ΒΕΛΤΙΩΣΗ JEEP PATRIOT??

Μπορείς...? Φτιάχτο!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ JEEP PATRIOT??

Δημοσίευσηαπό montes1 » Κυρ Δεκ 06, 2009 5:00 pm

Καλησπέρα σε όλους,

Ειμαι κατοχος ενος Jeep patriot 2.4. 2008
Πάρόλο που είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την οδηγικη του συμπεριφορα, δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος απο την εκτός δρόμου απόδοση του.
Ως γνωστόν δεν διαθέτει κοντες σχεσεις κατι που με έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση.
Ετσι είμαι μεταξύ του να το πουλήσω ή αν γίνεται να το βελτιώσω.
Πέρα από λάστιχα, αναρτήσεις κλπ. μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορει να γινει κάποια μετατροπή στη τετρακίνηση του. Μπορω να τοποθετήσω ΑRB air locker ή κάτι παρόμοιο???
Tι αλλο θα μπορούσα να κάνω???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιχαλης
montes1

Re: ΒΕΛΤΙΩΣΗ JEEP PATRIOT??

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Δεκ 06, 2009 7:00 pm

αγαπητε montes1..με την λιγη πειρα που εχω αποκτησει εως τωρα θα σου πω τα εξης:

οτι μετατροπη και να κανεις δεν παυει να μην εχεις "κοντα"...αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα!!

στις βολτες που εχουμε παει, οι δυσκολιες με τον ενα η τον αλλο τροπο ξεπεραστηκαν...αυτο που δεν ξεπεραστηκε ποτε ηταν οταν σε ορισμενα αυτοκινητα χρειαστηκε το κοντο σε μια αποτομη ανηφορα η κακοτραχαλο εδαφος οποτε δεν υπηρξε η απαραιτητη δυναμη και ως εκ τουτου ειχαμε προβληματα με τον δισκο...

αν παραταυτα επιμενεις για λεπτομερειες περαν του κοντου κανε λιγο υπομονη να ρθουν οι αρμοδιοι των jeep

αλεξανδρε τα φωτα σου :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: ΒΕΛΤΙΩΣΗ JEEP PATRIOT??

Δημοσίευσηαπό montes1 » Κυρ Δεκ 06, 2009 11:01 pm

Φιλε gmak σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον..

Το θέμα της έλλειψης κοντών σχέσεων με έχει δυσκόλεψει αρκετα..
Απλά μου είχαν πει για κάποια μετατροπη με arb διαφορικό ???
Ομολογω ότι οι γνωσεις μου δεν είναι τεράστιες πάνω στο θέμα απλά θα ήθελα να ήξερα αν μπορώ να κάνω κάποια μετατροπή είται με arb ή αν γίνεται με μηχανικά μέρη του cherokee 2.4 (που έιχε και αργα), ή με μηχανικά μέρη απο το αμερικάνικο patriot fdII που έχει και αυτό αργα...
Ισως όσα σκέφτομαι ακούγονται αστεία αλλά άν δε μπορώ να αλλάξω κάτι με βλέπω να το πουλάω....

thanks...
montes1

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες