Κορινθος 27/9 ???

Re: Κορινθος 27/9 ???

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Οκτ 06, 2009 12:57 am

γαλατία ψάχνοντας στο youtube είδα και βιντεάκια που έχεις ανεβάσει από τις ειδικές..

Τα βάζω εγώ.. αν για οποιονδηποτε λογο δεν θες να μπουν πες το μου να τα βγάλω

Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τρί Οκτ 06, 2009 1:53 pm

ωραιος ο 32 το εσπασε το εργαλειο.........πολυ καλος ο θορυβος απο την εξατμηση...!!! :u-:
αλλα και η γαλατια πολυ ωραια ληψη....!!!!! :clap:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τρί Οκτ 06, 2009 11:26 pm

[quote="gmak"]γαλατία ψάχνοντας στο youtube είδα και βιντεάκια που έχεις ανεβάσει από τις ειδικές..
Τα βάζω εγώ.. αν για οποιονδηποτε λογο δεν θες να μπουν πες το μου να τα βγάλω

Τώρα μπήκα μετά από μέρες.... και να είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνω μύνηση.... :evil: :evil: :evil:
Αστειεύομαι βέβαια.
Δεν τα ανέβαζα γιατί στην ειδική του Ηλία έχω ξεχάσει την κάμερα ανοιχτή και τραβούσε βλακείες.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ Νοέμ 14, 2009 1:38 pm

mythos έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΘΕΜΑ. ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ).
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΔΙΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΡΩΠΗ 4Χ4 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ.
ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΣΤΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΖΗΤΗΣΗΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1)
ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1300 ΤΡΕΧΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3500 ΤΡΕΧΕΙ ΝΟΡΜΑΛ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ( ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΝΙΒΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΔΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΗΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ,
ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΟΡΜΑΛ 1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΡΜΑΛ 2 .

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2)
ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΕ ΝΟΡΜΑΛ.
ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΠΕΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΧ ΕΝΑ ΠΑΤΖΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ 2.4 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ
ΣΕ 3.0 ΕΙΣΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΣΙ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 3.5 ΕΙΝΑΙ ΟΠΕΝ ΓΙΑΤΙ ΝΕ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΖΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΩΗΤΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Π.Χ ΣΑΜΟΥΡΑΪ 1.3 ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ 2.0 ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ.
ΠΑΣ ΟΠΕΝ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΠΑΛΙ ΚΛΕΒΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΩΡΟΝ.
ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΣΕ ΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΕΛΕΓΧΤΗΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΠΟ?
ΣΚΥΒΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?
1 ΛΕΠΤΟ? 2 ΛΕΠΤΑ? ΠΟΣΟ?
ΑΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ? ( ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ).
ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΦΑΡΜΩΖΩΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ.
ΚΑΙ?
ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕΤΑ?
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ.
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ?
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ.
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ?
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ?
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΓΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Ισως δεν ειναι εδω το σωστο μερος, ισως και να εχει περασει πολλλυυυυυυυςκαιρος απο τοτε που δημοσιευτηκε το ανωτερω.
Σκοπος ετσι κι αλλιως του ποστμου δεν ειναι να διαφωνησω (μια και σε πολλά που αναφερωνται συμφωνω),αλλα να διευκρινησω...

το παιανω απο την αρχη λοιπον...
Ειναι δεδομενο, οτι πολλοι αγωνιζομενοι δεν εχουν φτιαξει τα αυτοκινητα τους εχοντας διαβασει τους κανονισμους, κι αυτο το βλεπουμε συχνα... Διαβαστε τους ΕΣΕΙΣ κι οχι τι εχετε ακουσει απο τον Χ ή τον Ψ που μπορει να θυμαται τους προπερσινους ή να θυμαται λαθος....

Για το θεμα νορμαλ 1 - νορμαλ 2
φαινεται να ειναι ενα θεμα, ομως η πειρα εχει δειξει οτι τελικά δεν ειναι... βλεπεις η χαμηλη ισχυς συνοδευεται κι απο.... χαμηλό βαρος, δειτε πχ Δημητριαδη με 85 αλογα ( και μην πειτε τρεχει οπεν ας οψονται οι ..... κανονισμοι επειδη εχει gage bucket και ζωνες - το αμαξι μηχανολογικά ειναι νορμαλ 1300αρι..)

απο κει και περα υπαρχουν 2 ειδων μετατροπές.
Οι νορμαλ τυπου βιταρα 1600 σε 2λιτρο ή πατζερο αντιλαμβανεστε
και οι "καγκουριες"
Ο ΤΕ εχει 2 βασικά προβληματα ( κατα τους τυπους ) δεν εχει επισημα τι ειναι νομιμο και τι οχι τι ειναι "ομολογκε" να το πω..
προσεξε - ασε τις ξερεις και τι ξερω - πρεπει να ειμαστε "νομιμοι" οπως λες
ο μονος τροπος του ( με "ασφαλιστικη" μαλιστα προεκταση μην το ξεχναμε ) ειναι να ειναι γραμμενο το μοτερ στην αδεια κυκλοφωρίας.....
οπως κι αν εχει μπει εκει......
απο κει και περα, "πειραγμενα" μοτερ δεν φαινονται με γυμνό ματι πχ υπερκυβισμενα, εκεντροφόροι βαλβιδες κ.λ.π. εκει "στο ταμειο παραβολο και στο "ζεμπιλι"...
δεν γινεται αλλιως

μια παρατηρηση - αν οι κανονισμοι εφαρμοζονταν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ Κ Α Ν Ε Ι Σ δεν θα ετρεχε, αλλα ως ξερετε ΔΕΝ ειναι αυτος ο σκοπός των τεχνικών εφορων ( τα ειπαμε στον αυτο αγωνα αν θυμαστε...)

τωρα για τα..... "τοξυλια"..... αστο ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια.. απλά να πω οτι το δικο σας κεφαλι παιζετε κι αφηστε τις ερμηνιες των κανονισμών αν καταλαβεινεις τι εννοω....
πρωτη μετατροπη πρεπει να ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το ρολλμπαρ και μετα η σουπερ ντουπερ αναρτηση... ακομα και για βολτες ασε τους αγωνες...

Τελος παντων αυτα για πρωτη δοση :) :) :) :)

αν θελετε να το συζητησουμε πολυ ευχαριστως....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ Νοέμ 14, 2009 1:40 pm

αν κατι ξεχασα να αναφερω συγνωμη αλλα ηταν πολλά μαζι και ισως καπου κατι εχασα!
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ Νοέμ 14, 2009 1:55 pm

.

καλα τωρα μην ορκιζεσαι..
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό mythos » Κυρ Νοέμ 15, 2009 10:42 pm

fokion έγραψε:
.

καλα τωρα μην ορκιζεσαι..

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες