Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ο χρονος (απο τον Σεπτεμβριο ψαχνω.....) ουτε τα σαϊτ (εχω μπει σε αμετρητα....και σ΄αυτα που γραφεις Παναγιωτη...),αλλα το γεγονος οτι τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ οι τιμες στην Βουλγαρια ανεβαινουν 100%-150% !!!!Και τα γραφεια που μου δινουν τιμη ,τα ιδια μου λενε.........
Ο ni-jo επεμενε οτι θα βρουμε δωματια με 50 Ε απο ενα γνωστο του γραφειο..... και οταν μου εδωσαν την καλυτερη τιμη τους, ηταν 75-80 Ε (με πιεση του Νικου!!!!)και αυτη ΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 20-25 / 10 !!!!!!!!!!
Και αυτο το γραφειο που εχω βρει τωρα(Θεσσαλονικη) (και που γραφτηκε και μελος !!) μου εχει δωσει ξενοδοχειο και μια αρχικη τιμη ,αλλα ΔΕΝ την εχει επιβεβαιωσει ως τωρα (γι΄αυτο και δεν την εχω ανακοινωσει )
ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ,ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ !!!!!!
Το ξενοδοχειο πρεπει να ειναι ***ή**** με 2κλινα,3κλινα ΚΑΙ 4κλινα δωματια ,να εχει πρωϊνο (γιατι θα εχουμε και παιδια μαζι...),να ειναι καθαρο, να εχει παρκινγκ (δεν νομιζω να θελει κανενας να αφησει το αυτοκινητο του εκτεθημενο !!) και να στοιχιζει 50-60 Ε την βραδυα το 2κλινο........!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ............