11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: 11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Σάβ Νοέμ 07, 2009 11:05 am

Υπάρχουν επιλογές .... ριξτε μια ματιά εδώ http://www.hoteltrotter.com/city/bg/bansko.html

Επί πλέον ένα site για κρατήσεις ξενοδοχείων είναι το ... http://www.hrs.com/web3/init.do;jsessio ... xfX05FWFQ- Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 1:36 pm

lefterismega έγραψε:Υπάρχουν επιλογές .... ριξτε μια ματιά εδώ http://www.hoteltrotter.com/city/bg/bansko.html

Επί πλέον ένα site για κρατήσεις ξενοδοχείων είναι το ... http://www.hrs.com/web3/init.do;jsessio ... xfX05FWFQ- Εικόνα

Λευτερη καλημερα ...... :blob: :blob:
Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις πληροφοριες σου.... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Το θεμα μας ομως τωρα ,ειναι οι συμμετοχες !!! :? :? :? :?
Οταν ΔΕΝ ξερω ποιοι και ποσοι θα ερθουν ,ΔΕΝ μπορω να κλεισω δωματια !!!! :( :( :( :(
Με πολυ κοπο ,κατεβασα την τιμη στα Ελληνικα ξενοδοχεια για δεκα(10) δωματια !!!!..........και το αποτελεσμα ειναι ,λογω ελειψης ενδιαφεροντος , να ειμαι υποχρεωμενος να τα ακυρωσω !!! :evil: :evil: :evil: :evil:
(οι ανθρωποι ,ειναι σε φουλ τουριστικες περιοχες........και ΔΕΝ μπορουν να περιμενουν εμας ποτε θα κλεισουμε......χωρις να εχουμε στειλει προκαταβολες !!!) :shock: :shock: :shock:
ΟΠΟΤΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ .............ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ........ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Κυρ Νοέμ 08, 2009 9:03 am

stakyr έγραψε:Το θεμα μας ομως τωρα ,ειναι οι συμμετοχες !!! :? :? :? :?
Οταν ΔΕΝ ξερω ποιοι και ποσοι θα ερθουν ,ΔΕΝ μπορω να κλεισω δωματια !!!! :( :( :( :(

Το ξέρω βρε Γιάννη ...
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όταν διοργανώνω ...
Οι συμμετοχές είναι πάντα "στον αέρα" μέχρι την τελευταία στιγμή ...
Μου κρατάνε τα δωμάτια 15 μέρες πριν την εκδρομή ... μπορούν οι άνθρωποι για περισσότερο ? ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:16 am

lefterismega έγραψε:
stakyr έγραψε:Το θεμα μας ομως τωρα ,ειναι οι συμμετοχες !!! :? :? :? :?

Το ξέρω βρε Γιάννη ...
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όταν διοργανώνω ...
Οι συμμετοχές είναι πάντα "στον αέρα" μέχρι την τελευταία στιγμή ...
Μου κρατάνε τα δωμάτια 15 μέρες πριν την εκδρομή ... μπορούν οι άνθρωποι για περισσότερο ? ...

Και το προβλημα γινεται χειροτερο για κλειστες περιοδους (χριστουγ-πρωτοχρονια) που θελει ο αλλος να παει σε 5-10 συγκεκριμενα μερη !!! Εμεις ΕΙΧΑΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ !!!! :( :( :( :( ) ΚΛΕΙΣΕΙ 10 δωματια στις πιο τουριστικες περιοχες ,με καταπληκτικες τιμες/ποιοτητα ,για τις συγκεκριμενες μερες !!!
Αλλα οι ανθρωποι ειχαν παρα πολλα τηλ απο πελατες τους και ΔΕΝ μπορουσαν να μας τα κρατησουν αλλο ΧΩΡΙΣ προκαταβολη !!!
Το κακο για μενα ,ειναι οτι χρησιμοποιω το ονομα μου και τις γνωριμιες μου γι΄αυτες τις επαφες και για να πετυχω ΤΕΤΟΙΕΣ τιμες ..........και στο τελος φαινομαι ασυνεπης !!!!! :( :( :( :( :( :( :(
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Νοέμ 08, 2009 2:30 pm

το κακο για μενα ,ειναι οτι χρησιμοποιω το ονομα μου και τις γνωριμιες μου γι΄αυτες τις επαφες και για να πετυχω ΤΕΤΟΙΕΣ τιμες ..........και στο τελος φαινομαι ασυνεπης !!!!!

ωπα ωπα...εδω τα πραγματα σοβαρευουν και πραγματικα στεναχωριεμαι οταν διακυδευονται υποληψεις,αξιοπιστιες επαγγελματικες και προσωπικες στο ονομα ενος χομπυ που εχουμε....

οταν καταρτιζαμε τις εκδρομες, και ο στακυρ εριξε την ιδεα της 11ημερης, ομολογουμενως ηταν μια πραγματικα πρωτοτυπη εκδρομη αλλα εκφρασαμε πολλα ερωτηματικα ως προς τις συμμετοχες οχι για το προγραμμα του στακυρ στην εκδρομη διοτι δεν αφηνει τιποτα στην τυχη απο πλευρας αρτιοτητας οργανωσης, αλλά διοτι την σημερο ημερα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει καποιος σε μια τετοια εκδρομη ειτε οικονομικα ειτε επαγγελματικα μιας και 11 μερες ειναι πολλες να λειπει καποιος απο το σπιτι του με αδεια απο το επαγγελμα του και τοσες αλλες ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ δυσκολιες...

παραταυτα μπηκε στο προγραμμα διοτι ουτως η αλλως ο στακυρ θα πηγαινε οποτε αν προεκυπταν και περαν του αναμενομενου συμμετοχες θα υπηρχε καποιος να οργανωσει την εκδρομη...

αυτα τουλαχιστον καταλαβα απο την ωρα που ηρθα στην συναντηση...αν ειχε προηγηθει κατι πριν σαφως και δεν το πηρα χαμπαρι...

αν ειχα ακουσει ολα αυτα που εγραψε ο στακυρ τουλαχιστον εγω δεν θα συμφωνουσα να μπει στο προγραμμα η εκδρομη διοτι για να ειναι κανεις αξιοπιστος σε μια τετοια εκδρομη πρεπει εκ των προτερων να ξερει τις μινιμουμ συμμετοχες, ειτε να ειναι σιγουρος για τις συμμετοχες που θα ερθουν...και εγω κατι τετοιο δεν εισεσπραξα τοτε...

αν εχω κανει λαθος παρακαλω διορθωστε με...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 3:50 pm

Η εκδρομη μπηκε στην συναντηση που ειχαμε στην Πατρα......
Ειπα ,οτι θα ανεβαινα ετσι και αλλιως πανω αυτες τις μερες .........
Και επεσε η ιδεα να την βαλουμε στο προγραμμα και να δουμε ποσες συμμετοχες θα εχουμε....
Μαλιστα 1-2 ατομα στην συναντηση ,ειπαν οτι θα ερχοντουσαν ,αν οχι ολες τις μερες (γι΄αυτο χωρισαμε την εκδρομη σε 3 σκελη..) τουλαχιστον σε 1 ως 2 σκελη.......
Απο την μερια μου....(θεωρω λογικα).....επρεπε να παρουσιασω ξενοδοχεια και τιμες, ωστε να εχουν ολοι μια εικονα.....
Για να εχουν και τα ξενοδοχεια μια εικονα......εβαλα σαν περιορισμο τα 10 δωματια μαξιμουμ και τα 5 σαν μινιμουμ.......για να μπορεσουν οι ανθρωποι να μου πουν μια τιμη.......
Δεν μπορουν ομως να τα κρατησουν επ΄ αοριστο μονο με ενα τηλεφωνο...
Επειδη ειναι παραξενες αυτες οι μερες ,θελουν και προκαταβολες......
οι ημερομηνιες που μου εδωσαν ειναι μεχρι 10/11 και πολυ λογικα !!!!
Μετα τα δωματια θα ακυρωθουν...........
Η εκδρομη ΔΕΝ αναβαλεται ,αλλα θα δουμε ΠΟΣΟΙ τελικα θα μαζευτουμε και μετα θα δουμε ΤΙ θα βρουμε....
ΑΠΛΑ.......ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ............
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Νοέμ 08, 2009 4:11 pm

σχεδον ειπαμε τα ιδια πραγματα.....και ως προς την υπευθυνοτητα σου ως προς την καταρτιση της εκδρομης και ως προς τα γεγονοτα....

απλα εγω αισθανθηκα υπολογος οχι στο αν πετυχει η εκδρομη αλλα στο να μην εκτεθεις εσυ απεναντι στους γνωστους και φιλους σου
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 5:44 pm

Tι λες τωρα ρε Γιωργο ???? υπολογος εσυ ???? ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!
Επεσε σαν ιδεα......ενθουσιαστηκαμε ....την βαλαμε στο προγραμμα.........δεν εχει συμμετοχες.......Ο.Κ .........Τι ειμαστε ?? τουριστικο γραφειο για να στεναχωρηθουμε ???
Πηρα τους ξενοδοχους.....τους εξηγησα τα προβληματα.......αποσταση,ημερες,εξοδα,αδειες,οικονομικη κριση,κ.τ.λ........και ελπιζω να με κατανοησανε !! Οτι χρησιμοποιησα τις γνωριμιες μου , χωρις να κανω τελικα κατι, δεν χαλαει την εικονα μου ως προς αυτους τους ανθρωπους.......με ξερουν χρονια (19 χρονια ειμαι μεσα στον τουριστικο τομεα !!!!) και ξερουν ΑΚΡΙΒΩΣ με ποιον μιλανε.............
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Νοέμ 20, 2009 7:22 pm

Τελικά θα είμαι τα Χριστούγεννα στο Μπανσκο.
Δυστυχώς στάθηκε αδύνατον να έρθω πρωτοχρονια.
Αργήσαμε λίγο να το αποφασίσουμε με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να βρούμε καλό κ οικονομικό δωμάτιο για πρωτοχρονια.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η παρέα μου τελικά βολευόταν για Χριστούγεννα και τελικά κλείσαμε για 23 - 27 Δεκ.
Βαγγέλη εσείς πότε έρχεστε? Συναντιόμαστε καθόλου? Αν θυμάμαι καλά όχι.. :(
Δωμάτιο βρήκαμε πολύ καλό, 4κλινο, 70m2 !!! και θα μας έρθει μόλις 23ευρω την βραδια στον καθένα!!! :u-:

Άντε Βαγγέλη, τυχεροί ήστε. Θα σας ανοίξω και τους δρόμους απ' τα χιόνια..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Νοέμ 20, 2009 7:37 pm

Εμεις θα ανεβουμε στις 29 οποτε δεν θα συναντηθουμε.
Μην ξεχασεται να πατε στο Αγγιστρο για χαμαμ.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης