stakyr εγω στο πα.
Τραβα τραβα το υψος που του εδωσες,θα το παρει σε μακρος.
Ωραιοι!!!!
pajerinho έγραψε:maria έγραψε:Kαπου πηρε το ματι μου καποιον να τον τραβαει ο pajerihno.![]()
Παλι φωτομονταζ εκανες Διονυση?![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Λύκος και αν εγέρασε μυαλό δεν έβαλε.....!!!!
Ευτυχώς που όταν κολάει υπάρχει πάντα ένα Pinin δίπλα του!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το βίντεο είναι ευγενική προσφορά του 32![]()
[/quote]stakyr έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ..........ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.....
Αρνητηκες 1.ανοιγαν τα παραθυρα και φευγαν σκουπιδια στη φυση (οχι τα δικα μας μελοι) 2.ενω πηγεναμε κομβοϊ εβγενε καποιος απο τη σειρα και εκανε σβουρες 3.γεμισαμε με πετρες την ασφαλτο στα πρωτα παιχνιδια σε βαρος τον ντοποιον.4υπαρχου πιστεσ για παιχνιδια δεν χρειαζετε να πειραζουμε τη φυση την επομενη φορα οιτσοπανιδες θα μας εκδικηθουν οχι μονο εμας αλλα οποιο club περναει απο το τοπο τους .
δεν βγαιναν απο το κομβοϊ μονο να κανουν σβουρες αλλα για να κοψουν και φουρκετες και ετσι ειδα ταφωτα καποιου στο παραθυρο μου.αναροτηθηκες ποτε αν καποις επεξε στο χωραφητου.λογο τησ ιδιοτητας μου εχω συνοδεψει πολυημερες εκδρομες 4χ4 απο εταιριες του ιδους.εχω την τυχη να κατσο και να μαθω διπλα σε μεγαλα ονοματα της τετρακινησης.αν ολα τα παραπανο τα εκανε ενας συμετεχων θα εφευχε αμεσως παρα το ποσον που εχει δωση

[/quote]stakyr έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ..........ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.....
Alexandros έγραψε:είναι γεγονός ότι η διαχείριση της ευθύνης απέναντι σε ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο κομμάτι, απλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν αναβάλουμε κάτι που μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους της περιπέτειας, όπως θεωρητικά λεμέ ότι είμαστε...τώρα όσο αναφορά τον καιρό μέχρι το Σάββατο που ήμουν στην Κόρινθο τα ακραία καιρικά φαινόμενα μάλλον δεν πέρασαν από κει....και εντέλει πριν παρθεί μια απόφαση θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη κάποιον ανθρώπων.....
αυτό για το μελλον.!!!!!
απλά όπως περάσατε όμορφα την Κυριακή έτσι θα επιβιώναμε και το Σάββατο........που δεν είχε άσχημα καιρικά φαινόμενα παρά μονό ασθενή βροχή.........αυτο ειναι 4χ4......!!!!
παντα θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, οταν ειμαστε πολλοι!!!!!
παντα καποιος θα δει κατι και θα του κατσει στραβα, θα το σχολιασει και θα στενοχωρησει ενα συνολο που το βλεπει αλλιως!!!!!
κι εγω και ο Λευτερης και ο Τασος, με αρκετα ''μαλακό'' τροπο, προσπαθησαμε να ισορροπησουμε το θεμα!!!!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες