Hellenic Rally Raid 16-17-18 Οκτωβρίου

Re: Hellenic Rally Raid 16-17-18 Οκτωβρίου

Δημοσίευσηαπό DR GREECE » Πέμ Οκτ 22, 2009 8:36 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ
... ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ?????
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΔΥΟ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ????
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!
PS: ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ
DR GREECE

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:07 am

Kαλημερα σας dr greece.
Δυο τρεχαμε στην κατηγορια.Και ο ενας εγκατελειψε.
Εσεις εχετε λαβει ποτε μερος σε αγωνα ?και ποσο παραπανω σε αγωνα 1000 χιλιομετρα?
Προφανως οχι ,γιατι αν ειχατε λαβει θα ξερατε οτι το θεμα εγκαταληψη εχει πρωτο λογο.
Παρολες τις ταλαιπωριες του πληρωματος και τις ζημιες του αυτοκινητου, δεν υπηρχε εγκαταληψη.
Μονο και μονο αυτο λεει πολλα.
Αλλα ακομα και τριτοι στους δυο να βγαιναμε και παλι θα πανηγυριζαμε ,γιατι ειχαμε τα κοτσια να συμμετεχουμε και να αγωνιστουμε ,δεν μειναμε θεατες και ποσο παραπανω θεατες και να κρινουμε χωρις να εχουμε γνωση του θεματος αγωνα.
Καλως ηρθατε στην παρεα μας!!!! ;)
:clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:14 am

ωραιος αυτος ο dr greece.!!!!!!!!!!!!! πρωτο ποστ και μονο για τους πανυγηρισμους ειχε να πει ???????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:32 am

Καλως ορισες αγαπητε.
Συνηθως απο λογους αβροτητας και μονο το καθε καινουργιο μελλος συστηνετε
και γραφει δυο λογια για τον εαυτο του(απο που ειναι ,τι αυτοκινητο εχει κλπ)
Προφανως δεν κρατιοσουν και ηθελες απαντηση στο ερωτημα σου (νασαι καλα!!!!!)

Στο ερωτημα σου τωρα αν και πλεον αρμοδιοι να απαντησουν ειναι οι συμμετεχοντες
θα προσπαθησω να σου πω δυο πραγματα!!!
Πιστευεις οτι το να λαβεις μερος σε εναν 1000ρι αγωνα ειναι καποια υποθεση ευκολη????
Το να λαβεις μερος σε εναν 1000ρι που πρωτη φορα διοργανωνεται ειναι αστειο??????
Το να τολμησεις και μονο να σκεφτεις να συμμετεχεις σε εναν 1000ρι αγωνα απο μεριας εξοδων,
χρονου,εργασιας,αξιοπιστιας,οδηγησης,πλοηγησης,(ομαδας) κουρασης και εεεεενα σωρο αλλων
παραμετρων σου φανταζει ΑΠΛΗ υποθεση??????

Αν οοοολα αυτα σου φανταζουν μικρα απλα και ευκολα,μαλλον σε οοοολους τους αλλους
φανταζουν το ακριβως αντιθετο.

Και αν ειχε τρεις,δεκατρεις η εικοσι τρεις συμμετοχες μετριαζει αυτο την οποια προσπαθεια?????
Και ποιος πιστευεις οτι σε δουλευει???? Γιατι εαν εβγαινε ο Ηλιας τριτος θα ειχε μικροτερη σημασια???
Σε καθε αγωνα αγαπητε παμε απο τρια εως 6 αυτοκινητα (περιπου),σε αυτον τολμησε μονο
ενας ας τονωσουμε λοιπον το κλιμα και να μην ειμαστε αρνητικοι στα παντα.
Και οσο για την μεγαλη εμπειρια που αναφερεις ειναι το μονο που θα συμφωνησω καθετα μαζι σου
λιγοι μπορουν να τρεξουν το αυτοκινητο 270χλμ χωρις φρενα!!!!

Αληθεια εσυ σε ποσους 1000ρηδες εχεις παρει μερος ???????????????????????

Γιατι για να μιλας τοσο καυστικα θα εχεις μεγαλη εμπειρια!!!!!!!!!!!!!!!

Και οπως εγραψες πιο πανω,Περιμενω απαντηση.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:38 am

DR GREECE έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ 2 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ;)
ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ;)
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΟΝ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ
Η ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΕΝ - ΝΟΡΜΑΛ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΜΗΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ?
ΜΗΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ?
ΠΑΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ ΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ 200 ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΜΕΤΑ. ;)
DR GREECE έγραψε:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.
ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. :twisted:
DR GREECE έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...
DR GREECE έγραψε:PS: ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

ΜΗΠΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?
ΜΗΠΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
ΕΣΕΝΑ?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ...

ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ;)
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:48 am

βρε Γρηγορη θα σε μαλωσω :angry: ολα τα δυσκολα τον βαζεις να σου απαντησει. :lol: :lol: :lol:

ααααααα ειδα πηρε κι αλλη απαντηση !!!!!!!!!

ρε σεις μην των αποπαιρνετε ειπε μια μ@λ@κι@ το ΠΑΙΔΙ που θα παει θα ΜΑΘΕΙ

ΤΟ DR ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΜΕ ΤΟ GREECE ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ??????????

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ????????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό superspy » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:49 am

DR GREECE έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΔΥΟ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ????
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!
PS: ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

Καλημέρα Δόκτωρ Ελλάδα (εκτός και αν το DR είναι από το DRz :lol: )

Στα τυπικά: Εφόσον ξεκινήσουν λιγότερα από 5 οχήματα σε μια κατηγορία κύπελλο παίρνει μόνο ο πρώτος.

Τώρα, τα παιδιά ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να τερματίσουν έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πολυήμερο αγώνα, παρόλα τα προβλήματα που είχαν (όπως ανέφερε και ο Σταμάτης σε προηγούμενο μήνυμα του) και σαφώς δικαιούνται να αναφέρονται σαν πρώτοι στην κατηγορία τους και τυπικά αλλά και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Είστε προσκεκλημένος ελεύθερα, την επόμενη χρονιά στο Hellenic Rally Raid να αποδείξετε ότι μπορείτε καλύτερα από τα παιδιά.

Αυτά τα λίγα. Εκτιμώ πρέπει να συγχωρεθεί ότι η τοποθέτηση του Dr Greece λόγω άγνοιας και να επιστρέψουμε στην περιγραφή των εντυπώσεων από τα παιδιά.

Σταμάτη περιμένουμε την περιγραφή σου.

Σπύρος Κατσιμαλής
superspy

Δημοσίευσηαπό manos » Πέμ Οκτ 22, 2009 11:36 am

Ελπιζουμε να συστηθουμε με τον φιλο μας στο επομενο 1000ρι :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό DR GREECE » Πέμ Οκτ 22, 2009 12:22 pm

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.
:drum:
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ , :fight: ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΙΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤ’ΕΜΕ ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ 1000ΑΡΙ ΜΕ ΔΥΟ (2) ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! :u-:
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ . ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ...ΛΕΩ ΑΝ ΕΤΡΕΧΑ , ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ , :bow: ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞ’ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ :sorry:
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ

PS: ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ PORSCHE CAYENNE TURBO S
:party:
:blob:

:clap2: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
DR GREECE

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Οκτ 22, 2009 12:41 pm

αρα το "προβλημα" είναι η έκταση που δοθηκε απο το σιτε μας για την επιτυχία του Ηλία..

αν κοιταξες λιγο σε παλιοτερα ποστ, θα δεις οτι το ιδιο συμβαινει σε όλους τους αγώνες που εχει δωσει κατα καιρους το fun με ή χωρις πολλές συμμετοχές, με ή χωρίς επιτυχίες..

και αυτό γιατι όπως προανεφερε ο γκρεγκ σημασια εχει πρωτα απο ολα η προσπαθεια..και απο κει και περα όλα ειναι ευπροσδεκτα.

Εδώ άλλοι και άλλοι διαλαλούν τις αγωνιστικές τους ικανοτητες χωρις ποτε να εχουν τρεξει σε αγώνες η στην καλύτερη να εχουν συμμετασχει σε ελάχιστους(και βγαίνουν και σε κανάλια)....δεν εχουν δικαιωμα τα παιδια εδώ που ανελλιπώς συμμετεχουν στους αγώνες με τις όποιες διακρισεις να το εμφανιζουν όπως θέλουν??

οσο αφορά εσενα..και επειδη μιλάς για θαυμασμο των ικανοτητων και οτι άλλο...

σκεψου να μην θαύμαζες κιολας τι θα έγραφες στο πρωτο ποστ στο σιτε που σου αρέσει και θαυμαζεις!!!

υγ..εχεις πολυ καλο αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες