24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:50 am

gmak έγραψε:ρε στακυρ....ετσι στην ζουλα...δεν κολλας κανενα αυτοκολλητακι fun?? :lol: :bow:

να σου πω Γιωργο............ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Αλλα ,τα εχω ολα στο Musso............. :( :( :( :( :(
και στο Πασαλιμανι κατεβηκα με ενα sutzuki jimny ..............μπλιαχ......ποιος παιρνει τετοια playmobil ????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(το ωραιο ειναι οτι η οδηγος του [κουμπαρα μου] ,τον λεβιε για τα αργα ,τον χρησιμοποιει ΜΟΝΟ για να κρεμαει το αρωματικο του αυτοκινητου !!!!! Γι΄αυτο νομιζε οτι τον εβαλε εκει η Sutzuki !!!!:o :o :o :o :o ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:57 am

maria έγραψε:Εσενα θα σε περασουμε το Σαββατο μαζι με τα αυτοκινητα.... :roll:
Σιγουρα εισαι νορμαλ?
Κοιτα μην μας κοψουν για πειραγμενο συνοδηγο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mαρια ...λες ????? :? :? :? :? :?
Εχω καψει βεβαια φλαντζες ......και εχω βαλει κατι βελτιωμενες ...... :roll: :roll: :roll: :roll:
Αλλα ....λες γι΄αυτο να με κοψουν απο normal ?????? :o :o :o :o :o
Και να με βαλουν στα open ............μυαλα ????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:46 am

Κρατησου λιγο Γιαννη ...μην σαλταρεις ακομα.
Απο Δευτερα ελευθερος :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:00 pm

ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. 8-)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΗ ;)
ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ. (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ;) ) :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:51 pm

mythos έγραψε:ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. 8-)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΗ ;)
ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ. (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ;) ) :lol: :lol: :lol:

Βρε ............ στους fun να ειναι ...........και ας γραφει πανω οτι να ειναι !!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Υ.Γ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ?????? 3 ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ............ :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :flowers: :flowers:
stakyr

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Νοέμ 26, 2009 3:16 pm

stakyr έγραψε:Υ.Γ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ?????? 3 ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ............

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΞΕΙ? :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 3:37 pm

mythos έγραψε:
stakyr έγραψε:Υ.Γ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ?????? 3 ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ............

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΞΕΙ? :lol: :lol: :lol:

NAI !!! :u-:
Aλλα τωρα .......μου εχει υποσχεθει βολτα !!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΕΣ..............ΟΥΤΕ ΓΚΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ........ΟΥΤΕ ΤΕΤΑΚΕ !!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............................... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Υ.Γ...Μην τα διαβαζεις εσυ ,αυτα που γραφω, grek !!!Αποπροσανατολιζω τους αντιπαλους μας......... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Νοέμ 27, 2009 8:58 am

ΩΧ....... ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ........................ :o :o :o :o :o :o :o :o

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ-ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ?????????? :stupid: :stupid: :stupid:

ΜΑΛΛΟΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...................... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ...........ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Ή ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ???????? :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GREK ......ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ :
1) ΤΑΒΛΑΚΙ (για την προπορεια !!)
2) ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΟΥ (για τροφιμα-αναψυκτικα-νερα κ.τ.λ) για το ΠΙΚ-ΝΙΚ !!!
3) CD ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ !!
4) DVD για να βλεπουμε και τιποτα στον δρομο...24 ωρες ειναι αυτες!!! Εγω ....ΟΧΙ ΕΣΥ !!!
5) ΦΡΟΥΤΑ ...για να σου καθαριζω στον δρομο.......(οπως κανει η μανα μας στα ταξιδια ....)
6) ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ......για να μαθουμε και τιποτα για τα μερη που θα περασουμε !!! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!!!!
7) ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...........δεν μολυνουμε ΠΟΤΕ το περιβαλλον !!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....ΘΕΛΕΙΣ ????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Νοέμ 27, 2009 9:36 am

Βρε Γιάννη τι να θέλει ο άνθρωπος ???
Το μόνο που θα θέλει ( πιστεύω εγώ ) είναι να μαζέψεις το μυαλό σου γιατί με τη φόρα που πήρες σας βλέπω να σκάτε μύτη στη Θεσσαλονίκη !!! :heart: :heart: :heart:
(πάντα με αγάπη)
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Νοέμ 27, 2009 9:54 am

GREK ......ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ :
1) ΤΑΒΛΑΚΙ (για την προπορεια !!)
Παρε και τραπουλα....μετα απο 4 ωρες που θα ξεκινησετε....να εχετε και κατι αλλο να κανετε. :roll:
2) ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΟΥ (για τροφιμα-αναψυκτικα-νερα κ.τ.λ) για το ΠΙΚ-ΝΙΚ !!!Ετσι ετσι ...παρτε να πινετε πολυ.....και καθε χιλιομετρο να κανετε σταση για πιπι σας. :u-:
3) CD ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ !!ξηρους καρπους ,πατατακια...αφου θα το κανετε που θα το κανετε,οργανωστε το σωστα. :party:
4) DVD για να βλεπουμε και τιποτα στον δρομο...24 ωρες ειναι αυτες!!! Εγω ....ΟΧΙ ΕΣΥ !!!Τι ειπα....Βουλγαρια? :stupid: για βαλε κατι παραπανω...Ρουμανια....Ουκρανια... :roll:
5) ΦΡΟΥΤΑ ...για να σου καθαριζω στον δρομο.......(οπως κανει η μανα μας στα ταξιδια ....)κεφτεδκια,τυροπιτακια,πατατουλες......τις πιτζαμες σας και νανι. :mrgreen:
6) ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ......για να μαθουμε και τιποτα για τα μερη που θα περασουμε !!! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!!!!αυτα στα εχω ετοιμασει εδω τοσες μερες..... :twisted:
7) ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...........δεν μολυνουμε ΠΟΤΕ το περιβαλλον !!!!!φοβομαστε φοβομαστε? :twisted:
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....ΘΕΛΕΙΣ ?????????

Ακομα χρειαζεται...
Ζεστα ρουχα για τις κρυες νυχτες στο Ροβανιέμι.
κουβερτες,σοκολατες,μαξιλαρακια,σαμπουαν,αφρολουτρο....καθως επισης....
βαριοπουλα,καλεμι,αν βρεις παρε και κανα αμονι και οτιδηποτε αλλο βαρυ σκεφτεις. :twisted:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Καλες διακοπες!!!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης