ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΤΟ KIACLUB

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: Σ24-Κ25/10 Κατασκήνωση στο Χιλιομόδι Κορινθίας !!!!!!

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Οκτ 26, 2009 2:58 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
stakyr εγω στο πα.
Τραβα τραβα το υψος που του εδωσες,θα το παρει σε μακρος.
:clap2: :clap2: :clap2:
Ωραιοι!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 26, 2009 3:25 pm

Ν' αφιερώσω μία πολύ εντυπωσιακή φώτο στον πολύ μάχιμο vlachotzipa!!! :u-:

Εικόνα
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 26, 2009 7:35 pm

pajerinho έγραψε:
maria έγραψε:Kαπου πηρε το ματι μου καποιον να τον τραβαει ο pajerihno. :roll:
Παλι φωτομονταζ εκανες Διονυση? :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Λύκος και αν εγέρασε μυαλό δεν έβαλε.....!!!!
Ευτυχώς που όταν κολάει υπάρχει πάντα ένα Pinin δίπλα του!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το βίντεο είναι ευγενική προσφορά του 32 :u-:

Και από άλλη οπτική γωνία για να το εμπεδώσουμε καλύτερα :lol: :lol: :lol: :lol:
(απ' τη γυναίκα του vlachotzipa)

Που είσαι stakyr που χάθηκες!!!!??
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες :roll: :roll:
Όπως ελπίζω να μη σ' έδιωξαν απ' το σπίτι μετά τη χθεσινή καθυστέρηση..... :D :D
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Οκτ 26, 2009 9:43 pm

stakyr έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ..........ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.....
[/quote]

είναι γεγονός ότι η διαχείριση της ευθύνης απέναντι σε ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο κομμάτι, απλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν αναβάλουμε κάτι που μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους της περιπέτειας, όπως θεωρητικά λεμέ ότι είμαστε...τώρα όσο αναφορά τον καιρό μέχρι το Σάββατο που ήμουν στην Κόρινθο τα ακραία καιρικά φαινόμενα μάλλον δεν πέρασαν από κει.... :shock: και εντέλει πριν παρθεί μια απόφαση θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη κάποιον ανθρώπων..... ;) αυτό για το μελλον.!!!!!
απλά όπως περάσατε όμορφα την Κυριακή έτσι θα επιβιώναμε και το Σάββατο........που δεν είχε άσχημα καιρικά φαινόμενα παρά μονό ασθενή βροχή.........αυτο ειναι 4χ4......!!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Τρί Οκτ 27, 2009 12:49 am

δυο βιντεάκια και απο μένα

viewtopic.php?f=11&t=2441&p=31046#p31046
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Οκτ 27, 2009 1:42 am

lefterismega έγραψε:δυο βιντεάκια και απο μένα

viewtopic.php?f=11&t=2441&p=31046#p31046

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ............ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΦΟΒΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.......(υποδειγματικη θα ελεγα και θα πρεπει να διδασκετε σε ολους οσους οργανωνουν εκδρομες !!!!!) :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Αν και απ΄οτι βλεπω ,δεν λειπουν και απο σας τα παραπονα..................
ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝONΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FUN !! :? :? :? :? :? :?
Τουλαχιστον ,ετσι φαινεται απο τα τελευταια ποστ !!!
Αρνητηκες 1.ανοιγαν τα παραθυρα και φευγαν σκουπιδια στη φυση (οχι τα δικα μας μελοι) 2.ενω πηγεναμε κομβοϊ εβγενε καποιος απο τη σειρα και εκανε σβουρες 3.γεμισαμε με πετρες την ασφαλτο στα πρωτα παιχνιδια σε βαρος τον ντοποιον.4υπαρχου πιστεσ για παιχνιδια δεν χρειαζετε να πειραζουμε τη φυση την επομενη φορα οιτσοπανιδες θα μας εκδικηθουν οχι μονο εμας αλλα οποιο club περναει απο το τοπο τους .
δεν βγαιναν απο το κομβοϊ μονο να κανουν σβουρες αλλα για να κοψουν και φουρκετες και ετσι ειδα ταφωτα καποιου στο παραθυρο μου.αναροτηθηκες ποτε αν καποις επεξε στο χωραφητου.λογο τησ ιδιοτητας μου εχω συνοδεψει πολυημερες εκδρομες 4χ4 απο εταιριες του ιδους.εχω την τυχη να κατσο και να μαθω διπλα σε μεγαλα ονοματα της τετρακινησης.αν ολα τα παραπανο τα εκανε ενας συμετεχων θα εφευχε αμεσως παρα το ποσον που εχει δωση

Δεν ξερω αν το μελος σας ,εχει καποια στοιχεια γι ΄αυτα που καταγγελει (σκουπιδια...σβουρες σε χωραφια..αναρμοστη συμπεριφορα μελων μας ..κ.τ.λ) ,προσωπικα εγω , οντως τελευταιο αυτοκινητο των fun , δεν ειδα ΠΟΤΕ καποιο απο τα δικα μας αυτοκινητα να ριχνει σκουπιδια εξω στην υπαιθρο ......ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ.........ο φιλος σας ειδε ΣΙΓΟΥΡΑ ,καποιον απο μας να τα ριχνει εξω ??? και αν ναι .....ποιο αυτοκινητο ???? Λιγοι και χαρακτηριστικοι ειμαστε ολοι .......ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ .....γιατι δεν ειναι σωστο να κατηγορει ,ετσι ανοιχτα,χωρις να λεει ΠΟΙΟΣ το εκανε..........
Για τις σβουρες τωρα.....
οι αρχικες σβουρες εγιναν απο ενα αυτοκινητο μας μεν , αλλα σε ενα σημειο που αμεσως ΜΕΤΑ φτασαμε ολο το κομβοϊ και μας αφησατε ελευθερους για παιχνιδι .....(τουλαχιστον αυτο ακουστηκε απο το cb !!)
AΚΡΙΒΩΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!
Η πρωτη εξοδος ,εγινε μεν απο δικο μας αυτοκινητο , αλλα σε σημειο οπου δεν υπηρχε κανενα οργωμα και δεν φαινοντουσαν σημαδια αξιοποιησης της εκτασης !!! Γεματο πετρες και μικρους θαμνους ηταν η περιοχη !!
Και το να βγαινω εκτος πορειας σε μια φουρκετα ,που μπορω να την κοψω μεσα απο τους θαμνους και τις πετρες ...........σε τι πειραζει ????? Μηπως ενοχλω κανεναν ,που δεν παω απο τον δρομο ???? ουτε σε χωραφι μπηκαμε .....ουτε σε οργωμενα.......βουνο ητανε.....βουνο το αφησαμε.....και με ασφαλεια ξαναμπηκαμε μεσα στο κομβοϊ !!!

Ξερω Λευτερη ,οτι η θεση σου ειναι πολυ λεπτη .......και να σου πω την αληθεια .......δεν θελω ουτε καν να μου απαντησης ......Εχω κανει εκδρομες με πολλες λεσχες-club και νιωθω οτι καθε φορα βλεπω το ιδιο εργο ,με αλλους πρωταγωνιστες .......ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ............ΤΡΕΧΕΙΣ ,ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΕΣΑΙ ,ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.........ΓΙΑΤΙ ?????? Για να ερχεται παντα ΕΝΑΣ(ή περισσοτεροι) για να τα ισοπεδωσει(σουν) ΟΛΑ !!!
Ειλικρινα φιλε μου ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ.........ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ..... ενα χομπυ και μια διασκεδαση ,μας το κανουν ΜΕΡΙΚΟΙ να το νιωθουμε σαν βαρος και σαν μια υποχρεωση προς τους υπολοιπους ........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.........ΣΚΛΑΒΙΑ..........ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ FUN.................. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Τρί Οκτ 27, 2009 3:06 am

Αγαπητέ φίλε stakyr ...

κατ΄αρχήν έκανες ένα φάουλ ...
Αναδημοσίευσες ένα πόστ μέλους κάποιου άλλου φόρουμ ...
Δεν θα κρίνω αν το εν λόγο ποστ είναι σωστό ή όχι ...
Δεν σε παρεξηγώ, όπως δεν θέλω και εσύ να με παρεξήγησης... αλλά όπως και να το κάνουμε είναι αντιδεοντολογικό ...

Απλά και φιλικά να αναφέρω πως δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο ποστ κάποιου νέου
μέλους μας να χαλάσει την σχέση των δυο κλάμπ μας που ακόμα καλά καλά δεν άρχισαν ...
Ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά ..................
Το θέμα είναι στα υπ όψιν της διαχείρισης (στην οποία ανήκω και εγώ) και δεν θα περάσει στο "ντούκου"...
... και για του λόγου το αληθές μπορείς και έχεις την δυνατότητα, (όντας και μέλος μας) να διαβάσεις την
απάντησή μου στο εν λόγο ποστ ...

αυτά ... για να μην ζαλίζω και το φόρουμ ...

Λέω να τελειώσουμε το θέμα εδώ, και να μείνουμε με τις όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι ...
μια παρέα !!!

ΥΓ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Οκτ 27, 2009 3:17 am

stakyr Γιανναρα φιλε!!!!!!!!!!
μην τρελαινεσαι!!!!!!!!!!!!
παντα θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, οταν ειμαστε πολλοι!!!!!
παντα καποιος θα δει κατι και θα του κατσει στραβα, θα το σχολιασει και θα στενοχωρησει ενα συνολο που το βλεπει αλλιως!!!!!
δεν ειναι κακο να λεει την αποψη του, οποιος στραβωσει, αρκει να μπορεις με επιχειρηματα, να του δειξεις και την αλλη πλευρα!!!!!!!
ο Τακης ειναι καλο παιδι και ειναι και εθελοντης του Ε.Ε.Σ!!!!!!!
βεβαια, δεν σημαινει πως ο,τι ειπε το ειπε με κακια, απλα προστατευει κατα καποιο τροπο το χομπυ μας, αφου διευκρινιζει, πως θα υπαρξουν αντιδρασεις απο τους θιγμενους της υποθεσης (αγροτες), αν δεν συμορφωνομαστε με καποιες καταστασεις!!!!!!!!
κι εγω και ο Λευτερης και ο Τασος, με αρκετα ''μαλακό'' τροπο, προσπαθησαμε να ισορροπησουμε το θεμα!!!!!!!
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Οκτ 27, 2009 3:46 am

stakyr έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ..........ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.....
[/quote]

Alexandros έγραψε:είναι γεγονός ότι η διαχείριση της ευθύνης απέναντι σε ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο κομμάτι, απλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν αναβάλουμε κάτι που μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους της περιπέτειας, όπως θεωρητικά λεμέ ότι είμαστε...τώρα όσο αναφορά τον καιρό μέχρι το Σάββατο που ήμουν στην Κόρινθο τα ακραία καιρικά φαινόμενα μάλλον δεν πέρασαν από κει.... :shock: και εντέλει πριν παρθεί μια απόφαση θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη κάποιον ανθρώπων..... ;) αυτό για το μελλον.!!!!!
απλά όπως περάσατε όμορφα την Κυριακή έτσι θα επιβιώναμε και το Σάββατο........που δεν είχε άσχημα καιρικά φαινόμενα παρά μονό ασθενή βροχή.........αυτο ειναι 4χ4......!!!!

Αλεξανδρε, η κατασκηνωση σου ειναι φανταστικη και ειδικα το terrain εξω απ' αυτη, με την παχια παχια λασπουλα, για πολυ παιχνιδι και κολληματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ωστοσο, ειμουν στους Αγιους Θεοδωρους, που η βροχη κατεβασε ολο το βουνο εξω απο το εξοχικο μου.......(ευτυχως χωρις ζημιες)
και την μιση βροχη να ειχε ριξει στο Χιλιομοδι, οσοι θα ειχατε μαζευτει στην κατασκηνωση, θα κολλαγατε εκει!!!!!!!!!! :D :D :D :D

πλακα κανω!!!!!!!!!!!
κριμα που δεν σας εκατσε το ΣΚ οπως επρεπε...........
κριμα που δεν ησουν εστω μαζι μας............... :?
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Οκτ 27, 2009 11:41 am

παντα θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, οταν ειμαστε πολλοι!!!!!
παντα καποιος θα δει κατι και θα του κατσει στραβα, θα το σχολιασει και θα στενοχωρησει ενα συνολο που το βλεπει αλλιως!!!!!

αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.....δεν μπορει να συνυπαρξουν ολοι οι χαρακτηρες...ολοι εχουν τις ιδιατεροτητες τους....το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδεχομαστε την ιδιαιτεροτητα του καθενα και να μην ριχνουμε λαδι στην φωτια αλλα νερακι του Θεού!!!! :heart:
κι εγω και ο Λευτερης και ο Τασος, με αρκετα ''μαλακό'' τροπο, προσπαθησαμε να ισορροπησουμε το θεμα!!!!!!!

αι γεια σου αγαπητε μου Πανο!!!! ετσι πρεπει να γινεται παντα, και οχι να αναβουμε σαν zippo με την πρωτη!!!!

διοτι αν δεν κανουμε ετσι εν ριπη οφθαλμου ολα μηδενιζονται και ισοπεδωνονται!!! αλλωστε την κεντρικη ιδεα τις εκδρομης κρατας και οχι μεμονομενες περιπτωσεις!
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες