HLIAS-G.P. έγραψε:Όσο για τα αγοράκια του Fun να διευκρινήσω ότι αυτά σαμποτάρανε μονίμως την εκδρομή μας με πολλούς και διάφορους τρόπους. (ΦΟΒΟΣ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο γι' αυτό σίγουρα!!
Ειδικά για όσους είναι να δανείσουν το αγαπημένο τους αμάξι στη γυναίκα τους
HLIAS-G.P. έγραψε:Όσο για τα αγοράκια του Fun να διευκρινήσω ότι αυτά σαμποτάρανε μονίμως την εκδρομή μας με πολλούς και διάφορους τρόπους. (ΦΟΒΟΣ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα κατι θα κανουμε..κανεισ δε χαθηκε

pajerinho έγραψε:trelameniii23 έγραψε::blob:![]()
![]()
![]()
τι ειστε ολοι εσεις στο πανεπιστημιο?γιατι και εγω στο πανεπ.ειμαι...η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι φοιτητρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας βρήκες??![]()
![]()
![]()
To Vitara σπουδάζει (μηχανολόγος), το Pinin έχει πάρει διδακτορικό και κάνει έρευνα (πολ/κος μηχ/κος), το Terios δουλεύει (Η/Υ με διδακτορικό) και το Freelander (ή pathfinder ή Lada)..... άστο καλύτερα! Είναι παλια καραβάνα και έχει "χτίσει" το Παν/μιο (γεωλόγος, στο πεδίο της σεισμολογίας).
Εσύ τί σπουδάζεις?
PS. Μετέφερα τη συζήτηση εδώ που είναι πιο κατάλληλο το θέμα

trelameniii23 έγραψε::D![]()
![]()
μια χαρα ειστε ολοι..αλιμονο απο εμενα..που σπουδαζω μαθηματικος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maria έγραψε:Γαλατια....μηπως πρεπει να ορισουμε μια ημερομηνια....πολυ γλωσσα βγαλανε παλι.
maria έγραψε:Γαλατια....μηπως πρεπει να ορισουμε μια ημερομηνια....πολυ γλωσσα βγαλανε παλι.
pajerinho έγραψε:trelameniii23 έγραψε::blob:![]()
![]()
![]()
τι ειστε ολοι εσεις στο πανεπιστημιο?γιατι και εγω στο πανεπ.ειμαι...η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι φοιτητρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας βρήκες??![]()
![]()
![]()
To Vitara σπουδάζει (μηχανολόγος), το Pinin έχει πάρει διδακτορικό και κάνει έρευνα (πολ/κος μηχ/κος), το Terios δουλεύει (Η/Υ με διδακτορικό) και το Freelander (ή pathfinder ή Lada)..... άστο καλύτερα! Είναι παλια καραβάνα και έχει "χτίσει" το Παν/μιο (γεωλόγος, στο πεδίο της σεισμολογίας).
Εσύ τί σπουδάζεις?
PS. Μετέφερα τη συζήτηση εδώ που είναι πιο κατάλληλο το θέμα

HLIAS-G.P. έγραψε:Άντε ψωνίστηκε ο πρόεδρος !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες