Hellenic Rally Raid 16-17-18 Οκτωβρίου

Re: Hellenic Rally Raid 16-17-18 Οκτωβρίου

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 22, 2009 11:00 am

maria έγραψε::cuss: :cuss: :cuss:
Αυτο θεωρειται παραποιηση.
Γιατι το αλλαξες? :cry:

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DarkStam » Δευτ Ιουν 22, 2009 4:26 pm

TAKISP έγραψε:
gmak έγραψε:τακη ψηνεσαι?

να σου πω την αληθεια φιλε γιωργο, ψηνομουν πολυ.
ειχα ηδη κλεισει να παω με τον νικο33

αλλα.........

το balkan off road ειναι 5 μερες. 2,000χιλιομετρα. ειναι εξωτερικο. ολα τα φαγητα κ.τ.λ. στο bivouac ειναι πληρωμενα. και η συμμετοχη ειναι 200 ευρω.

το hellenic rally raid ειναι 3 μερες. 1,300 χιλιομετρα και ΑΝ κλησουμε απο τωρα 400 ευρω αλλιως 500.

εσυ, που θα πηγενες???

μαλλον με βλεπω για balkan off road τελικα.
να βγουμε και λιγο εκτος ελλαδας.

balkan off road κοστολογιο

ΕΛΠΑ 120 χ 2 = 240
ΒΕΝΖΙΝΕΣ 5000 χιλ * 0,2 ευρο = 1000 euro
υπνοσ = σκηνη = free
διαφορα φαγιτα καφεδες και τα συναφι 300 ευρο Χ 2 ατομα = 600
συμετοχη 200
συνολο = 2040 euro = 1000 euro το ατομο = super = φυγαμε.......!!!!

στην τιμη δεν περιλαμβανονται τα εξοδα για το αυτοκινητο υποστιριξης (τοσοι πορομενοι δεν θα ερθει ενα τετρακινιτο απο την παρεα για βολτα?),
οποτε αν δεν ακολουθησει καποιος υπαρχει το θεμα σε περιπτωση βλαβης να παρουμε τα μπογαλακια μας και να επιστρεψουμε στην πατριδα νωριτερα.
τι να κανουμε το φτηνο εχει και τις θυσιες του, αλλα απο το να μην παμε ας ειναι και ετσι. τουλαχιστον θα πουμε οτι γυρισαμε απο το μετωπο λαβομενοι, παρα να πουμε οτι δεν πηγαμε!
Άβαταρ μέλους
DarkStam

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιουν 22, 2009 4:32 pm

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ............. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ τα αλλα ειναι ευκολα !!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιουν 23, 2009 2:33 am

Τον grek δεν βλεπω εδω μεσα και ανησυχω !!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Σκεψου τωρα σκηνη ............... εγω ,με 2 αγωνες στην πλατη μου (εναν νηπιαγωγειο και εναν πρωτη δημοτικου) να θελω να τρεξω 5ημερο αγωνα 2000 χλμ (1ο ετος πανεπιστημιου ) ,μετα απο απραξεια 3,5 μηνων !!!! ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο GREK Ή Ο ΚΑΘΕ GREK ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΤΖΑΜΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ???? Ή ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΓΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ?????
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Ιουν 23, 2009 9:02 am

Exει πλακωθει και ετοιμαζει το αυτοκινητο.
:lol: :lol: :lol: :lol:
5000 χιλιομετρα δεν ειναι λιγα για ενα αγωνα. :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιουν 23, 2009 9:39 am

stakyr έγραψε:Τον grek δεν βλεπω εδω μεσα και ανησυχω !!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Σκεψου τωρα σκηνη ............... εγω ,με 2 αγωνες στην πλατη μου (εναν νηπιαγωγειο και εναν πρωτη δημοτικου) να θελω να τρεξω 5ημερο αγωνα 2000 χλμ (1ο ετος πανεπιστημιου ) ,μετα απο απραξεια 3,5 μηνων !!!! ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο GREK Ή Ο ΚΑΘΕ GREK ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΤΖΑΜΗ Σ΄ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ???? Ή ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΓΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ?????
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλημερα Γιαννη........
Δεν καταλαβαμε ακομα οτι οοοολα αυτα εχουν την αξια τους αν παιρναμε καλα??????
Νομιζεις οτι υπαρχει προβλημα σε αυτο!!!!
Απλα δν ειμαι στο θεμα και θελει συζητηση.
Χωρια που 3-4 μερες τωρα εχω μπλεξει με το φορτηγο και εχω χασει πολλα πραγματα.....
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ Ιούλ 12, 2009 5:42 pm

Σχωράτε με που επεμβαίνω αλλά το Balkan έχει το δικό του thread.
Λπετομέρειες εδώ http://www.trailride.gr/news.php και επειδή είμαι Βουλγαρία και γράφω RoadBook (θα πάθετε πλάκα απο τα μέρη που θα διασχίσει ο αγώνας) άν μπορεί κάποιος να ¨αναμεταδίδει" απο το trailride.gr αφού θα μπαίνω με κινητό να σας δίνω πληροφορίες καθ'όδον απο την διαδρομή με φωτο.
Μέχρι και Κυριακή 19/7 θα έχουμε γράψει την διαδρομή απο Βράτσα μέχρι και Δοϊράνη, και αρχές Αυγούστου όλα τα Ελληνικά χλμ.
Το μόνο που μπορώ να σας πώ σχετικά με το κόστος είναι ότι τα πράγματα γενικά σε Βουλγαρία και Σκόπια είναι 40% φθηνότερα, με εξαίρεση τα καύσιμα που παίζουν απο 0.85 - 1.
Ισως να σας συμφέρει να πάρετε ακόμα και τα λάστιχα του αγώνα απο εδώ.
Για την ώρα είμαστε αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο απο την μεγαλύτερη πλημμύρα που έχω δεί στην ζωή μου (χωριά εκκενώνονται) και η θερμοκρασία στους 12 βαθμούς.
Για την ώρα, έτσι για να σκέφτεστε και κάτι, σας έχω τουλίπα 20 χλμ.
meletis

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Οκτ 15, 2009 12:36 pm

ετσι για να ανανεωθει το thread...o ηλιας σημερα ξεκινησε για τον αγωνα ...του ευχομαστε καλη επιτυχία!!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό manos » Πέμ Οκτ 15, 2009 6:59 pm

Καλη επιτυχια ΗΛΙΑ :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό con-con » Πέμ Οκτ 15, 2009 9:05 pm

Καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΛΙΑ
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες