Σαββατοκυριακο 26-27/7/08

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Σαββατοκυριακο 26-27/7/08

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιούλ 28, 2008 1:41 am

τελικως μαζευτηκαμε το σαββατο το απογευμα στην παραλια γιαννισκαρι...πρωτοι ο acha greg μετα οικογενειας και βεβαιως η maria εγω μετα τις οικογενειας ο πατζερινο μετα παρεας οπως και ο takisp :D o patzerino αργοπορησε βεβαια αλλα ηρθε, τελικως :D ο πατζινο ως συνηθως ελειπε σε γαμο ... πρωτες ετοιμασιες...στην αρχη στριμωχθηκαμε σε μια ακρη..οπου και μια τηλεκατευθηνομενη σφηκα απο καποιο υψωμα με τσιμπησε :evil: ...αλλαξαμε θεση για να ειμαστε πιο ανετα...ο θανος και η μαρια εβγαλαν τα συνεργα για το ψαρεμα αφοτου ειχαν στησει τις δικες τους σκηνες..ο γκρεγκ ετοιμαζε τις σκηνη του αλλα και αργοτερα την φωτια εγω κυνηγαγα τον γιαννη ως συνηθως, και μετα την μαζικη επιθεση κουνουπιων που διερκεσε μιση ωρα, μαζυετηκαμε γυρω απο την φωτια με γελιο και χαρα...βεβαιως ως συνυθως τα καλυτερα τα χανω διοτι εγω κατα τις 22,00 ανεχωρησα, και απο οτι εμαθα τα παιδια περασαν καταπληκτικα, ολο το βραδυ..περισσοτερες λεπτομερειες απο τα παιδια...
Την κυριακη τα παιδια συνεχισαν το καμπινγκ στο γιαννισκαρι , ακι εγω βρεθηκα στην αλλη ακρη..στα καλαβρυτα...ετσι ειμαστε...βουνο και θαλασσα...ιδιως αυτοι με grand εχουν συγκριτικο πλεονεκτημα :D :D :D

μερικες φωτο απο το γιαννισκαρι αλλα και απο τα καλαβρυτα την κυριακη

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΒΡΑΧΝΙ
αντε να κανω και μια περιγραφη για την κυριακη στα καλαβρυτα,βραχνι..

ξεκινησαμε το πρωι να παμε αυθημερον στο βραχνι για να καθαρισουμε-προετοιμασουμε το σπιτι διοτι απο τον αυγουστο συχνα πυκνα θα ειμαστε στο βουνο ενεκα παιδιου και δουλειας της βικυς..

φτασαμε στα καλαβρυτα πηαγμε στο γνωστο πεζοδρομο οπου φαγαμε την γνωστη τυροπιττα παρεα με 2 φρεντο, ανηφορισαμε για βραχνι...
τετοια εποχη δεν ειχα παει στο βραχνι..δηλ ιουλιο μηνα...

ομολογω οτι επαθα πλακα απο την ηρεμια που υπηρχε...ολα ηταν στο φορτε τους...μυρωδιες του βουνου, ηχοι, αερακι δροσερο...κοσμος οχι πολυς και βεβαια οχι αυτο το μπαχαλο που γινεται 15αυγουστο..
για τον γιαννακη η καλυτερη του....πλατεια κουνιες και εμεις καθαρισμα...εμεις...δηλ η βικυ...εγω γκουχ γκουχ φυλαγα τον γιαννακη :roll: :roll: διαβαζοντας εφημεριδα στας εξοχας...

μεσημερακι μετα απο ενα βουνισιο γευμα (κασερακι ντοματα ψωμι και ελιες σε συνδυασμο με κρυο νερο απο την ρουγα της πλατειας) ενας υπνακος 3 ωρων οτι πρεπει :lol:

απογευμα βολτα στο χωριο και καφεδακι..

τελος στο μαγαζι του χωριου κατα τις 9 ουζακι με σουβλακια ηταν το κλου της βραδυας...καπου κατα τις 10,30 ξεκινησαμε με βαρια καρδια να γυρισουμε σπιτι μας..και λεω με βαρια καρδια διοτι θα θελαμε να κατσουμε εστω και μεχρι το πρωι..ας οψετε οτι δεν ειχαμε υπολογισει και την πιθανοτητα να μεινουμε οποτε ειμασταν εντελως απροετοιμαστοι σε σχεση με τις αναγκες του παιδιου...
δεν πειραζει ομως...πρωτα ο Θεος ο αυγουστος μπροστα μας ειναι.. 8-) 8-)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Οπως καταλαβενεται διαθεση και καλη παρεα να υπαρχει και σαββατοκυριακα σαν και αυτο θα υπαρχουν ΚΑΙ το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό ΡΑVMK3 » Δευτ Ιούλ 28, 2008 7:39 am

Mπράβο gmak η περιγραφή σου και το φωτογραφικό υλικό ήταν λεπτομερέστατο.Ταξίδεψα μέσα απο το κείμενο λες και ήμουν συνοδηγός. ΜΠΡΑΒΟ.
ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΡΑVMK3

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιούλ 28, 2008 9:31 am

Μπράβο ρε gmak, εξελίσσεσαι σε μεγάλο συγγραφικό-δημοσιογραφικό ταλέντο.
Σου εύχομαι σύντομα και στα μύδια (όχι σαγανάκι) ....!!!!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιούλ 28, 2008 10:11 am

καποιος καλος φιλος(τι να τους κανεις τους εχθρους) με αποκαλεσε τζιπα του πληκτρολογιου...εεεε αν ειναι να προσφερω κατι καλο σε αυτο ας μεινω εγω τζιπας του πληκτρολογιου, κάποιος πρεπει να το κανει και αυτο... 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιούλ 28, 2008 10:13 am

το θεμα ειναι οτι μετα τις 22.00 εφυγα οποτε δεν μπορουσα να φανταστω και να περιγραψω(οπως κανουν αλλοι κατα κορον).
εσεις που μεινατε και το βραδυ αλλα και την κυριακη δωστε πραμα στον λαο :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιούλ 28, 2008 10:54 am

Gmak δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αποδείξει κανείς μας σε κανέναν το τι είναι. :D
Πολύ ωραία τα έγραψες, έτσι και ακόμα καλύτερα ήταν. Αυτό που έχω να συμπληρώσω είναι ότι μια καλή παρέα και τίποτα άλλο δεν χρειάζεται για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο που να σε γεμίσει ηρεμία, να σε κάνει να ταξιδέψεις ,να σε γεμίσει εικόνες , για να μπορέσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Πόση πληρότητα μπορείς να νοιώσεις με τόσο απλά πράγματα ,τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι. Χάνουν την διαδρομή ,κοιτώντας τον προορισμό.
Την Κυριακή το πρωί λοιπόν ξυπνήσαμε αρκετά νωρίς ,φτιάξαμε τον καφέ μας και απολαύσαμε την πρωινή αύρα σε μια εντελώς άδεια παραλία. Όλη δική μας !!!! :P
Ο Θάνος είχε ξυπνήσει αρκετά νωρίτερα και είχε φροντίσει για το μεσημεριανό μας.
Γειά σου Θάνο, μεγάλε ψαρά. Δικαιώθηκες. Βέβαια μου απαγόρευσε να πω πόσα έπιασε (μην τον ματιάσουν ,τώρα που πήρε φόρα)αλλά ….φάγαμε οι περισσότεροι ψαράκια και πήρε και για το σπίτι. :lol: :lol:
Κάποια στιγμή ήρθε και ο gor gor με την κυρία Σούλα και κάτι φίλους τους, κάναμε το μπάνιο μας, παίξαμε, γελάσαμε και αργά το απόγευμα μαζέψαμε και γυρίσαμε.
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί από την αρχή το 4χ4fun. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιούλ 28, 2008 11:13 am

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!!!!
Εικόνα
Ο ΨΑΡΑΣ ΜΑΣ
Εικόνα
Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ
Εικόνα
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιούλ 28, 2008 12:21 pm

ρε πατζερινο ουτε στις νυκτερινες ουτε στις πρωινές μα μήτε και στις μεσημεριανες φωτο δεν εισαι....τι εγινε φαντομας εγινες??
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιούλ 28, 2008 12:40 pm

gmak έγραψε:ρε πατζερινο ουτε στις νυκτερινες ουτε στις πρωινές μα μήτε και στις μεσημεριανες φωτο δεν εισαι....τι εγινε φαντομας εγινες??

Εντελώς!!!!!
Δυστυχώς κάτσαμε μόνο 2,5 ώρες. Έστω και έτσι όμως πήραμε μια πολύ ωραία δόση (δεν εννοώ τον Γρηγόρη :lol: ) απ' το πραγματικά μοναδικό τοπίο και απ' την γνωστή φοβερή παρέα!!
Μακάρι να μπορούσαμε να κάτσουμε και εμείς το βράδυ.
Δεν πειράζει, next time!!!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό acha » Τρί Ιούλ 29, 2008 2:28 am

Και μιας και κατάφερα και μαζεύτηκα σπίτι μου...

Τα περάσαμε υπέροχα στο Γιανισκάρι...
Δεν έχω να πώ πολλά, τα είπαν όλα τα παιδιά με το υπέροχο φωτορεπορτάζ....

Θα διορθώσω απλά την maria... γιατι δεν πήρα ψάρια για το σπιτι.... εντάξει.... στην αρχή υπήρξε απογοήτευση γιατι όλο το βράδυ ψάρεμα και είχα πάρει μόνο κάτι δυνατές τσιμπιές, αυτό βέβαια μου έδινε κουράγιο και το πρωί σηκώθηκα(στις 6"15 παρακαλώ) και με αποζημείωσε η προσπάθεια μου... παρόλλα αυτά δεν πήρα για το σπίτι :(

Κατα τα άλλα... είχε λίγο απο όλα... φαγητό (σουβλάκια, ψάρια και ένα εκπληκτικό γιούλπασι :oops: )
ρακέτες, μπάλα, μπάνιο, ηλιοθεραπεία... και μια υπέροχη Σαββατιάτικη βραδια κάτω απο τα αστέρια και την παρέα του pajerinho... (ευχαριστούμε για την επίσκεψη... και για τα γλυκά)

ΥΓ.1. Αν φοράς μακριά ρούχα δεν καταλαβαίνεις και πολλά απο κουνούπια ;) ;)
2. Η ιδέα του Takisp και της Μαρίας (της άλλης) για καρπούζι την Κυριακή το μεσημέρι ήταν εκπληκτική!
3. Όταν έχεις καλή παρεά, όπου και να πάς καλά περνάς, ακόμα και δίπλα απο το σπίτι σου :lol: :lol: :mrgreen:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες