Stakyr
Μακαρι να σε εχουμε κοντα μας ...και τα ομορφηνεις με την παρουσια σου την εκδρομη μας !!!!
palidim έγραψε:Stakyr
Μακαρι να σε εχουμε κοντα μας ...και τα ομορφηνεις με την παρουσια σου την εκδρομη μας !!!!
Ρε μπας και με μπερδεψες?
Ο Δημητρης ειμαι, δεν ειμαι καποια απο τις γυναικες του φορουμ.
Γεια σου palidim
!!!!!!!!!!!!

palidim έγραψε:Stakyr
Ρε μπας και με μπερδεψες?
Ο Δημητρης ειμαι, δεν ειμαι καποια απο τις γυναικες του φορουμ.
palidim έγραψε:Δεν ανεβαζεις καμια φωτογραφια απο το να ζηλευεις την σπανια ομορφια μου

stakyr έγραψε:Ομορφε.......θα ερθεις ???????![]()
![]()
![]()
![]()

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ 24ωρου !!!! 13/12/09
από manos » 11 Δεκ 2009, 08:22
Αιντε... να ετοιμαζόμαστε για...trophy.
Ο καλός θεός , που αγαπαει τους τετρακίνητους μουρλούς , μας εριξε τη βροχούλα που περιμέναμε.
Να υπενθυμίσω μερικα βασικα πράγματα στα πληρώματα :
- Φοραμε λαστιχα mud ή εστω 80/20.
- Εχουμε μποτες για λασπη πρόχειρες στο αυτοκίνητο.
- Οι ιμαντες και τα κλειδια είναι σε σημεία ευκολα προσβασιμα, εχουν βγεί από τη συσκευασία τους και είναι ετοιμα για χρήση.
- Καλά είναι να υπαρχουν στα αυτοκίνητα νερο ποσιμο, φυστίκια , σοκολατες και λοιπα μπινελίκια , για τη μικρή πείνα , που μπορεί να γίνει και μεγαλη.
Οι Χαλκιδαίοι εχουμε φουλαρει από το Σαββατο , εχουμε αγορασει τσιγαρα, εχουμε φτιαξει φραπέ εγκαιρα. Για να μικρύνουμε το κονβόι μπορούμε να συμπηχτούμε λίγο , να ειμαστε τουλαχιστον 2 ατομα σε καθε αυτοκίνητο. Είναι αυτονόητο , ότι η εκδρομή είναι ακαταλληλη για παιδια και συνοδούς που βαριούνται . Θα περασουμε τουλαχιστον 8 ώρες μεσα στα αυτοκίνητα.
Το κονβόι θα ξεκινήσει μόλις ερθουν οι φίλοι από την Αθήνα , οπότε εμείς που μενουμε κοντα ας ερθουμε 10' νωρίτερα.
Θα χρειαστούμε από 75' έως 90' μεχρι την εκκίνηση στη Κερασιά. Εκεί θα περιμενουν οι φίλοι από την Ιστιαία .
Ετοιμαστείτε για μια αξεχαστη εμπειρία σε μία πανεμορφη περιοχή της Εύβοιας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης