11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: 11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Οκτ 31, 2009 12:38 pm

Kαλημερα παιδια.....
Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ο χρονος (απο τον Σεπτεμβριο ψαχνω.....) ουτε τα σαϊτ (εχω μπει σε αμετρητα....και σ΄αυτα που γραφεις Παναγιωτη...),αλλα το γεγονος οτι τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ οι τιμες στην Βουλγαρια ανεβαινουν 100%-150% !!!!Και τα γραφεια που μου δινουν τιμη ,τα ιδια μου λενε......... :( :( :(
Ο ni-jo επεμενε οτι θα βρουμε δωματια με 50 Ε απο ενα γνωστο του γραφειο..... και οταν μου εδωσαν την καλυτερη τιμη τους, ηταν 75-80 Ε (με πιεση του Νικου!!!!)και αυτη ΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 20-25 / 10 !!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o

Και αυτο το γραφειο που εχω βρει τωρα(Θεσσαλονικη) (και που γραφτηκε και μελος !!) μου εχει δωσει ξενοδοχειο και μια αρχικη τιμη ,αλλα ΔΕΝ την εχει επιβεβαιωσει ως τωρα (γι΄αυτο και δεν την εχω ανακοινωσει ) :? :?

ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ,ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Το ξενοδοχειο πρεπει να ειναι ***ή**** με 2κλινα,3κλινα ΚΑΙ 4κλινα δωματια ,να εχει πρωϊνο (γιατι θα εχουμε και παιδια μαζι...),να ειναι καθαρο, να εχει παρκινγκ (δεν νομιζω να θελει κανενας να αφησει το αυτοκινητο του εκτεθημενο !!) και να στοιχιζει 50-60 Ε την βραδυα το 2κλινο........!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ............ :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό vagelis » Σάβ Οκτ 31, 2009 1:33 pm

Εγω παντως οταν εψαχνα βρηκα πληθωρα ξενοδοχειων φτηνων,το προβλημα μου ηταν ο σκυλος γι'αυτο και διαλεξα το συγκεκριμενο που δεχεται κατοικιδια.
Σιγουρα οι τιμες εκτος εορτων ειναι διαφορετικες αλα και οι θεωρουμενες ακριβες τις γιορτες ειναι πολυ φτηνοτερες απο τις ελληνικες.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Οκτ 31, 2009 4:59 pm

vagelis έγραψε:Εγω παντως οταν εψαχνα βρηκα πληθωρα ξενοδοχειων φτηνων,το προβλημα μου ηταν ο σκυλος γι'αυτο και διαλεξα το συγκεκριμενο που δεχεται κατοικιδια.
Σιγουρα οι τιμες εκτος εορτων ειναι διαφορετικες αλα και οι θεωρουμενες ακριβες τις γιορτες ειναι πολυ φτηνοτερες απο τις ελληνικες.

Kαι εγω βρηκα πληθωρα φτηνων ξενοδοχειων ( 10-15 Ε το ατομο !!) ...
Το προβλημα ειναι οτι ειναι κοινωβια και πρεπει να μενουμε με 15-20 ατομα μαζι.....
Το θεμα μου ,ειναι οτι στην Ελλαδα εχω βρει δωματια ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ με 70 Ε το δικλινο !!(Συγχρονα, με τζακι και ολα τα καλουδια,φαινονται εξαλου και στα σαϊτ που παραθετω...)
Και ΔΕΝ μπορω να πληρωσω στον Βουλγαρο ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ(τυπου ανατολικου μπλοκ[για ριξε και μια καλυτερη ματια σ΄αυτα που εχεις κλεισει ..]) ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!!!! ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ) ...ΙΔΙΟ ΒΟΥΝΟ....ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ......ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!

Αλλα ,επειδη στο χωριο μου λενε : "Με τα λογια ,χτιζω αλωνια και κατωγια" και "ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα " , ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ (και δεν εχουν τιποτα παραλογο..) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ..........ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...........
ΜΕ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...........ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ..........
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό παναγιωτης κρινας » Κυρ Νοέμ 01, 2009 10:08 am

stakyr έγραψε:Kαλημερα παιδια.....
Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ο χρονος (απο τον Σεπτεμβριο ψαχνω.....) ουτε τα σαϊτ (εχω μπει σε αμετρητα....και σ΄αυτα που γραφεις Παναγιωτη...),αλλα το γεγονος οτι τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ οι τιμες στην Βουλγαρια ανεβαινουν 100%-150% !!!!Και τα γραφεια που μου δινουν τιμη ,τα ιδια μου λενε......... :( :( :(
Ο ni-jo επεμενε οτι θα βρουμε δωματια με 50 Ε απο ενα γνωστο του γραφειο..... και οταν μου εδωσαν την καλυτερη τιμη τους, ηταν 75-80 Ε (με πιεση του Νικου!!!!)και αυτη ΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 20-25 / 10 !!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o

Και αυτο το γραφειο που εχω βρει τωρα(Θεσσαλονικη) (και που γραφτηκε και μελος !!) μου εχει δωσει ξενοδοχειο και μια αρχικη τιμη ,αλλα ΔΕΝ την εχει επιβεβαιωσει ως τωρα (γι΄αυτο και δεν την εχω ανακοινωσει ) :? :?

ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ,ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Το ξενοδοχειο πρεπει να ειναι ***ή**** με 2κλινα,3κλινα ΚΑΙ 4κλινα δωματια ,να εχει πρωϊνο (γιατι θα εχουμε και παιδια μαζι...),να ειναι καθαρο, να εχει παρκινγκ (δεν νομιζω να θελει κανενας να αφησει το αυτοκινητο του εκτεθημενο !!) και να στοιχιζει 50-60 Ε την βραδυα το 2κλινο........!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ............ :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Kαλημέρα.Στο booking.com μέσω του trivago.gr ξενοδοχείο Aquilon Residence & spa.Τώρα έχω μπει και έχει στουντιο με 45, διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο με 55 και διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια με 75 μαζί με πρωινο και ιδιωτικο πάρκινγ.Έχω ξανακλείσει μέσω της booking.com και οι τιμές δεν αλλάζουν.Αυτή την στιγμή έχει 7 στουντιο 10 διαμερίσματα με 1 υπνοδωμάτιο και 4 διαμερίσματα με 2 υπνοδωμάτια.Για να το δείτε στην σελίδα του trivago.gr αφήστε τα αστέρια 0-5 και στις τιμές βάλτε από 26-72.Νομίζω πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται.Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!
παναγιωτης κρινας

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 01, 2009 7:46 pm

παναγιωτης κρινας έγραψε:Kαλημέρα.Στο booking.com μέσω του trivago.gr ξενοδοχείο Aquilon Residence & spa.Τώρα έχω μπει και έχει στουντιο με 45, διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο με 55 και διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια με 75 μαζί με πρωινο και ιδιωτικο πάρκινγ.Έχω ξανακλείσει μέσω της booking.com και οι τιμές δεν αλλάζουν.Αυτή την στιγμή έχει 7 στουντιο 10 διαμερίσματα με 1 υπνοδωμάτιο και 4 διαμερίσματα με 2 υπνοδωμάτια.Για να το δείτε στην σελίδα του trivago.gr αφήστε τα αστέρια 0-5 και στις τιμές βάλτε από 26-72.Νομίζω πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται.Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ.

Δυστυχώς οι τιμές αυτές πρέπει να είναι μετά τις 4/1 και όχι για πρωτοχρονια.
Στο site του ίδιου του ξενοδοχείου λέει 90€ το studio για την πρωτοχρονια :evil:
http://www.aquilon-spa.com/index.php?lang=gr&id=72
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 01, 2009 8:08 pm

Ωραίο ξενοδοχείο, δοκιμασμένο (έμεινε πέρσι ο αδερφός μου) και αρκετά οικονομικό είναι αυτό:
http://www.bulgariaski.com/bansko/mount ... ents.shtml
57€ το studio, 75€ το μονόχωρο διαμέρισμα, 100€ το δίχωρο.
Για πρωινό +3€ το άτομο (+2€ για τα παιδια)
Και 70€ για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιας (δεν είναι λίγα τα 70 αλλά όλοι εκεί παίζουν)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό vagelis » Δευτ Νοέμ 02, 2009 9:52 am

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι ενοειται φτηνο,ψαχνεται να βρειται δωματιο στην Αραχωβα της Βουλγαριας ημερες γιορτων με 15-20 ευρω;Μην τρελαθουμε,στην Ελλαδα σε σχολεια που εχουν μετονομασθει σε ξενωνες και αθλια κατασταση αυτες τις μερες ζητανε 50-70 ευρω ,αν δε ρωτησεται σε ξενοδοχεια σε περιοχες τουριστικες ; Ασε θα σου πεσουν τα μαλια (για οσους εχουν),καλα δεν σηζηταω για προορισμους με πιστες για σκι,εκει θα σου παρουν και τα σωβρακα.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Νοέμ 06, 2009 1:27 am

Παιδια ..........τι θα κανουμε ????
οι ξενοδοχοι αρχιζουν να με πιεζουν ,γιατι τους εχω κανει κρατηση για 10 δωματια και δεν εχει κλεισει ΚΑΝΕΝΑΣ μεχρι τωρα............... :? :? :? :? :? :? :? :? και μου λενε οτι διωχνουν κρατησεις για να μην αθετησουν την συμφωνια μας.......αλλα χωρις ουτε 3-4 κρατησεις μεχρι τωρα.......πως θα φτασουμε τις 5 μινιμουμ που θελουμε μεχρι τις 10/11????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Επειδη βλεπω οτι ΟΛΟΙ θελουν να δουν μεχρι την τελευταια στιγμη ΑΝ μπορουν να ερθουν.......
και δεν θελουν να δεσμευτουν απο τωρα με προκαταβολες.........
και επειδη ΔΕΝ θελω να αναβληθει τιποτα........γιατι πραγματικα .στο Λουτρακι και στην Κερκινη ειναι φανταστικα.........
Λεω ......να ακυρωσουμε τα ξενοδοχεια και να ειμαστε σ΄αυτο το θεμα μεχρι τελευταια στιγμη........να δηλωνουμε συμμετοχη ανα πασα ωρα και στιγμη και οταν εχουμε κατι οριστικο στα χερια μας ........τοτε κλεινουμε ξενοδοχεια............κατι θα βρουμε,εστω και την τελευταια ωρα........
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ?????? :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:49 am

Το πιο σωστο,δεν υπαρχει κανενας λογος για οποιοδηποτε οικονομικο ρισκο!!!!!!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:55 am

Παιδιά ,,,

Οι τιμές αν πάει κάποιος σε ΜΗ τουριστική περίοδο (τώρα πχ) "παίζουν" μεταξύ 30-40-50€
αν όμως πάει εν μέσω εορτών οπου "πλακώνει" όλη η Μακεδονία ... ε τότε οι τιμές υπερτριπλασιάζονται
και αντί για 50 πληρώνει 150€ το δίκλινο ...

Εγώ έχω επισκεφθεί το ξενοδοχείο "Perun" (τεσσάρων αστέρων) στο Μπάνσκο και η σημερινή τιμή του είναι
στα 41€ το δίκλινο με πρωινό... όμως για την εποχή που λέτε δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο...μόνο τα "ακριβά"
έχουν μείνει ....

εδω το "Perun" http://www.reservationseurope.com/hotel ... 4wodTCXipQ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης