ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11/2009

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11/2009

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Νοέμ 30, 2009 9:25 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :blob: :blob: :blob:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.... :flowers:
ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟ!!!!

Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Re: ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11/2009

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Δευτ Νοέμ 30, 2009 9:44 am

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!! Μπράβο και από αυτήν την ενότητα στα παιδιά που φέρανε την κούπα στο fun!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες (Αντρέας-Αντριάνα)!!!!
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 30, 2009 10:15 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ...... :blob: :blob: :blob: :blob:
(Τα αποτελεσματα του 24ωρου , τα εχει δει πουθενα κανενας ???)
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΘΛΟΣ !!! ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ !! (Τα περι αγωνα ......στην σχετικη εννοτητα ....σε λιγο .....με πληρη ρεπορταζ !!!)
Τα παιχνιδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ηθελα να δω στην τηλεοραση .....αλλα δεν τα καταφερα .......κοιμαμαι απο τις 19:30 μεχρι τωρα !!!! Αλλα ειδα αυτο ........ισχυει ????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ !!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ :

Εικόνα

ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ???????
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Νοέμ 30, 2009 10:35 am

Καλημέρα και απο εμένα και καλή εβδομάδα!! :blob:
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! :flowers:

Και πάλι συγχαρητήρια για την επιτυχια του 4χ4Fun στην Αθήνα!!! :u-:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 30, 2009 11:11 am

Kαλημερα!!!!
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Καλημερα Θανουλη.

stakyr ακομα να συνελθεις?
Αντε και σε θελω να τα πουμε λιγακι. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mythos έγραψε:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εσυ εχεις καθε δικαιωμα πλεον να καμαρωνεις. :u-:

Γιαννη....αργησες λιγο σημερα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ. :flowers:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό skippybi » Δευτ Νοέμ 30, 2009 12:13 pm

Απόστολος Ανδρέας
Ο Ανδρέας (ή Ανδρεύς ή Ανδρείας) ήταν αδελφός του Σίμωνα Πέτρου. Φέρει ελληνικό όνομα και καταγόταν από την πόλη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας. Οι γονείς του ονομάζονταν Ιωνάς ή Ιωάννης και Ιωάννα. Με τον αδελφό του, Σίμωνα Πέτρο, μετερχόταν το επάγγελμα του ψαρά στη λίμνη της Τιβεριάδος. Η Καινή Διαθήκη ουσιαστικά σιωπά για το πρόσωπό του ενώ οι σχετικές παραδόσεις και θρύλοι πολλαπλασιάζονται από τον 3ο αιώνα και ιδιαίτερα κατά τον 8ο και 9ο αιώνα.

Ο Ανδρέας μαζί με τον αδελφό του τον Πέτρο ήταν οι πρώτοι που κλήθηκαν και ακολούθησαν τον Χριστό. Έτσι, ο Ανδρέας αποκαλείται και «Πρωτόκλητος». Η ιστορία της ζωής του Ανδρέα μέχρι την Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανάληψη, υπήρξε σχεδόν ίδια με εκείνη των άλλων μαθητών. Μετά την Πεντηκοστή και το σχηματισμό της πρώτης Εκκλησίας, με τον αδερφό του Πέτρο και άλλους μαθητές βρέθηκαν στη Σινώπη του Ευξείνου Πόντου και εκεί έδρασε ανάμεσα στους Εθνικούς και Ιουδαίους, έχοντας ως ορμητήριο μια νησίδα κοντά στη Σινώπη. Από τη Σινώπη ο Ανδρέας μαζί με το Ματθία και άλλους μαθητές πήγαν στην Αμισό (Σαμψούντα), όπου ίδρυσαν Εκκλησία. Αφού περιήλθε τις περιοχές του Πόντου, της Ιβηρίας και την Παρθία γύρισε στα Ιεροσόλυμα μάλλον το 34 μ.Χ. για να γιορτάσει το Πάσχα με τους λοιπούς μαθητές.

Στη δεύτερη πορεία του, μέσω της Αντιοχείας, πήγε στην Έφεσο, τη Λαοδίκεια της Φρυγίας, την Οδυσσούπολη της Μυσίας, στη Νίκαια και την ευρύτερη περιοχή της Βιθυνίας, τη Νικομήδεια, τη Χαλκηδόνα, την Άμαστρη, για να καταλήξει και πάλι στη Σινώπη. Αργότερα επισκέφτηκε τη Σαμψούντα και την Τραπεζούντα, τους Αλανούς, τους Ζηκχούς, τους Βοσπορινούς και τους Χερσονήτες για να επιστρέψει στη Σινώπη. Στη συνέχεια πέρασε από το Βυζάντιο, την Ηράκλεια της Θράκης, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο με τελικό σταθμό την Πάτρα. Με ορμητήριο την Πάτρα ο Ανδρέας κήρυττε σε όλη την Αχαΐα την εποχή που ήταν ανθύπατοι ο Λεσβίος και ο διάδοχος του Αιγεάτης. Εκεί η διδασκαλία του καρποφόρησε και με τις προσευχές του θεράπευσε θαυματουργικά πολλούς ασθενείς. Ακόμα και η Μαξιμίλλα, σύζυγος του ανθύπατου Αιγεάτου, αφού τη θεράπευσε ο Απόστολος από τη βαρειά αρρώστια που είχε, πίστεψε στο Χριστό. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον ανθύπατο και με την παρότρυνση ειδωλολατρών ιερέων συνέλαβε τον Ανδρέα και τον οδήγησε στο μαρτύριο με σταυρικό θάνατο, πιθανώς την εποχή του διωγμού του Νέρωνα. Το λείψανό του έθαψε με ευλάβεια ο πρώτος επίσκοπος Πατρών Στρατοκλής.

Η παράδοση για χρήση χιαστού σταυρού κατά την θανάτωση του απόστολου Ανδρέα προέρχεται από τη Δύση και ανάγεται στο 10 με 12ο αιώνα. Η παράδοση που αναφέρει ότι σταυρώθηκε στην Πάτρα θεωρείται "μεταγενέστερη και αναξιόπιστη" ενώ πιστεύεται ότι η παράδοση που θεωρεί ότι απόστολος Ανδρέας θεμελίωσε την εκκλησία του Βυζαντίου αποτελεί μεταγενέστερη επινόηση.

Η σκωτική παράδοση θεωρεί τον Ανδρέα προστάτη άγιό της από το 750 και θέλει το λείψανό του να μετακομίστηκε στη Σκωτία. Η σημαία των Πικτών και Σκώτων έφερε τον χιαστό Σταυρό, σύμβολο του μαρτυρίου του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος μετά την ένωση της Σκωτίας με την Αγγλία συμπεριελήφθη στην Αγγλική σημαία. Υπάρχει επίσης αρχαία ρωσική παράδοση για την εισαγωγή του χριστιανισμού στην Ρωσία από τον Απόστολο Ανδρέα, καθώς θρυλείται ότι έφτασε κηρύττοντας μέχρι το Κίεβο.

Ο Απόστολος Ανδρέας είναι πολιούχος της Πάτρας. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον τιμά ως ιδρυτή του και πρώτο επίσκοπο Βυζαντίου και στις 30 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του, τελεί τη θρονική του εορτή.
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό skippybi » Δευτ Νοέμ 30, 2009 12:15 pm

καλημέρα στα παιδιά και μπράβο για τις επιτυχίες!!!
BMW R850R roadster

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Νοέμ 30, 2009 8:04 pm

καλησπερα μερα επιστροφης για τους εκδρομεις ...αντε να δουμε πως περασαν.

που εισαι ρε θανο χαθηκες ρε παιδι.....?????
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό skippybi » Δευτ Νοέμ 30, 2009 9:26 pm

καλησπέρα!!!!!!!!! :u-:
BMW R850R roadster

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Δεκ 01, 2009 12:44 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :blob: :blob: :blob:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.... :flowers:
ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟ!!

Και που εισαι Δακη και εγω στη γιορτη μου εχω ενα φιλο στη Χαλανδριτσα με ενα φτηνο καφενειο
που θα βαλει τις πορτοκαλαδες και εναν αλλο φιλο που θα μου φτιαξει τα γλυκα (και θα τα πληρωσει
ασφαλως!!!!)ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΒΡΕ....
Θα σας προσκαλεσω ολους στο καφενειο να κερασω γλυκο και πορτοκαλαδα ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ
(γιατι η σκυλα που εχω στο σπιτι...δεν εφυγε ακομα...και δαγκωνει!!!!!ΑΣΧΗΜΑ)
Αρα δεν ειναι οτι δεν τον εχουν παρει χαμπαρι ετσι....απλα τον ανεχονται !!!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης