DIMITRISS32 έγραψε::blob:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Υ.Γ.θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα θα ειναι περητα,οι φωτο τα λενε ολα !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
εχω λιγο δουλιτσα.............

hlmer32 έγραψε:Καλημερα και απο μενα (Ηλιας lada niva) αυτο που εζησα εχθες πραγματικα με γοητευσε. Η ενασχοληση μου με το κυνηγι με εχει παει σε πολυ ωραιες περιοχες ομως αυτα που ειδα στη εκδρομη... δε περιμενα να υπαρχουν διπλα μου και να μη τα εχω επισκευτει. Απιστευτα περασματα μεσα απο ποταμακια κατω απο αιωνοβιους πλατανους σκαρφαλωμα σε κορυφογραμμες (αν και εγω δε βρηκα τη δυναμη να σκαρφαλωσω). Πραγματικα ηταν φοβερη εμπειρια και ελπιζω να ξανακανω στο κοντινο μελλον μια εκδρομουλα σαν αυτη μαζι σας. Το κλημα μεταξυ το συνφορουμιτων φοβερο ολο πλακες πειραγματα και φυσικα κοντρες για το ποια εταιρεια εχει τα πρωτεια στη κατασκευη του δυνατοτερου 4χ4 <<suzuki-mitsubishi-daihatsu-hyundai-![]()
lada
![]()
![]()
>>. Φυσικα αφησα για το τελος το καλυτερο κομματι της εκδρομης που δε ειναι αλλο απο το λουκουλειο γευμα στο σκεπαστο. Το φαγητο αψογο, η παρεα best of the best, η εξυπηρετηση αξεπεραστη (φαγαμε μεσα σε μιση ωρα, αδιανοητα γρηγορα για τραπεζι 25 ατομων
![]()
![]()
![]()
). Ευχαριστω για τη ζεστη υποδοχη ολων σας, απο τη πρωτη στιγμη ενιωσα σα να ειμαι καιρο στο club.
Υ.Γ. Ιδιαιτερα ευχαριστω τους grek και hlias-g.p. για τις συμβουλες που μου εδωσαν για την εκτος δρομου οδηγηση.
Το maddog (Γιαννη l200) για την πολυ ενδιαφερουσα κουβεντα που ειχαμε για μια αλλη αγαπη μας τη σκοποβολη.
Και φυσικα το καλο μου φιλο και συνοδηγο μου στην εκδρομη Κωστα L200

epicurus έγραψε:Το βίντεο "Παγίδα Terios" (στη σελίδα 7 του παρόντος θέματος) είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Ο Διονύσης μαγνητοσκοπεί και περιγράφει ταυτόχρονα.
Η αγωνία είναι έκδηλη για την έκβαση της ανάβασης.
Αποκορύφωμα, η φράση απογοήτευσης "Όχι ρε γ@μώτο, όχι ρε γ@μώτο" η οποία μου ράγισε την καρδιά.
Φίλε Διονύση, σου υπόσχομαι την επόμενη φορά θα το 'σπάσω' το ρημάδι!![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες