STAKYR VS NI-JO

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: STAKYR VS NI-JO

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:41 pm

εγω παντος θα περασω απο το ποταμι φιλε stakyr σιγουρα
αυτος που δεν παιρνει ρισκα στην ζωη του δεν πετυχαινει τιποτα
ποσο μαλον για ενα μικρο ρισκο που παιρνεις για το αμαξι σου
εγω παντος προσπαθω να βαλω το αμαξι μου σε αρκετα δισκολα κοματια
αλλες φορες τα περναω αλλες οχι το θεμα ειναι να μην κανεις
μεγαλη ζημια ωστε να μπορεις να κατεβεις μονος σου απο το βουνο :D :D
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 11:02 pm

ni-jo έγραψε:εγω παντος θα περασω απο το ποταμι φιλε stakyr σιγουρα

ΝΑΙ !!!! ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ................ ΣΙΓΟΥΡΑ........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μην ξεχασεις μετα ,να μας μοιρασεις τις πεστροφες που θα εχουν μπουκαρει μεσα !!!! :mrgreen: :mrgreen:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Βαλτου και gps εντοπισμου ........για να το βρουμε ευκολα, οταν θα καταληξει στην θαλασσα ................. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Σάβ Νοέμ 07, 2009 11:25 pm

xaxaxaxaxaxaxaxa
θα δεις :!: :!: :!:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 11:45 pm

Σε περιμενω στην Διρφυ........... :blob: :blob: :blob:
Τα παιδια του Ευριπου ,μου υποσχεθηκαν καλα σημεια !!!!!! :party: :party: :party:
Θα εχω μαζι μου και φιλο,με οχημα εκπληξη !!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μαλλον θα εχω και αλλους εκτος forum ..............την αλλη εβδομαδα ,θα μου απαντησουν !! :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Νοέμ 08, 2009 12:12 am

καταρχην αλλαξε ηφος διοτι μαλλον το παρακανες παλι και σου ξεφυγε λιγο εστω και αν εισαι στην συγκεκριμενη ενοτητα ... :roll:
ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω πει τιποτα περι αν κολαω η οχι εστω και αν εχω το αυτοκινητο που εχω.... ;)
και αυτο το λεω διοτι στης εξορμησεις μας στο βουνο το πρωτο πραγμα που εχει σημασια ειναι η ασφαλεια των ανθρωπων και μετα τα υπολοιπα.... ;) πειραγματα κ.τ.λ
αυτο για να μην διαβαζουν και οσοι δεν ξερουν και βγαζουν λαθος συμπερασματα.
τωρα αν εχεις ανοικτους λογαριασμους με καποιους (λαθος κατα εμε) με κοληματα και τα λοιπα το συγουρο ειναι οτι φραστηκα δεν βγαζει πουθενα διοτι αυτο καποτε για σενα ηταν απεχθες μαλλον αλλαξες γουστα...!!
η ο φιλος ο νικος σου αναβει τα αιματα......... :lol: :lol: :lol: :lol:
ηρεμησε και απολαυσε της χαρες της ζωης..... :drunk: :drunk: :drunk:

υ.γ: τουλαχιστον τρελλος και παραλογος δεν νομιζω να ειμαι... :roll: λεω εγω τωρα..... :roll:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 12:27 am

Alexandros έγραψε:καταρχην αλλαξε ηφος διοτι μαλλον το παρακανες παλι και σου ξεφυγε λιγο εστω και αν εισαι στην συγκεκριμενη ενοτητα ... :roll:
ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω πει τιποτα περι αν κολαω η οχι εστω και αν εχω το αυτοκινητο που εχω.... ;)
και αυτο το λεω διοτι στης εξορμησεις μας στο βουνο το πρωτο πραγμα που εχει σημασια ειναι η ασφαλεια των ανθρωπων και μετα τα υπολοιπα.... ;) πειραγματα κ.τ.λ
αυτο για να μην διαβαζουν και οσοι δεν ξερουν και βγαζουν λαθος συμπερασματα.
τωρα αν εχεις ανοικτους λογαριασμους με καποιους (λαθος κατα εμε) με κοληματα και τα λοιπα το συγουρο ειναι οτι φραστηκα δεν βγαζει πουθενα διοτι αυτο καποτε για σενα ηταν απεχθες μαλλον αλλαξες γουστα...!!
η ο φιλος ο νικος σου αναβει τα αιματα......... :lol: :lol: :lol: :lol:
ηρεμησε και απολαυσε της χαρες της ζωης..... :drunk: :drunk: :drunk:

υ.γ: τουλαχιστον τρελλος και παραλογος δεν νομιζω να ειμαι... :roll: λεω εγω τωρα..... :roll:

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 08, 2009 8:40 pm

stakyr έγραψε:Το λεωφορειο ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!!! Και με λαστιχα 40 off -60 ασφαλτο !!! :o :o :o :o :o :o :o
Και ΔΕΝ κολλησε ουτε μια φορα............. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Ωχχχχχχ!!!
Ένας πόνος στη μέση με έπιασε με το που το διάβασα...!!!!
Και τον grek και τον palidim το ίδιο... :lol: :lol: :lol:
Και τον ιμάντα του Τάκη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:00 pm

pajerinho έγραψε:
stakyr έγραψε:Το λεωφορειο ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!!! Και με λαστιχα 40 off -60 ασφαλτο !!! :o :o :o :o :o :o :o
Και ΔΕΝ κολλησε ουτε μια φορα............. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Ωχχχχχχ!!!

ΩΠΑ-ΩΠΑ............ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΗΡΕΙΑ ΛΕΩ......... :o :o :o :o :o :o :o
Εκει που ειχαμε παει 7 αυτοκινητα...........ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΓΕΣ ΕΣΥ !!!!!!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ.........
Την ανηφορα στον Σαρανταπηχο την ειχα περασει οριακα (μαλιστα ο Παναγιωτης εκει με ρωτησε αν ηταν με κομπρεσορα η μηχανη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΛΗΘΕΙΑ........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Στην κανονικη εκδρομη με τα 40+ αυτοκινητα , ΝΑΙ !!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΝΗΦΟΡΑ......... :( :( :(
Αλλα ......δεν ειχα λαστιχα .......και δεν την εβγαλα εγω αλλα και 3-4 αλλοι !!!!! Με θεωρητικα καλυτερα αυτοκινητα......
:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:27 pm

stakyr έγραψε:
pajerinho έγραψε:

Ωχχχχχχ!!!

ΩΠΑ-ΩΠΑ............ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΗΡΕΙΑ ΛΕΩ......... :o :o :o :o :o :o :o
Εκει που ειχαμε παει 7 αυτοκινητα...........ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΓΕΣ ΕΣΥ !!!!!!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ.........
Την ανηφορα στον Σαρανταπηχο την ειχα περασει οριακα (μαλιστα ο Παναγιωτης εκει με ρωτησε αν ηταν με κομπρεσορα η μηχανη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΛΗΘΕΙΑ........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Στην κανονικη εκδρομη με τα 40+ αυτοκινητα , ΝΑΙ !!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΝΗΦΟΡΑ......... :( :( :(
Αλλα ......δεν ειχα λαστιχα .......και δεν την εβγαλα εγω αλλα και 3-4 αλλοι !!!!! Με θεωρητικα καλυτερα αυτοκινητα......
:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Time out......
Άσε που η ενότητα λέει stakyr vs ni-jo, μην τη χαλάμε.
(θα σε φτιάξω, κοίτα σε λίγο παρακάτω......) :D :D
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:28 pm

Όπα, τί έχουμε εδώ...... :roll: :roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR