vagelis έγραψε:Για σας κι'απο εμενα,εχω 2 LAND ROVER και συνηθιζω ναγυρναω στα βουνα,πιστευω καπου να συναντηθουμε.
Γειά σου vageli... καλώς ήρθες στην παρέα μας...
μείνε συντονισμένος και να είσαι σίγουρος ότι κάπου θα συναντηθούμε!
vagelis έγραψε:Για σας κι'απο εμενα,εχω 2 LAND ROVER και συνηθιζω ναγυρναω στα βουνα,πιστευω καπου να συναντηθουμε.

vagelis έγραψε:Κοιταξε οι ιδιοκτητες Land rover ειναι απ'οτι εχω καταλαβει κλαψομ@@@ες,με το παραμικρο γκρινιαζουν γιαυτο και εχει βγει το κακο ονομα,ενω οι αλλοι τα πνιγουν τα παραπονα τους,ειναι τυχαιο που στο τελευταιο τρανσυλβανια το 80% ηταν Land rover;

pajino έγραψε:vagelis έγραψε:Κοιταξε οι ιδιοκτητες Land rover ειναι απ'οτι εχω καταλαβει κλαψομ@@@ες,με το παραμικρο γκρινιαζουν γιαυτο και εχει βγει το κακο ονομα,ενω οι αλλοι τα πνιγουν τα παραπονα τους,ειναι τυχαιο που στο τελευταιο τρανσυλβανια το 80% ηταν Land rover;
Επειδή LR θα είχα τώρα αν δεν άκουγα τις ''κακές'' γλώσσες, δεν έχω τίποτα με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
Συμφωνώ ότι κάποιοι μπορεί να υπερβάλουν στα παράπονα ενώ κάποιοι άλλοι κάτοχοι ...rav ας πούμε να έχουν περισσότερα προβλήματα από τα LR...
Για ποια LR που έχεις μιλάμε ;
pajino έγραψε: ενώ κάποιοι άλλοι κάτοχοι ...rav ας πούμε να έχουν περισσότερα προβλήματα από τα LR...;
asxeti_me_to_4x4 έγραψε:Επιτέλους μετά από καιρό έγινα κι εγώ ,τυπικά τουλάχιστον,μέλος της τρελής σας παρεούλας!Και λέω τυπικά γιατί ουδεμία σχέση έχω με 4χ4,jeep και τα τοιαύτα,όπως πολυ καλα γνωριζουν οι φιλοι μου του forum.Ωστόσο,μας ενώνουν η αγάπη για την φύση,τις εκδρομές και την καλη παρεα.Επομενως...καλως σας βρήκα!
Άνη
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης