πεδίο της σεισμολογίας).
Εσύ τί σπουδάζεις?

PS. Μετέφερα τη συζήτηση εδώ που είναι πιο κατάλληλο το θέμα

:D :D :D :D μια χαρα ειστε ολοι..αλιμονο απο εμενα..που σπουδαζω μαθηματικος :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: αλλα κατι θα κανουμε..κανεισ δε χαθηκε :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Δεκ 08, 2009 6:22 pm

trelameniii23 έγραψε::D :D :D :D μια χαρα ειστε ολοι..αλιμονο απο εμενα..που σπουδαζω μαθηματικος :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: αλλα κατι θα κανουμε..κανεισ δε χαθηκε :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Τί λες τώρα!!!? Πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή που σπουδάζεις!!!
Όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση, μην ανησυχείς, όλοι τα ίδια χάλια έχουμε :evil:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τρί Δεκ 08, 2009 7:04 pm

maria έγραψε:Γαλατια....μηπως πρεπει να ορισουμε μια ημερομηνια....πολυ γλωσσα βγαλανε παλι. :evil:

Λίγο εσύ με τους αγώνες , λίγο εγώ με τη δουλειά χαμηλώσαμε τους τόνους και πήραν αέρα :evil: :evil: :evil:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Δεκ 08, 2009 7:36 pm

maria έγραψε:Γαλατια....μηπως πρεπει να ορισουμε μια ημερομηνια....πολυ γλωσσα βγαλανε παλι. :evil:

ναι καλα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Δεκ 08, 2009 7:38 pm

pajerinho έγραψε:
trelameniii23 έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: :blob: τι ειστε ολοι εσεις στο πανεπιστημιο?γιατι και εγω στο πανεπ.ειμαι...η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι φοιτητρια :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Μας βρήκες?? :lol: :lol: :lol:
To Vitara σπουδάζει (μηχανολόγος), το Pinin έχει πάρει διδακτορικό και κάνει έρευνα (πολ/κος μηχ/κος), το Terios δουλεύει (Η/Υ με διδακτορικό) και το Freelander (ή pathfinder ή Lada)..... άστο καλύτερα! Είναι παλια καραβάνα και έχει "χτίσει" το Παν/μιο (γεωλόγος, στο πεδίο της σεισμολογίας).
Εσύ τί σπουδάζεις?

PS. Μετέφερα τη συζήτηση εδώ που είναι πιο κατάλληλο το θέμα

εεεεε εχουμε και τει μερια ε???????

γενικως ειμαστε επιπεδου απο οτι καταλαβες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τρί Δεκ 08, 2009 7:40 pm

Άντε ψωνίστηκε ο πρόεδρος !!! :lol: :lol: :lol: :heart: :heart: :heart:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Δεκ 08, 2009 8:32 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:Άντε ψωνίστηκε ο πρόεδρος !!! :lol: :lol: :lol: :heart: :heart: :heart:

μπαααααα ειρωνικα το λεω...σιγα μην την διαφορα στο επιπεδο την κανουν τα γραμματα..

ισα ισα που πολλες φορες συμβαινει το αντιθετο.....

το επιπεδο το κανει η παιδεια τους καθενος που παιρνει απο την οικογενεια του...αυτη ειναι η γνωμη μου ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης