ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!17/10/09

ε!...λίγο πιο πέρα

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!17/10/09

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Οκτ 12, 2009 8:42 pm

Για να αρχισουμε και τις αναγνωριστικες !!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Ποιος θελει να ακολουθησει στην αναγνωριστικη βολτα που θα κανω το Σαββατο 17/10, απο Χιλιομοδι-Αρχαια Επιδαυρο-Μυκηνες ???η αναγνωριστικη γινεται για την βασικη εκδρομη της επομενης εβδομαδας !!
Συνολο χιλιομετρων γυρω στα 120-140 ,στο μεγαλυτερο μερος τους χωμα !!(και βρεγμενο , αν ειναι αληθινες οι προγνωσεις καιρου !!! :blob: :blob: :blob: )
Απο Αθηνα ,θα ξεκινησω κατα τις 08:00 ,για να αρχισουμε το χωμα απο Χιλιομοδι κατα τις 09:00 ........
θα ειναι κατι σαν εκδρομη cross-country αλλα με γρηγοροτερους ρυθμους ,γιατι τωρα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγαλουμε την διαδρομη .......αυτο σημαινει οτι δεν θα εχουμε και χρονο ληξης !!!!! :shock: :shock: :shock:
οποιαδηποτε ωρα τελειωσουμε ,γυριζουμε.........εστω και βραδυ........ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Ας αρχισουμε να γραφουμε συμμετοχες ,για να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε......

1) Stakyr+Κυριακος
2)
3)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!17/10/09

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Οκτ 12, 2009 9:24 pm

Τον ni-jo που ειναι συνδιοργανωτης δεν τον εβαλα μεσα, γιατι το παιδι κατα 99% θα λειπει ταξιδι !!!!! :( :(
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Τρί Οκτ 13, 2009 10:28 pm

stakyr έγραψε:Τον ni-jo που ειναι συνδιοργανωτης δεν τον εβαλα μεσα, γιατι το παιδι κατα 99% θα λειπει ταξιδι !!!!! :( :(

οπως λεει και ο stakyr μαλον θα λοιπω για δουλεια θα ξερω αυριο η την πεμπτη
αν δεν φυγω ειμαι μεσα στα σιγουρα σιγα μην αφησω τον stakyr να παει μονος του
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Οκτ 13, 2009 10:48 pm

99% μαζι σου!!!!!!!!!
θα σου πω την Πεμπτη, θα σε παρω τηλεφωνο!!!
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Οκτ 13, 2009 11:09 pm

Εγώ δυστυχώς θα είμαι Zante στον γάμο του ξαδέρφου. (πάει και αυτός.....) :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Οκτ 13, 2009 11:46 pm

Ο.Κ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΕΧΩ σχεδιασει και γ@μ@ τις διαδρομες ..........απ΄ολα εχει μεσα !!!! :blob: :blob: :blob: :blob:
Ασπρες , μαυρες.........ολες μεσα ....... :bow: :bow: :bow:
Επειδη υπολογιζω να την κανουμε στο μαξιμουμ της αποστασης (το τελικο πλανο θα βγει μετα την αναγνωριστικη ) εχω βαλει 90-100 χλμ πρωτο κυκλο (Χιλιομοδι-Αρχαια Επιδαυρος) και 40-50χλμ στον δευτερο (Χιλιομοδι-Μυκηνες ) !!! κατα 90% θα παιξουμε χωμα και οπως ειπα τα εχει ΟΛΑ μεσα !!!!Να εισαστε αποφασισμενοι για ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΗΗΗ !!!!! Και αν εχει βρεξει (Πεμπτη-Παρασκευη) θα εχουμε και θεμα........ :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
η διαδρομη εχει σχεδιαστει σε σχημα 8 με εναν μεγαλο και εναν μικρο κυκλο !!! και για να μην ξανακανουμε χωμα (εκτος και αν ειναι ωραιο !!! 8-) 8-) ), στο κλεισιμο του 8 ,θα παμε απο λιγο ασφαλτο !!! Αν το ολοκληρωσουμε θα εχουμε κανει το 70-80 % απο τους χωματοδρομους νοτια απο το Χιλιομοδι !!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Αυτα εχω μεχρι τωρα να γραψω και δεν ξερω αν η βολτα μας θα μπορεσει να εχει και οικογενειακο χαρακτηρα !!! :? :? :? Αυτο ας το κρινει ο καθενας μονος του (απο την μερια μου ,προβλεπω εμενα και τον Κυριακο !! Ντεπυ και Σταματης σιγουρα δεν θα μπορεσουν να την βγαλουν !!)
Οπως ειπα , θα εχουμε ωρα εναρξης ......αλλα (εκτος απροοπτου) ΟΧΙ ωρα ληξης....
Θα πρεπει να κανουμε ΟΛΗ την διαδρομη , για να βρουμε τα ωραιοτερα σημεια της ,για την αλλη εβδομαδα !!
:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Οκτ 14, 2009 12:12 am

pajerinho έγραψε:Εγώ δυστυχώς θα είμαι Zante στον γάμο του ξαδέρφου. (πάει και αυτός.....) :lol: :lol:

τα θες να τα ακους ε?? :roll:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Οκτ 14, 2009 12:13 am

Γιαννη, γαι την αναγνωριστική πρεπει οπωσδηποτε να βρεθει παρεα διοτι μονος σου δεν πρεπει να πας :!:

μακαρι να μπορεσει ο vlachotzipas η ο ni jo.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Οκτ 14, 2009 12:21 am

gmak έγραψε:Γιαννη, γαι την αναγνωριστική πρεπει οπωσδηποτε να βρεθει παρεα διοτι μονος σου δεν πρεπει να πας :!:

μακαρι να μπορεσει ο vlachotzipas η ο ni jo.

Μεχρι την Παρασκευη ,πιστευω ,θα εχουν απαντησει και αλλα ατομα ..... ;) ;) ;) ;)
Απλα ,στον σχεδιασμο , εχω βαλει και δυσκολα ως και πολυ δυσκολα (τις μαυρες διαδρομες,μου ειπε το παιδι της Αναβασης , να τις αποφευγω .... :o :o :o ). Και εχω βαλει μεσα και τις ασπρες και τις μαυρες.........και οτι βγαλουμε ......ετσι και αλλιως ,αναγνωριστικη παμε.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!! :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Οκτ 14, 2009 9:22 pm

Η διαδρομη :
Χιλιομοδι-Κλενια-Αγ Βασιλειος-Μυκηνες-Προσυμνα-Κλενια-Χιλιομοδι-Αγιονορι-Λιμνες-Προσυμνα-Βιλα-Μανεσης-Πουλλακιδα-Χανι Μερκουρη-Κοκκιναδες-Κορωνη-Αρχαιο θεατρο Επιδαυρου-Μονη Καλαμιου-Ανω Επιδαυρος-Μονη Ταξιαρχων-Νεα Δημαινα-Δημαινα-Αγγελοκαστρο-Αγ Ιωαννης-Αθικια-Εθνικη οδος !!!!

Επειδη οι αποστασεις αναμεσα στα χωρια ειναι μεγαλες, να υπολογισετε οτι οι διαδρομες που τα ενωνουν , ειναι χωματοδρομοι ολων των ειδων .........οσοι εχουν topoNavigator4 θα τους δουν με το χαρακτηριστικο κιτρινο ,ασπρο και μαυρο χρωμα !!
Και οπου βλεπετε δευτερη φορα ενα χωριο ,ΔΕΝ θα το περασουμε στην ιδια διαδρομη.......Πουθενα δεν παταμε δευτερη φορα ........ το συνολο των χλμ ειναι 145 (μεχρι τα Αθικια) !!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Καλη αναγνωριστικη να εχουμε.......... :u-: :u-: :u-: :u-:

Υ.γ Μηπως μπορουν οι Πατρινοι να μας δανεισουν λιγο την βροχη τους ???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Απο δω δεν εχει ριξει ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ !!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(
Αλεξανδρε , στο Χιλιομοδι τι λεει ???? :? :? :? :? :? :?
stakyr

Επόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες