Καλησπερα σας φιλοι!

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Καλησπερα σας φιλοι!

Δημοσίευσηαπό tasos » Πέμ Οκτ 29, 2009 4:34 pm

Καλησπερα και απο μενα νεοι μου φιλοι ,ειμαι ο Τασος (terastios) απο το ΚΙΑ CLUB !
Δεν ''καθαροαιμος'' 4χ4 καθ'οτι δεν εχω τα αναλογα ''αργα'' που λεμε αλλα οδηγηκα και ψυχοσωματικα ειμαι :D
Εχω ενα KIA SPORTAGE II (2000cc) με καποιες σχετικες βελτιωσεις (ψιλωμα 5 ποντων ,ενισχυμενου συμπλεκτη κτλπ) και αυτα για να διευκολυνω το αμαξι μου που ειναι αρκετα τιμιο και με καποια αξιοπρεπεια στα εκτος ,καποιοι απο σας με γνωρισατε την κυριακη στα γερανεια ,σιγουρα μηχανολογικα δεν μπορω να ενταχθω 100% στην παρεα σας ,αλλα σαν μελος θα ηταν χαρα μου να τα λεμε και απο δω και στις εκρομες μας ,εαν και εφόσον ειμαι ευπροσδεκτος στο μαχιμο φορουμ σας !
ΕικόναΕικόνα
tasos

Re: Καλησπερα σας φιλοι!

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Οκτ 29, 2009 4:43 pm

Kαλως ηρθες Τασο στην παρεα μας.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Και μηχανολογικα και σαν μελος εισαι ευπροσδεκτο στην παρεα μας. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό tasos » Πέμ Οκτ 29, 2009 4:46 pm

;) ;) :) :)
ΕικόναΕικόνα
tasos

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Οκτ 29, 2009 6:36 pm

καλως όρισες Τάσο!!! :u-: :u-: :u-:
σιγουρα μηχανολογικα δεν μπορω να ενταχθω 100% στην παρεα σας ,αλλα σαν μελος θα ηταν χαρα μου να τα λεμε και απο δω και στις εκρομες μας ,εαν και εφόσον ειμαι ευπροσδεκτος στο μαχιμο φορουμ σας !

Τασο, ενας απο τους λόγους δημιουργίας αυτού του φόρουμ ήταν και ΕΙΝΑΙ η ένταξη όλων όσων ασχολουνται με την τετρακινηση διχως διαχωρισμους και οτι αλλο....εδω θα βρεις το τουμπανιασμενο..αλλα και το μαμα...ο καθις παει μεχρι εκει που μπορει διχως τζολεματα ή οτι αλλο..

όσο για τα μηχανολογικα...ελα να δεις το αυτοκινητο μου και θα καταλαβεις 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Πέμ Οκτ 29, 2009 6:41 pm

Καλώς ήρθες στο fun φίλε Τεράστιεεεεε!!!! :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Οκτ 29, 2009 7:56 pm

γεια σου ρε τασο καλως ειρθες και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντωμα απο κοντα....... :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Οκτ 29, 2009 8:07 pm

Καλώς ήρθες φίλε Τάσο Τεράστιε!!! :u-:
Πολύ μάχιμος και πολύ... τεράστιος :D ο φίλος Τάσος. Με την καλή έννοια πάντα (του ύψους και όχι του φάρδους :D ).
Πάλεψε μέχρι και την απότομη ανηφόρα με την πέτρα (παρά την έλλειψη αργών) και δεν τα κατάφερε για μια ανάσα....
Εκεί είχα την περιέργεια να έβλεπα τον chris.k με το Tucson το diesel τί θα έκανε. Η αλήθεια είναι ότι ο chris.k έχει ανέβει κάτι πολύ απότομα που δεν το πολύ περίμενες από αμάξι χωρίς αργά, οπότε είχε πιθανότητες και στη συγκεκριμένη ανηφόρα.
Το δικό σου Τάσο είναι βενζίνη, σωστά?
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό tasos » Πέμ Οκτ 29, 2009 10:48 pm

pajerinho έγραψε:Καλώς ήρθες φίλε Τάσο Τεράστιε!!! :u-:
Πολύ μάχιμος και πολύ... τεράστιος :D ο φίλος Τάσος. Με την καλή έννοια πάντα (του ύψους και όχι του φάρδους :D ).
Πάλεψε μέχρι και την απότομη ανηφόρα με την πέτρα (παρά την έλλειψη αργών) και δεν τα κατάφερε για μια ανάσα....
Εκεί είχα την περιέργεια να έβλεπα τον chris.k με το Tucson το diesel τί θα έκανε. Η αλήθεια είναι ότι ο chris.k έχει ανέβει κάτι πολύ απότομα που δεν το πολύ περίμενες από αμάξι χωρίς αργά, οπότε είχε πιθανότητες και στη συγκεκριμένη ανηφόρα.

φιλε μου κατ'αρχας σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,η αληθεια ειναι οτι εκανα μεγιστη μ@λ@κ@ι@ η οποια στα δικα μας αμαξια (δεν εννοω το δικο σου αλλα χωρις αργα) δεν συνχωρειτε ,ξεχασα το A\C αναμενο,πηστεψε με εχει περασει πολυ ποιο δυσκολα περασματα (καντηλι) και ειδικα τωρα με τον συμπλεκτη και το ψιλωμα ειναι αρκετα καλο αλλα δεν συνχωρη τετοιες βλακειες ,δεν ξαναπροσπαθησα γιατι ''εκαψα''λιγο συμπλεκτη και δεν εβρισκα το λογο να το ζορισω εφ'οσον υπηρχε ενναλακτικη !
http://www.youtube.com/watch?v=ezVeHuC7mMY
ΕικόναΕικόνα
tasos

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Οκτ 29, 2009 11:09 pm

tasos έγραψε:
pajerinho έγραψε:Καλώς ήρθες φίλε Τάσο Τεράστιε!!! :u-:

φιλε μου κατ'αρχας σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,η αληθεια ειναι οτι εκανα μεγιστη μ@λ@κ@ι@ η οποια στα δικα μας αμαξια (δεν εννοω το δικο σου αλλα χωρις αργα) δεν συνχωρειτε ,ξεχασα το A\C αναμενο,πηστεψε με εχει περασει πολυ ποιο δυσκολα περασματα (καντηλι) και ειδικα τωρα με τον συμπλεκτη και το ψιλωμα ειναι αρκετα καλο αλλα δεν συνχωρη τετοιες βλακειες ,δεν ξαναπροσπαθησα γιατι ''εκαψα''λιγο συμπλεκτη και δεν εβρισκα το λογο να το ζορισω εφ'οσον υπηρχε ενναλακτικη !
http://www.youtube.com/watch?v=ezVeHuC7mMY

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Ωραίος!!!!!!!
Πες μας αν θες 2 λόγια για την μετατροπή στον συμπλέκτη. Τί έβαλες και πόσο στοίχισε?
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό tasos » Πέμ Οκτ 29, 2009 11:40 pm

το "ενισχυμενο" δισκο-πλατω,ειναι σαφως ποιο ενισχυμενο απο αυτον που φοραει αρκετα στον δισκο (με ποιο μεγαλα ελατηρια και απ'οτι φαινετε με καλυτερο υλικο τριβης) και σιγουρα με πολυ καλυτερο πλατω (με πολυ ποιο ενισχυμενα χτενια) το οποιο πιστευω οτι θα κανει και την ουσιαστικη διαφορα.ΔΕΝ ειναι after-market.Αλλα γνησιο κιτ βελτιωσης του εργοστασιου και στοιχιζει 200 ευρα απο εμπορο (γνησια ΚΙΑ ανταλλακτικα)και ενα 250 τοποθετιση στο κουτσουμπο(η κια ζηταει 730)!
ΕικόναΕικόνα
tasos

Επόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες