ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ..... ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...??
Γιατί απλά αρέσει σε όλους μας , αλλά όταν το κάνουν οι άλλοι μας κακοφαίνετε ενώ όταν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι δεν μας πειράζει καθόλου !!! (G.P.)

lefterismega έγραψε:Φίλοι μου γεια σας ....
Σήμερα μπήκα και βρήκα κλειδωμένη την πόρταεεεε την ενότητα που αφορά την ημερήσια εκδρομή "ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09" ...
Είχα κάτι σχεδιάσει το Σ/Κ 5 & 6/12 για ... συνεύρεση των ΚΙΑ-Club και 4Χ4fun ...
Ρωτώ : θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή ?
κάτι ακόμα ...
Είμαι νεο μέλος στο fun και δεν ξέρω πολλά πράγματα και πρόσωπα ...
Αλλά δεν μου πέφτει και λόγος να μπω ανάμεσα στα πόδια σας ...
Όμως φίλοι μου να ξέρετε οι άνθρωποι έχουν την ΑΞΙΑ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!
Ετούτες εδώ οι ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν απο ανθρώπους με μεράκι με ΜΟΝΟ και αποκλειστικό σκοπό
να περνάμε ΕΜΕΙΣ καλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε ...
Καλό θα είναι να μην βάζουμε και άλλες σκοτούρες στο μυαλό μας !!! μας φτάνουν αυτές που έχουμε ... ε ?
Σας ευχαριστώ και ... sorry για το μακροσκελές ...
ΥΓ : Παρακαλώ τα στελέχη του fun αν κρίνουν οτι θα πρέπει να κλειδωθεί η παρούσα ενότητα ... να το κάνουν.

Είμαι νεο μέλος στο fun και δεν ξέρω πολλά πράγματα και πρόσωπα ...
Αλλά δεν μου πέφτει και λόγος να μπω ανάμεσα στα πόδια σας ...
Όμως φίλοι μου να ξέρετε οι άνθρωποι έχουν την ΑΞΙΑ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!
Ετούτες εδώ οι ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν απο ανθρώπους με μεράκι με ΜΟΝΟ και αποκλειστικό σκοπό
να περνάμε ΕΜΕΙΣ καλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε ...
Καλό θα είναι να μην βάζουμε και άλλες σκοτούρες στο μυαλό μας !!! μας φτάνουν αυτές που έχουμε ... ε ?

gmak έγραψε:η ενοτητα αυτη αρχικα κλειδωθηκε ωστε μην συσχετιστει με την ενοτητα της αναγνωριστικής.Ως εκ τουτο και μετά την ολοκληρωση της αναγνωριστικής , αλλά και την τοποθετηση του λευτερη απο το kiaclub, η ενοτητα ανοιγει ξανά
gmak έγραψε:οσο για την ιδεα σου..καλοδεχουμενη...ριξτην στο τραπεζι![]()
![]()
![]()

Alexandros έγραψε:ΑΠΟ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ...........![]()
![]()
![]()
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.......!!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ..... ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...??
ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FUN WAR ΠOY ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑ, Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΚΤΛ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΛΟΣ.....
ΑΠΛΑ ΖΗΤΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ........
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....
pajerinho έγραψε:Εγώ κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν σας λέω![]()
![]()
![]()
![]()
Για να διευκολύνω τις συνεννοήσεις να πω ότι το ραντεβού θα είναι μάλλον στο Δερβένι, κατά τις 9:30(?), χώμα μπαίνουμε κοντά στην Ευρωστίνη και μετά την βόλτα μας καταλήγουμε στην Καρυα. Οπότε τους Αθηναίους (και τους Κορίνθιους) τους βολεύει στην επιστροφή να πάνε από Τρίκαλα, Ξυλόκαστρο.
Περισσότερες λεπτομέρειες (και επιβεβαίωση) απ' τον Αλέξανδρο.
pajerinho έγραψε:Εγώ κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν σας λέω![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης