palidim με 1η αργά
teo έγραψε: Αφού λοιπόν δεν ζαλιζόμουν μπορούσα να συμμετέχω σε πολλά δρώμενα της εκδρομής π.χ. στο ξεπέτρισμα!

teo έγραψε:Γειά σας και από εμένα! Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για την πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδρομή αλλά και για την πιο ζεστή και κεφάτη παρέα των Τζουμέρκων! Ήταν μοναδικά και αξέχαστα (συνέβαλε βέβαια και το πρωινό μισό χαπάκι δραμαμίνης)! Αφού λοιπόν δεν ζαλιζόμουν μπορούσα να συμμετέχω σε πολλά δρώμενα της εκδρομής π.χ. στο ξεπέτρισμα! Βέβαια πρέπει να πω ότι το πιο δραστήριο μέλος της παρέας από άποψη ενέργειας ήταν η Σταυρούλα! Βρε παιδί μου τί πίνεις και δεν μας δίνεις? Την Κυριακή είμασταν όλη μέρα στο πόδι και η Σταυρούλα 1 ηώρα την νύχτα ήθελε να κάνουμε βραδυνό περίπατο! Η Ιωάννα και η Βίβιαν από πίσω! Ελπίζω πάντως και οι νέοι φίλοι της παρέας, ο κος Τάσος και η κα Αρετή να να πέρασαν το ίδιο καλά με εμάς! Πολύ ζεστοί άνθρωποι και πολύ μάχιμοι!!! Μα και εσείς στο ποτάμι κύριε Τάσο?!
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να το επαναλάβουμε!
Α ξέχασα... χτες βράδυ συμπτωματικά το "ΑΧΕΛΩΟΣ" είχε αφιέρωμα στο χωριό Καλαρρύτες! Έδειχνε τον ερχομό στην περιοχή των κτηνοτρόφων με τα κοπάδια τους και το καλωσόρισμά τους με χορούς και τραγούδια. Και ποιός πρωτοστατούσε παρακαλώ? Μα ο κος Ναπολέων! Πρώτος στο τραγούδι, πρώτος και στο χορό!

ΠΑΝΟΣ Λ έγραψε:και εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστήσω τα παιδια του fan τον Δημήτρη τον πατριώτη μου τον Διονύση τον Γιώργο τον Ντίνο τον ni jo τον Γρηγορη και το Τάσο που μας έκανε την τιμή να έρθει από τόσο μακριά και του kia clab τον Βλαχοτζιπα και το Ιωσηφ για την όμορφη εκδρομή

ΠΑΝΟΣ Λ έγραψε:και εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστήσω τα παιδια του fan τον Δημήτρη τον πατριώτη μου τον Διονύση τον Γιώργο τον Ντίνο τον ni jo τον Γρηγορη και το Τάσο που μας έκανε την τιμή να έρθει από τόσο μακριά και του kia clab τον Βλαχοτζιπα και το Ιωσηφ για την όμορφη εκδρομή
pajino έγραψε:teo έγραψε:Γειά σας και από εμένα! Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για την πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδρομή αλλά και για την πιο ζεστή και κεφάτη παρέα των Τζουμέρκων! Ήταν μοναδικά και αξέχαστα (συνέβαλε βέβαια και το πρωινό μισό χαπάκι δραμαμίνης)! Αφού λοιπόν δεν ζαλιζόμουν μπορούσα να συμμετέχω σε πολλά δρώμενα της εκδρομής π.χ. στο ξεπέτρισμα! Βέβαια πρέπει να πω ότι το πιο δραστήριο μέλος της παρέας από άποψη ενέργειας ήταν η Σταυρούλα! Βρε παιδί μου τί πίνεις και δεν μας δίνεις? Την Κυριακή είμασταν όλη μέρα στο πόδι και η Σταυρούλα 1 ηώρα την νύχτα ήθελε να κάνουμε βραδυνό περίπατο! Η Ιωάννα και η Βίβιαν από πίσω! Ελπίζω πάντως και οι νέοι φίλοι της παρέας, ο κος Τάσος και η κα Αρετή να να πέρασαν το ίδιο καλά με εμάς! Πολύ ζεστοί άνθρωποι και πολύ μάχιμοι!!! Μα και εσείς στο ποτάμι κύριε Τάσο?!
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να το επαναλάβουμε!
Α ξέχασα... χτες βράδυ συμπτωματικά το "ΑΧΕΛΩΟΣ" είχε αφιέρωμα στο χωριό Καλαρρύτες! Έδειχνε τον ερχομό στην περιοχή των κτηνοτρόφων με τα κοπάδια τους και το καλωσόρισμά τους με χορούς και τραγούδια. Και ποιός πρωτοστατούσε παρακαλώ? Μα ο κος Ναπολέων! Πρώτος στο τραγούδι, πρώτος και στο χορό!
Θεώνη το είδαμε και μεις !!![]()
![]()
![]()
Στην αρχή σε ζάπινγκ το πέρασα και βλέπω μία γνωστή φυσιογνωμία να τραγουδά ηπειρώτικα,
σταμάτησα να δω και γράφει κάτω ''Ναπολέων Ζαγκλής''
και ο τύπος που έφερνε τα φαγητά να παίζει τύμπανο (ή κάτι τέτοιο..) !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως το Αχελώος TV με έχει στείλει και άλλη φορά που εκεί που έκανα ζάπινγκ πάλι
έβλεπα κάποιο δασικό δρόμο και με βλέπω να περνάω με το αυτοκίνητό μου
και από πίσω ο Pajerinho με το δικό του !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε είχε αφιέρωμα στην πανελλήνια συγκέντρωση 4χ4 στα Γρεβενά το 2008.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης