STAKYR VS NI-JO

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: STAKYR VS NI-JO

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:42 pm

ευχαριστω πολυ για την παρουσιαση :fight: :fight:
τα καλα ομως δεν τα εβαλες :?: :?: :?:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:56 pm

pajerinho έγραψε:Όπα, τί έχουμε εδώ...... :roll: :roll: :roll:

:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

Ρε Νικολα.............ειπα να πειραξω εναν "σοβαρο" 4ακινητο !!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
ΑΛΛΑ ΕΣΥ .......ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ¨ΣΟΒΑΡΟΣ" 4ακινητος ...................
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ " ΑΚΙΝΗΤΟΣ "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ......ΡΟΜΠΑ ΣΚΕΤΗ...........
Τους ειχα πει οτι θα φερω εναν ¨τρομερο," εναν "φοβερο" , εναν "ατρομητο" φιλαρακο με ενα απο τα καλυτερα (μετα το δικο μου. :twisted: :twisted: :twisted: ) 4ακινητα !!!

Και συ τι κανεις ????? Κολλας σε καθε λουμπα........δεν βγαζεις ουτε ενα μετρο λασπη......και μολις βρεις 15 ποντους υψωμα ,παθαινεις υψοφοβια !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μην ντρεπεσαι ρε φιλε .........Οταν δεν χρησιμοποιει ο Κυριακος το αυτοκινητακι του ......να ερχεσαι να το παιρνεις............ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Τα σχολια στο βιντεο , Διονυση ...........ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: )
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:01 am

stakyr έγραψε:......και μολις βρεις 15 ποντους υψωμα ,παθαινεις υψοφοβια !!!!

Διορθωση....80 ποντους τοιχο!!!!
Τωρα παρτο απ την αρχη.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:45 am

ΠΩ-ΠΩ !!!!! Εχουν υλικο τα βιντεο του Διονυση !!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Τακηηηηηηηηηηηηηηηη...........ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΣ ???????? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Δημητρηηηηηηηηηηηηηηηηη............ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΨΟΦΟΒΙΑ ?????????????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:15 pm

γεια σας και απο εμενα........επιδεις ολα αυτα καπου εχουν και ορια αν θελεται σταματηστετο...οχι για των ni-jo αλλα για των κακομοιρο των stakyr !!!!!!! απο την ημερα που το μετετρεψε σε SDSYM το λεωφοριακι του παει απο το κακο στο χειρωτερο και σαν να μην εφταναν ολα αυτα μετατην εκδρομη στα γερανεια και τα ωραια κολληματα που εκανε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!!!!!!!!!....... :D :D

οσο για του takisp το αμαξι το ειχα εγω και ο σκοπος δεν ηταν να περασω αλλα να χαλασω το πατημα και να βαθηνουμε λιγο :roll: το τουμπι....... :lol: :lol:

τωρα για το δικο μου τι να σου πω !!!!!!!! οταν θα ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ βλεπουμε...... ;) ;)

υ.γ. ni-jo .................... :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:24 pm

DIMITRISS32 έγραψε:γεια σας και απο εμενα........επιδεις ολα αυτα καπου εχουν και ορια αν θελεται σταματηστετο...οχι για των ni-jo αλλα για των κακομοιρο των stakyr !!!!!!! απο την ημερα που το μετετρεψε σε SDSYM το λεωφοριακι του παει απο το κακο στο χειρωτερο και σαν να μην εφταναν ολα αυτα μετατην εκδρομη στα γερανεια και τα ωραια κολληματα που εκανε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!!!!!!!!!....... :D :D

οσο για του takisp το αμαξι το ειχα εγω και ο σκοπος δεν ηταν να περασω αλλα να χαλασω το πατημα και να βαθηνουμε λιγο :roll: το τουμπι....... :lol: :lol:

τωρα για το δικο μου τι να σου πω !!!!!!!! οταν θα ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ βλεπουμε...... ;) ;)

υ.γ. ni-jo .................... :u-: :u-: :u-: :u-:

Kαλημερουδια και απο μενα Δημητρη μου ............................ :blob: :blob: :blob: :blob:
Φιλαρακο εχεις απολυτο δικιο............ :u-: :u-: :u-: :u-:
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ..................... :roll: :roll: :roll:
Για να φτιαξω ακομα καλυτερο το υπεροπλο............. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Και να μπορεσω να ερθω πανοπλος πια ............για να σας αντιμετωπισω !!!! ;) ;) ;) ;) ;)
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΣΤΙΣ 22/11(που ειναι η επομενη εκδρομη του fun !!) , ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΡΦΥ.......ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ (ετσι μου εχει υποσχεθει ο Ευριπος !!) ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ......... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:27 pm

αααααααααααα βλεπω της πας διαλεχτες της βολτες σου.......οκ. ελπιζω να σε ξαναδουμε...... :roll:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:37 pm

Εικόνα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ SUZUKI JIMNY +300 Ε , ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ !!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΟ JIMNY !!!!
ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!! :clap2: :clap2: :clap2:
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘIΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤIΚΑ RECARO !!!
EΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗ (ΒΟΥΛΓΑΡΟ, ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ) !!!!!
ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ !!! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ,ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ........
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ......... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:40 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Νοέμ 09, 2009 12:40 pm

DIMITRISS32 έγραψε:αααααααααααα βλεπω της πας διαλεχτες της βολτες σου.......οκ. ελπιζω να σε ξαναδουμε...... :roll:

Σε καποιο ποστ μου , αναφερω ημερομηνιες και τι ακριβως θα κανω.......
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Τι να κανω Δημητρο μου ...........
:? :? :? :? :? :?
Με εχουν φαει οι υποχρεωσεις !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Υ.Γ ρε Δημητρη .......τωρα που το εφερε η κουβεντα....... :roll: :roll:
Μπορεις να μου κανεις μια χαρη ???? :roll: :roll:
Το Σ/Κ ,εχω να παω Πορο για να φερω το λαδακι μου (δικο μου,συγγενων και φιλων ) :o :o :o
Επειδη θελω να παω την αναγνωριστικη στην Ζηρεια με τον Αλεξανδρο...........
ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΕΣΥ ??? :u-: :u-:
Θα ειναι 18 δοχεια λαδι και 5 ατομα !! ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ FRONTERA ??? :roll: :roll: :roll: :roll: :o :o :o
AN ΜΠΟΡΕΙΣ ............ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ !!!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Υ.Γ 2 !! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ............Αλλα μην ανησυχεις !!!! 2,5 +2,5 ωρες ταξιδι θα ειναι.......ελπιζω να αντεξεις !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες