Μολις επιστρεψαμε και ενα εχω να πω...........
ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-
ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ........
Αυτη η εκδρομη ηταν ενα ονειρικο 7ωρο πανω στο βουνο και οχι μονο ....(12ωρο το ταξιδι,αλλα εμεις στην Αθηνα ,εχουμε και την εξοδο ....αλλα ακομα περισσοτερο την επιστροφη..

)
ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΕΥΡΙΠΟΥ ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!) ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ......ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ !!!
ΤΙ να γραψω για την εκδρομη-ποιημα ??????
Οτι ειχε βουνο ???
οτι ειχε θαλασσα ???
οτι ειχε λασπη ???
οτι ειχε σκονη ???
οτι ειχε χωμα ???
οτι ειχε πετρα ???
οτι ειχε ποταμακια ???
οτι ειχε καταρακτες ???
οτι ειχε γκρεμια ???
οτι ειχε επικινδυνα σημεια ?? (σε σημειο ,που μονο ο οδηγος εμενε στο αυτοκινητο ,κατοπιν εντολης του οργανωτη !!!

μεχρι να περασει το αυτοκινητο .....)
οτι ειχε δασος ??? (καταπληκτικο .....παρθενο....)
οτι ειχε σεληνιακα τοπια ???
οτι ειχε παραλια ???
οτι ειχε νεροφαγωματα τρελων διαστασεων ????
οτι ειχε παιχνιδι ???
οτι ειχε μεζεκλικια σπιτικα εξω απο ξωκλησι ??? και με τσιπουρο παρακαλω !!!!!
οτι ειχε καταπληκτικη (σπιτικη) ταβερνα μετα(τι φαγητα ηταν αυτα ???? θεϊκα !!!!

)
οτι ολοι ανεξαρτητου ηλικιας ....επαιξαν.....και καταχαρηκαν την φυση ????
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ......
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ !!!!!!

Υ.Γ το καλυτερο ηταν ,που στην επιστροφη και εχοντας ανοιχτα τα cb , πεσαμε πανω στο vitaraclub (Καλιακουδα κ.τ.λ ) που επεστρεφε απο τον Ελικωνα και με το pajeroclub που επεστρεφε απο Β.Ευβοια...!!
Το ποσο μιλησαμε οδηγοντας στην εθνικη , δεν λεγετε !!! Εχετε χαιρετισματα απ΄ολους .... και απο το pajeroclub .....τα παιδια ευχηθηκαν καλη επιτυχια στον 24ωρο, σε μενα και τον grek και σε οποιους αλλους τρεχουν με pajero απο το fun !!!! Και υποσχεθηκαν οτι θα ερθουν να μας δουν το Σαββατο στην εκκινηση !!!! Δημοσιες σχεσεις του δρομου...........
Υ.γ 2!! ΑΣΧΕΤΟ !! Πετυχα και την κουμπαρα μου , που επεστρεφε με επιβατικο ,απο το εξοχικο της στα Καμμενα Βουρλα ,κοντα στα διοδια των Αφιδνων !!! Τελικα .........πολυς κοσμος βγηκε αυτο το Σ/Κ !!!