24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Δεκ 02, 2009 3:52 pm

Και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα....εσεις εδω δεν σταματησατε να βοηθησετε?
Εικόνα
Ασχετα αν δεν γινοταν.....
Ετσι πρεπει.
Πρωτα η ασφαλεια και μετα ολα τα αλλα.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Στο plaza με το που ειπαμε να μαζεψουμε λιγο το αυτοκινητο για να συνεχισουμε....takis,dimitris,manos,nikos ηρθαν αμεσως να βοηθησουν,ασχετα αν τελικα δεν γινοταν.
Ετσι ειναι το σωστο.
Να μην υπαρχει το εγω. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Δεκ 02, 2009 6:42 pm

Μια βόλτα με τον Στέφανο Αττάρτ και το Mitsubishi L200!
Τί 'δρόμος' είναι αυτός....!!!!???? :shock: :shock:

Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Δεκ 03, 2009 10:36 am

Γιαννη θα σε μαλωσω......
Που ειναι οι φωτο βρε?????????????
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Δεκ 04, 2009 1:32 am

Παιδια ,με συγχωρητε , αλλα εχουμε πεσει μεσα στην εξεταστικη !!! :( :(
Συν ενα θεματακι.....οτι δεν ανοιγει ευκολα το forum !! :( :(

To βιντεακι με τον Ατταρτ .......ολα τα λεφτα !!!! Δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι περασαμε για 24ωρες και 750 χλμ !!!
Και εδω ειναι ακομα μερα !!!!!! :o :o :o :o :o :o
και μπορω να πω .........οχι το πιο δυσκολο σημειο !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
η περιγραφη .....γλαφυροτατη ....και συμφωνα με το πνευμα του αγωνα .... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω αν βασανιστηκα ....αν βασανισα.....αν ταλαιπωρηθηκα....αν ταλαιπωρησα .......αν το ευχαριστηθηκα ..........και αν θα το επαναλαβω στο μελλον !!!!! :? :? :? :? :?
(οπως ειπε και ο Ατταρτ....."να μου λειπει το βυσσινο" !!!! :? :? :? :? )

θα βαλω μερικες φωτογραφιες που εχω τραβηξει (λιγες....γιατι τρεχαμε..)!!!

Εικόνα

ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ....ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ !!!!
Εικόνα

F.R.T ....ΛΕΜΕ !!!!!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Εικόνα

ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.......ΠΑΙΖΑΜΕ 24ωρες !!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o
Εικόνα

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ??????? :shock: :shock: :shock: ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ TERRATRIP ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΧΕΡΙΟΥ !!!! :o :o :o :o :o ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ???????? :? :? :? :? ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ !!!!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :drunk: :drunk: :drunk:
Εικόνα

ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ........ 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ !!!! ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 3η !!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 2ο ΣΚΕΛΟΣ ..............ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ !!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Εικόνα

ΡΕ ΣΥ.........ΠΟΥ ΠΑΣ ????? :? :? :? :? :? ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ???????? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Παρ Δεκ 04, 2009 9:54 am

Η καλυτερη φωτο grek-stakyr :lol:
Ωραιοτατη :u-: :u-: :u-: :u-:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Δεκ 04, 2009 3:06 pm

Μία παράκληση:

όσοι είχαν in car cameras στον αγώνα, μπορούν να μας δώσουν το video για το περιλάβουμε στο DVD του αγώνα;

Σας ευχαριστούμε
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τρί Δεκ 15, 2009 1:40 am

Το ζητήσατε και σας το δίνουμε:
Περισσότερες από 1000 φωτογραφίες και αναλυτικά αποτελέσματα από το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009.

Εικόνα
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:13 pm

Πηρα το dvd του αγωνα ,απο τον Μιχαλη !!!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ..... :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
τις εντυπωσεις μου ,ελπιζω συντομα !!! :oops: :oops: :oops:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Δεκ 19, 2009 9:38 pm

ειδα το dvd !!
Ψιλοβαρετο .....με μερικα καλα πλανα !!
Το αυτοκινητο του Grek το εχει και στους τιτλους ,μπαινοντας στην πρωτη μεγαλη λουμπα !!
και μας παιρνει απο ψηλα και φαινεται καταπληκτικα το λογοτυπο του Mythos fm !!
Εμας δεν μας εχει σε καλες φασεις......μαλλον μας δειχνει και πιο αργα και απο slow motion !!
Tον Δακη τον εχει σε 2-3 πλανα ( 1αργο-1 που δεν οδηγει σαν Δακης και 1 που εχουν ενα χασιμο (σταματημα επικινδυνο σε μια διχαλα πανω απο την Χαλκιδα ..ερχοντουσαν γρηγορα οι απο πισω ....που μαλλον εχετε διαπραγματευσεις αν ειναι δεξια ή αριστερα ........τελικα ηταν αριστερα !!)

Το συμπερασμα που εβγαλα , βλεποντας τα χασιμα στις τουλιπες απο πολυυυ εμπειρα πληρωματα ,ηταν οτι εγω ειχα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πλοηγηση στις καλες μου στιγμες ........και αν θα μπορουσα να αντεξω το εφιαλτικο 3-7 το πρωϊ (που το φοβομουν ετσι και αλλιως ) που εκανα πολυ ασχημη πλοηγηση στην 5 και 6 ειδικη !! :oops: :oops: :oops: :oops:
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Δεκ 20, 2009 9:27 am

stakyr έγραψε:ειδα το dvd !!
Ψιλοβαρετο .....με μερικα καλα πλανα !!
Το αυτοκινητο του Grek το εχει και στους τιτλους ,μπαινοντας στην πρωτη μεγαλη λουμπα !!
και μας παιρνει απο ψηλα και φαινεται καταπληκτικα το λογοτυπο του Mythos fm !!
Εμας δεν μας εχει σε καλες φασεις......μαλλον μας δειχνει και πιο αργα και απο slow motion !!
Tον Δακη τον εχει σε 2-3 πλανα ( 1αργο-1 που δεν οδηγει σαν Δακης και 1 που εχουν ενα χασιμο (σταματημα επικινδυνο σε μια διχαλα πανω απο την Χαλκιδα ..ερχοντουσαν γρηγορα οι απο πισω ....που μαλλον εχετε διαπραγματευσεις αν ειναι δεξια ή αριστερα ........τελικα ηταν αριστερα !!)

Το συμπερασμα που εβγαλα , βλεποντας τα χασιμα στις τουλιπες απο πολυυυ εμπειρα πληρωματα ,ηταν οτι εγω ειχα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πλοηγηση στις καλες μου στιγμες ........και αν θα μπορουσα να αντεξω το εφιαλτικο 3-7 το πρωϊ (που το φοβομουν ετσι και αλλιως ) που εκανα πολυ ασχημη πλοηγηση στην 5 και 6 ειδικη !! :oops: :oops: :oops: :oops:

ρε γιαννη την καλητερη ωρα βρηκες να μην αντεξεις.......... :lol: :lol: :lol: εκει αρχησαν και αλαζαν και τα αποτελεσματα...... :roll: :roll:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες