ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!17/10/09

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!17/10/09

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Οκτ 16, 2009 12:17 am

ni-jo έγραψε:μια χαρα σημερα στις περιοχες αυτες εβρεχε ολη μερα :blob: :blob:

Και αυριο θα βρεχει και το Σαββατο θα εχει ηλιο με αραιη συννεφια !!! ΤΕΛΕΙΑ !!! :clap: :clap: :clap: :clap:
Σημερα δεν ειχα ενημερωση στο θεμα μου ,γιατι εφυγα στις 07:00 και γυρισα 22:45 στο σπιτι !!! :( :(
Ολες αυτες τις ωρες δεν ειχα ιντερνετ !!!
Τωρα για να οριστικοποιησουμε τις συμμετοχες:

απο Αθηνα :
1)stakyr
2)vlachotzipas
3)Jiannis77

απο Νεμεα :
1)ni-jo

απο Ταϋγετο :
1)MITROS

απο Χιλιομοδι :
1)Alexandros

Eιναι και κανενας αλλος που τον ξεχασα ???

το ραντεβου ειναι 08:00 στα διοδια της Ελευσινας ,για τους Αθηναιους
και 09:00 στην κεντρικη πλατεια στο Χιλιομοδι ,για τους υπολοιπους

θα πρεπει να εχετε μαζι σας ,εκτος απο τα κλασσικα (ιμαντες,κλειδια,γαλοτσες κ.τ.λ) και γεματο ρεζερβουαρ,
νερα, καφεδες, φαγητο (μπολικο, γιατι χρονικα δεν θα μας παρει μαλλον να κατσουμε σε ταβερνα !!) . Αν μας παρει ομως ο χρονος και η διαθεση ,εχει μια καταπληκτικη ταβερνιτσα μετα τα Αθηκια ( τον Καραβοκυρη), Γ@Μ@Τ@ αρνακι στην σουβλα και κοκορετσακι !!!(gmak .....μην τα διαβαζεις εσυ αυτα !! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )!!! Εχει και μια στον Αγ . Γιαννη !! και αυτη ΦΟΒΕΡΗ..!!
Επειδη και οι δυο ειναι στο τελειωμα της διαδρομης και αν μας παιρνει χρονικα, θα γινει γενικη συνελευση του εκδρομικου σωματος ,για να αποφασισουμε που θα παμε!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

η συνομιλια μας θα γινει μεσω CB και εγω θα φερω ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια που ειχα και την αλλη φορα!!! για ολους τους συμμετεχοντες θα υπαρχει χαρτης της περιοχης(σε χαρτι) με καταγεγραμενη την διαδρομη !!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .......... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Παρ Οκτ 16, 2009 12:48 am

ok super stakyr θα ειναι ολα τελεια :u-: :u-: :u-:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Παρ Οκτ 16, 2009 8:31 am

Άψογος, όπως πάντα, στην οργάνωση Γιάννη!!! :bow: :bow: :bow:
Επειδή υπάρχει περίπτωση να μην κατέβουμε το Σάββατο, θα σε κρατήσω ενήμερο τηλεφωνικά. :u-:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Οκτ 16, 2009 3:34 pm

τα νεα απο χιλιομοδι ειναι οτι εχει πολυ λασπηηηηη......θα ρηξουμε πολυ γελιο... :twisted: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Παρ Οκτ 16, 2009 8:55 pm

Alexandros έγραψε:τα νεα απο χιλιομοδι ειναι οτι εχει πολυ λασπηηηηη......θα ρηξουμε πολυ γελιο... :twisted: :lol: :lol:

αρα για μενα, υπαρχει πολυ φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Οκτ 17, 2009 10:11 pm

μολις τωρα με πηρε τηλ ο στακυ...επειτα απο 200 κμ αναγνωριστικης :shock: ειναι σε ενα ταβερνακι και τρωνε...και να φανταστεις οτι εχουνε αλλα 150 κμ επιστροφης :shock: :shock:

περασαν ωραια...εννοειτε οτι θα κοψουν κμ απο την αναγνωριστικη...περισσοτερα αυριο απο τον ιδιο :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Σάβ Οκτ 17, 2009 11:37 pm

μπραβο στον Γιαννη και χαρα στο κουραγιο του!!!!!!!!!!!!!!!!!
και στον Κο Δημητρη που εμεινε μαζι μεχρι τελους!!!!!!!!!!!!!!!
εγω και ο Νικος, δυστυχως φυγαμε νωριτερα.................

ευχομαι να περασετε καλα το αλλο Σ.Κ. στην εκδρομη!!!!!!!
εγω δεν θα ειμαι δυστυχως, γιατι εχουμε μια μονοημερη στα Γερανια την Κυριακη και το Σαββατο εχω μια δουλιτσα......

τα της διαδρομης, θα τα αφησω για τον Γιαννη!!!!!!!!
εγω παντως, περασα καλα σημερα!!!!!!!!!!! :u-:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Οκτ 18, 2009 12:14 am

vlachotzipas έγραψε:μπραβο στον Γιαννη και χαρα στο κουραγιο του!!!!!!!!!!!!!!!!!
και στον Κο Δημητρη που εμεινε μαζι μεχρι τελους!!!!!!!!!!!!!!!
εγω και ο Νικος, δυστυχως φυγαμε νωριτερα.................

ευχομαι να περασετε καλα το αλλο Σ.Κ. στην εκδρομη!!!!!!!
εγω δεν θα ειμαι δυστυχως, γιατι εχουμε μια μονοημερη στα Γερανια την Κυριακη και το Σαββατο εχω μια δουλιτσα......

τα της διαδρομης, θα τα αφησω για τον Γιαννη!!!!!!!!
εγω παντως, περασα καλα σημερα!!!!!!!!!!! :u-:

μπραβο και σε σενα που συμμετειχες στην αναγνωριστικη!!οτι και να πω ειναι λιγο αγαπητε vlachotzipa...διαθεσατε χρονο και χρημα για μια καλα οργανωμενη εκδρομη.. :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Οκτ 18, 2009 1:26 am

Παιδια καλησπερα !!! :blob: :blob: :blob: :blob:
θελω να γραψω πολλα.......παρα πολλα ............. :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Το μυαλο θελει..........αλλα το σωμα μου εχει πεσει ηδη για υπνο...... :( :( :( :( :(
Τα χιλιομετρα πολλα !!!! Συνολο 420 !! 240 ασφαλτο (απο Αθηνα) +180 χωμα ( ευκολο-μετριο -δυσκολο )!!!
Ευτυχως παντως που εγινε η αναγνωριστικη ,γιατι η Αναβαση στην συγκεκριμενη περιοχη εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ αχαρτογραφητους !! η λασπη τελικα ελειπε ,απο το συνολο της διαδρομης (μονο εξω ακριβως απο την κατασκηνωση ειχαμε λιγο παιχνιδι ;) ;) ;) ;) ;) ;) )
Εγινε και νυχτερινη μιας και τελειωσαμε 21:15 !! Δυο δρομοι πανω απο την Επιδαυρο (λευκο χρωμα) ,500 μετρα πριν φτασουμε στην εξοδο τους ,ειχαν κλεισει με πορτες και αλυσιδες !! και ολο αυτο το σκηνικο μεσα στο μαυρο σκοταδι και με πλατος αναστροφης του αυτοκινητου οσο ειναι το musso !! και το ωραιο ειναι οτι επρεπε να κατεβουμε ΟΛΗ την διαδρομη μεχρι το χωριο ,γιατι δεν υπηρχε ενναλακτικη !! :cuss: :cuss: :cuss:
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ (MITROS),ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ (VLACHOTZIPAS) KAI ΝΙΚΟ (NI-JO ) ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: (τα ονοματα ειναι κατα ηλικια και οχι κατα σπουδαιοτητα του καθενος !!)

ΑΥΡΙΟ ,ΕΛΠΙΖΩ ,να γραψω περισσοτερα ........απο φωτο εχει μονο ο Νικος , ολοι οι αλλοι ειμασταν χωρις !! :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Οκτ 18, 2009 5:29 pm

Μπράβο ρε παιδια, ωραίοι!!!! Αυτό δεν ήταν αναγνωριστική, ήταν ο 24ωρος αγώνας αντοχής :D :D :D :D
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες