22/11 Χαλκιδα-Ορος Διρφυ:ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 22/11 Χαλκιδα-Ορος Διρφυ !!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 23, 2009 3:08 pm

Παντως , περα απο τα αστεια........
Τον Παναγιωτη και τον Κυριακο (ιδιοκτητες των 2 αυτοκινητων ) τους ευχαριστω προσωπικα εγω για την μεγαλη τιμη που μου εκαναν ,να δηλωσουν παρων για λογαριασμο του fun ,σ΄αυτη την εκδρομη !!!
Ειδικα για τον Κυριακο , αισθανθηκα σαν τον Αθανασιου ,οταν του ειπε ο Gadasin το ναι για τον 24ωρο !!
Τεραστια τιμη για μενα ,να εχω μαζι μου ενα τετοιο αυτοκινητο ,αλλα ακομα μεγαλυτερη, οταν αυτος που το οδηγει ειναι ενας Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
(Το ωραιο ειναι οτι ο μεγαλος γιος του (εχει 2 αγορια!!!) λεγεται Γιαννης !!! :o :o :o )
Και ειμασταν ο Γιαννης και ο Κυριακος, με αντιστροφη πορεια !!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Για τον Παναγιωτη ,τι να πω ??? Συναδελφος με την ιδια τρελα .....φοβερα φτιαγμενο το αυτοκινητο του και με μεγαλη εμπειρια στο 4Χ4 !!!! Ο ανθρωπος εχει προσπαθησει 4-5 φορες να γινει μελος μας .........αλλα το συστημα (απ΄οτι μου εχει πει..) τον πεταει εξω ...(του εχω δωσει το τηλεφωνο του Επικουρου ,μηπως και γινει κατι !!) :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Σε αυτο το κειμενο δεν θελω να ξεχασω τον Γιαννη 77 και την Κατερινα με την Μαρια που ηταν μαζι του !!!
Ο ανθρωπος ζωγραφιζε πανω στο βουνο !! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: !
Με ενα S.U.V και με σχεδον ασφαλτινα λαστιχα, πηγε σε μερη που καθαροαιμα τετρακινητα θα δυσκολευοντουσαν να ανεβουν !!! :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 23, 2009 10:11 pm

Aς αρχισουμε λοιπον :

ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.........(οχι ολοι ,δυστυχως....)

Εικόνα

ΓΙΑΝΝΗ ????? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ??? Ή ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΓΑΛΟ ???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Εικόνα

ΓΙΑΝΝΗ ?? ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ,ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ???? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ !!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Εικόνα

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ .......ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ !!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ !!! :flowers: :flowers:

Εικόνα

Η ΑΠΟΛΥΤΗ OFF-ROAD ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!! ΤΥΧΕΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ......... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Εικόνα

Ο ΧΑΡΤΗΣ.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Εικόνα

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.......... :o :o :o :o :o :o

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Δευτ Νοέμ 23, 2009 10:18 pm

μπραβο παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ ομορφη η Ευβοια, απο πανω μεχρι κατω!!!!!!!!!!!
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 23, 2009 11:08 pm

ΤΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ???? ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Εικόνα

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!!! :o :o :o ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (φαινεται απο τις ροδιες),
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΕΜΟ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Γ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ .....ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΛΙΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ....ΚΑΙ ΓΛΙΤΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?? :shock: :shock: :shock: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ...... :shock: :shock: :shock: :shock: ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ !!!!! :shock: :shock: ΑΠΛΑ ....Τ-Ρ-Ο-Μ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !!!

Εικόνα

ΓΙΑΝΝΗΣ ......ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΣ !!!

Εικόνα

ΔΑΣΟΣ.......

Εικόνα

ΚΑΤΑΡΑΚΤΑΚΙΑ ...........

Εικόνα

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.......

Εικόνα
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 23, 2009 11:12 pm

stakyr έγραψε:ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ .......ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ !!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ !!! :flowers: :flowers:

Εικόνα

Το πίσω λες.
Είσαι πραγματικά πολύ τυχερός που έχεις αποκτήσει το αυτοκίνητο των ονείρων σου
:lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Νοέμ 24, 2009 12:25 am

Εχει αρκετες και δω :
http://gkc.gr/viewtopic.php?t=10563&pos ... sc&start=0
stakyr

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Τρί Νοέμ 24, 2009 4:42 pm

Μπράβο Γιάννη!!! Καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από τη μεριά μου τη λέσχη 4χ4 Ευρίπου! Ήταν άψογοι οικοδεσπότες και φρόντισαν να περάσουμε μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ ημέρα στο υπέροχο αυτό βουνό (κι όχι μόνο)!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Ελπίζω να μπορέσουμε να τους υποδεχθούμε κι εμείς σε μια εκδρομή προς τα μέρη μας!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:45 am

ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ.........ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ !!!!
Εικόνα

ΓΙΑΝΝΑΚΟ........ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ??????? :o :o :o :o :o :o
Εικόνα

22/11/09 .....ΚΑΙ Η ΔΙΡΦΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ !!!!! :o :o :o :o :o :o :o
Εικόνα

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ..........ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.......ΑΛΗΘΕΙΑ !!! :? :? :?
Εικόνα

ΟΥΠΣ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Εικόνα

ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ????? :o :o :o :o
Εικόνα

ΜΠΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ..........ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ..... :stupid: :stupid:
Εικόνα

Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ !!!
Εικόνα
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:01 am

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..........ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ...........ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΡΑΣΑΤΟ........ΛΙΓΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ.......ΛΙΓΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ.......ΛΙΓΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)......ΛΙΓΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ (η ντοματα, που μυριζε ΝΤΟΜΑΤΑ ,ολα τα λεφτα !! :bow: :bow: )......ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ (απο μαντρι).......ΛΙΓΟ ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ........ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ.........ΛΙΓΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ......ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ... (λιγο θαλασσα και τ΄αγορι μου........ ):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: ...........ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΚΕΦΙ !!!!!
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Εικόνα
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Νοέμ 26, 2009 9:11 am

Ότι αξίζει περισσότερο για μένα είναι η φώτο της παραλίας από ψηλά !!!
Παιδιά τόσο υπέροχη ήταν :?: :?: :?:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες